Aldatılma

lavinia2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
852
1.491
43
35
Merhaba hanımlar. Daha önce konu açmıştım eşimle ihanet yüzünden boşandım. Eşim bana yıllarca ihanet etti. En sonunda dayanamadım ekonomik özgürlüğümü de elime alınca ayrıldım. Biz çok severek evlenmiştik. Böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Çevrem tarafından beğenilen güzel bir kadınım. Hatta herkes duyunca o kadar şaşırdı ki senin gibi bi kadını neden aldatır insan diye. Şimdi benim aklımda sürekli şu sorular dönüyor diğer kadından neden vazgeçemedi. Bende bulamayıp onda bulduğu ne olabilir. Karşındakinin karakteri filan bunları biliyorum ama bir şey olmalı değil mi. Ben yaşadığım tecrübelere dayanarak şöyle düşünüyorum. Ben biraz cinsellik bakımından pasiftim. Yani utanırdım isteklerimi söyleyemezdim. Açık açık konuşamazdım. Bazı kadınlar böyle bel altı konuşmayı çok güzel beceriyor. Erkeklerde öyle kadınları seviyor. Ben buna bağlıyorum bu durumu biraz. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Merhaba hanımlar. Daha önce konu açmıştım eşimle ihanet yüzünden boşandım. Eşim bana yıllarca ihanet etti. En sonunda dayanamadım ekonomik özgürlüğümü de elime alınca ayrıldım. Biz çok severek evlenmiştik. Böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Çevrem tarafından beğenilen güzel bir kadınım. Hatta herkes duyunca o kadar şaşırdı ki senin gibi bi kadını neden aldatır insan diye. Şimdi benim aklımda sürekli şu sorular dönüyor diğer kadından neden vazgeçemedi. Bende bulamayıp onda bulduğu ne olabilir. Karşındakinin karakteri filan bunları biliyorum ama bir şey olmalı değil mi. Ben yaşadığım tecrübelere dayanarak şöyle düşünüyorum. Ben biraz cinsellik bakımından pasiftim. Yani utanırdım isteklerimi söyleyemezdim. Açık açık konuşamazdım. Bazı kadınlar böyle bel altı konuşmayı çok güzel beceriyor. Erkeklerde öyle kadınları seviyor. Ben buna bağlıyorum bu durumu biraz. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Hiç birinizi tanımadan ne desek bos

Bence lütfen kendini yetersiz hissetme öncelikle.
Aldatma karekter meselesi.
Eski eşin emin ol ki o kadını da aldatıcak.
Adamın karekteri bu maalesef.
Ve çoğu erkek de maalesef bu ülkede böyle.
Öyle olmayan adam gibi dürüst adamlar da var yok değil tabi ki.
Ama dediğim gibi bu karekter meselesidir.

Aldatılmanın suçlusu siz değilsiniz size sadakatsizlik yapan eski eşiniz. Kadınlar illa kendisinde bir eksiklik olduğundan aldatılmaz karşı tarafın karakter eksikliği yüzünden aldatılır. Boşanmışsınız zaten kendinizi suçlayıp üzmeyi bırakın. Gerçekten kendinizde eksik yönler olduğunu düşünüyorsanız(ki herkesin olabilir kimse mükemmel değil) bunu yakın arkadaşlarınıza, sizi çok iyi tanıyanlara sormanız daha doğru. Ama yorum yapacak olursam dediğiniz gibi cinsellikte isteksiz biriyseniz bunun nedenini çözebilirsiniz ilişkide önemli bir unsur çünkü.

İnsan evliyken de başkasına aşık olabilir. Onurlu olan önce evliliği bitirip sonra başkasıyla ilişki yaşamaktır. Aldatmak onursuzluktur. O yüzden aldatma sebebi olarak değil başkasına aşık olma sebebi olarak düşünürsek cinsellik önemli bir kriter evet. Özellikle libidosu yüksek insanlar için. Ama eşiniz onursuzmus aldatmayı seçmiş. O yüzden o kadını aldatma ihtimali de var çünkü her zaman daha iyisi vardır. Daha güzeli daha seksisi vs. Kendinizde kusur aramayın asla. Gerçekten sevse, düzgün bir insan olsa sizi açmaya çalışırdı. Ben de çok utangaçtım bu konularda ama eşimin çabası ve yaklaşımı sayesinde eser kalmadı o halimden.

Bence lütfen kendini yetersiz hissetme öncelikle.
Aldatma karekter meselesi.
Eski eşin emin ol ki o kadını da aldatıcak.
Adamın karekteri bu maalesef.
Ve çoğu erkek de maalesef bu ülkede böyle.
Öyle olmayan adam gibi dürüst adamlar da var yok değil tabi ki.
Ama dediğim gibi bu karekter meselesidir.
Aslında karakter meselesi olduğuna bende eminim. Ama yinede kendimde birşeyler arıyorum. Benden daha güzel yada akıllı bi kadın değil buna eminim. Diğer kadınları vazgeçilmez kılan ne bunu merak ediyorum sadece.

