Aldatılma

Benim doğrularıma göre ters bu durumlar.
Herkesin kendi görüşü.
Aşk diye bir şeye de inanmıyorum ben .
Lisede değilseniz .evli barklı koca koca insanlar ayy aşık oldum tripleri çok komik.
Ben bekarım bekar bir adama aşık olurum evli adamlarla işim hiç olmadı mesela bu tercih meselesi.
30 yaşındayım ve çok âşığım. Ben katılmıyorum bu yoruma
Çok çok zor denk gelir ama denk gelme ihtimali var.

onlar üç beş yıl sonra bitirir. yasak aşk heyecan falan onları birarada tutan şeydi. tutkunun yerini alışkanlık alınca ağır bir güven sorunu yaşayacaklar. biri evli adamla takılan kadın diğeri evliyken karısını aldatan yalancı çapkın. ne kalite ama. imkansız aşk saçmalığı falan üretirler. şimdi kavuştular işte. gitgide heyecan azalacak. yerini monotonluğa bırakacak. bu evlilik mototonluğundan daha farklı. adam evliliğimi yıktığım kadın da normal biri işte diyecek. kadın evli adamla itibarımı ayaklar altına aldığım adam evde kaşınarak tv izliyor işte bu muymuş diyecek. zaten lanetliler. birbirlerine asla güvenemezler. birinden biri telefonu kapalı olsun hemen aklına aldatma gelecek. aldatan insanlar bence lanetleniyor. bir daha kimseye güvenemiyor. 3 aylık heyecan için ömür boyu taşınacak ağır pranga. o adam bir daha hiçbir kadına güvenemez. kopuk kopuk saçma ilişkileri olacaktır. kadın da ileride evlenirse asla kocasına güvenemez. kişi kendinden bilir işi.
Aslında tam olarak bitiş noktası bu kadın olmadı. Bununla yıllarca süren bi birlikteliği oldu. Ben defalarca yakaladım. Ama en son yakaladığım bi başka kadınla konuşmaları oldu ve onun üzerine ayrıldım. Benimki yenilgiyi kabul etmek gibi oldu. Artık sevgimde saygımda bitmişti ona karşı.

Kadınla tanıştında yaşı 29 filandı. Kadın zaten bunlar birlikteykende başka ilişkileri olmuş.
Ööffff. iki rezil birbirini bulmuş o zaman.eee siz neden hâlâ aşktan dem vuruyorsunuz ki o zaman ? Ne kadar ilişki o kadar kâr diyen bir kafa yani.kimi denk getirebildiyse atlamış.siz bunları nereden öğreniyorsunuz ki bir de.ne alaka yani ? Kendine bu seviyesizi mi yakıştırıyormuş yani ? Bu aldatılmanın da ötesinde kendine saygı sorunu.kendine saygı duymayan size nasıl duysun? Şimdi kendince kendi kendini kıymete bindirmiş.boşanınca da bomboş hissetmeye başlayacak.bomboş, çerez bir ilişki.onunla tatmin olamaz ki.

Son düzenleme:
Sizi çok iyi anlıyorum bende eşim tarafından aldatılmanın eşiğinden döndüm. yani sadece telefonda yazışmışlar hiç karşı karşıya gelmemişler kadın farklı bir şehirde yaşıyordu eski sevgilisiymiş dekolteli fotoğraflarını falan atmış eşime. neyse ben mesajları yakaladım evden kovdum boşanmaya kalktım fakat bir şekilde kendini affettirdi sorunlarımızı çözdük şuan 4 yıldır hiç bir sorunumuz yok gibi. fakat insan hemen kendini suçluyor bende kendimi suçladım hamilelikte çok kilo aldım sağlık sorunlarım vardı veremedim hep kendimi suçladım kilo veremedim o yüzden mi diye ama sonrasında terapiye falan gittik doktor sadece bir heyecan arayışı olduğunu söyledi derin birşey yok diye düşünüyorum falan dedi kendimi suçladığımı öğrenince çok kızdı kilo almış olsanız da çok güzelsiniz zaten eşiniz sizi seviyor biraz aklı karışmış sadece falan demişti. yani aldatmak tamamen aldatanın suçu. eşini artık sevmiyor olabilir beğenmiyor olabilir ama bu durumda karşısına alıp konuşup boşanmak yerine eşini cepte tutup başka biriyle görüşmesi tamamen kendi sorunu siz hiç üzerinize alınmayın ki zaten cinsellik hakkında söylediklerinizi çevremden duyduğum kadarıyla çoğu kadın aynı davranıyor. sizinle ilgili hiç bir sıkıntı yok o kaybeder
Peki eşinizi gerçekten affedebildiniz mi. Belki bir sefer yapsaydı bidaha da böyle şeylere bulaşmasaydı sizin gibi bizde düzelebilirdik. Ama ben vazgeçiremedim. Belki ona olan sevgimden çok emindi. Asla bırakmayacağımı düşünüyordu. O yüzden bu kadar cesur davrandı bilemiyorum.