Aslında karakter meselesi olduğuna bende eminim. Ama yinede kendimde birşeyler arıyorum. Benden daha güzel yada akıllı bi kadın değil buna eminim. Diğer kadınları vazgeçilmez kılan ne bunu merak ediyorum sadece.
Siz birbirinizi severek mi evlendiniz? Cinsellik dışında nasıldı ilişkiniz?

Hayatım vazgeçilmez değil ki .
Ona da aynısını yapıcak emin ol .
Ondan da sıkılıcak bir gün

İnsan evliyken de başkasına aşık olabilir. Onurlu olan önce evliliği bitirip sonra başkasıyla ilişki yaşamaktır. Aldatmak onursuzluktur. O yüzden aldatma sebebi olarak değil başkasına aşık olma sebebi olarak düşünürsek cinsellik önemli bir kriter evet. Özellikle libidosu yüksek insanlar için. Ama eşiniz onursuzmus aldatmayı seçmiş. O yüzden o kadını aldatma ihtimali de var çünkü her zaman daha iyisi vardır. Daha güzeli daha seksisi vs. Kendinizde kusur aramayın asla. Gerçekten sevse, düzgün bir insan olsa sizi açmaya çalışırdı. Ben de çok utangaçtım bu konularda ama eşimin çabası ve yaklaşımı sayesinde eser kalmadı o halimden.
Katılmıyorum insan evliyken başkasına aşık olamaz.
Evlilikte soğuduysa sorunluysa önce ayrılacak sonra arayışa geçicek .
Aşk meşk çocuk değiliz değil mi?

Bunu bende düşündüm belki aşık oldu ona. Benim ilk ilişkimdi eşim yaşımda küçüktü. Cinsel olarak tecrübemde yoktu. Dediğiniz gibi o bşraz çabalasa belki farklıolabilirdi.

Katılmıyorum insan evliyken başkasına aşık olamaz.
Evlilikte soğuduysa sorunluysa önce ayrılacak sonra arayışa geçicek .
Aşk meşk çocuk değiliz değil mi?
Her zaman arayışta olduğu için aşık olmaz insan. Evet zaten eşine aşkı bitmiştir ama alışkanlık halinde evliliği sürdürüyor olabilir. Bu doğru demiyorum ama olabilir. O noktada başkasına his beslemek mümkün.

Bence hiçbir alakası yok, aldatan insanların karakteri böyle dizlerini kırıp oturmayı bilmiyorlar. Valla benim de başıma geldi, evlenelim seviyorum ölüyorum diyen adam aynı zamanda evlilik sitesine üyeymiş ordan onlarca kadınla konuşup onları da kandırıyormuş. Bende bir eksiklik yok, adam hastaydı net şekilde :KK51:

Bunu bende düşündüm belki aşık oldu ona. Benim ilk ilişkimdi eşim yaşımda küçüktü. Cinsel olarak tecrübemde yoktu. Dediğiniz gibi o bşraz çabalasa belki farklıolabilirdi.
Kesinlikle farklı olurdu. Tamamen onunla alakalı. Kimse mükemmel değil ama sevdiğimiz için çabalıyoruz. Eminim siz onun birçok olumsuz yönünü görmezden gelmissinizdir.

Bende aldatıldım,hep bakımlı da bir kadınım cinsel konularda da hep talep eden istekli taraf bendim.Aşık olup evlendim ailesini de fazlasıyla benimseyip sevdim. Kötü gününde destek oldum onunla gözyaşı döktüm. Kapalıyım, evde açık giyindigimde bu şekilde gezme melekler günah yazıyor diyen adam beni bikinisiyle poz veren kadınla aldattı. Ona aşık olmuş.. Mesele kadının bikinisinde/ pozunda degil altını cizeyim benim eski eşin zihninde. Bazı insanlar sana uymayan parça gibi 🤷

Aldatılmak direk insanın ozguvenini kırıyor ama aslında hiç alakası yok. Yine de insanın bu konuda kendini ikna etmesi çok güç. Muhtemelen ne yaparsanız yapın doymayacak bir eski eşiniz vardı. Cinsellikte iyi olsaydınız bile o karaktersize yetmeyecekti. Çok ağır bişey evet ama tecrübe diyip yolunuza bakın. O kaybeder siz değil.

Erkek evde bulamadığını dışarda arar saçmalığı bunları düşünmene sebep oluyor. Böyle bi konuda bile kadınlarımızı suçlayan bi toplum var.
Önceki eşim aldatmadı çok mu iyiydim de aldatmadı. hayır karakter olarak kendine yakıştıramıyordu.
Bu eşim aldatıyor çok mu kötüyümde aldatıyor. hayır onun huyu bu.

Konu senden bağımsız ilerliyor bunun farkına var

Kesinlikle farklı olurdu. Tamamen onunla alakalı. Kimse mükemmel değil ama sevdiğimiz için çabalıyoruz. Eminim siz onun birçok olumsuz yönünü görmezden gelmissinizdir.
Tabi ben şu an düşünüyorum onunda eksiği çoktu. Ama hiç bir zaman onu aldatmayı düşünmedim.

Back
X