Benim doğrularıma göre ters bu durumlar.
Herkesin kendi görüşü.
Aşk diye bir şeye de inanmıyorum ben .
Lisede değilseniz .evli barklı koca koca insanlar ayy aşık oldum tripleri çok komik.
Ben bekarım bekar bir adama aşık olurum evli adamlarla işim hiç olmadı mesela bu tercih meselesi.
Aşka inanmiyorum deyip bekar bir adama aşık olurum demek?
Evli, bekar fark etmez. Hayatında biri varken başkasıyla ilişki yaşamak onursuzluktur daha önce yazdığım gibi. Ama insan hislerine hakim olamayabilir, o noktada mevcut ilişkisini sonlandirip yoluna bakar. Ahlaksızlığı savunan bir görüşüm yok. Size doğru gelmiyor diye yanlış denilemez düşüncelerime.

Kadınla tanıştında yaşı 29 filandı. Kadın zaten bunlar birlikteykende başka ilişkileri olmuş.
Bu kadar didiklemeyin aldatmış işte şer…siz biriymiş.layığını bulmuş.siz halen neden onu sectiği derdindesiniz zaten sizi sevmemiş.sevse bunu yapar mı şimdiki kişiyede aynısını yapacak.mazallah bu kadar stres ile hasta olursunuz önünüze bakın.sanki o kadını bıraksa size gelse kabul edeceksiniz gibi geldi bana.

Merhaba hanımlar. Daha önce konu açmıştım eşimle ihanet yüzünden boşandım. Eşim bana yıllarca ihanet etti. En sonunda dayanamadım ekonomik özgürlüğümü de elime alınca ayrıldım. Biz çok severek evlenmiştik. Böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Çevrem tarafından beğenilen güzel bir kadınım. Hatta herkes duyunca o kadar şaşırdı ki senin gibi bi kadını neden aldatır insan diye. Şimdi benim aklımda sürekli şu sorular dönüyor diğer kadından neden vazgeçemedi. Bende bulamayıp onda bulduğu ne olabilir. Karşındakinin karakteri filan bunları biliyorum ama bir şey olmalı değil mi. Ben yaşadığım tecrübelere dayanarak şöyle düşünüyorum. Ben biraz cinsellik bakımından pasiftim. Yani utanırdım isteklerimi söyleyemezdim. Açık açık konuşamazdım. Bazı kadınlar böyle bel altı konuşmayı çok güzel beceriyor. Erkeklerde öyle kadınları seviyor. Ben buna bağlıyorum bu durumu biraz. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
konunun hiçte sandığınız gibi sizinle alakası yok,cinsellik hakkında rahat konuşan kadınlar talep görseydi sonucu az çok tahmin ediyorsunuzdur😂mesele güzellik yada gençlik fln da değil,şuraya yazıyorlar kocam beni aldattı,kadın benden yaşlı,ben gencim güzelim fln,biri yazıyor kocam beni aldattı kadın benden çirkin,yada benden güzel vs. bunun bir kriteri yokki,vazgeçemedi o kadından diyorsunuz,aslında neden kimse derin düşünmüyor,genç olduğu,güzel olduğu,cinsellik konuştuğu ihtimalleri yerine aşık olmuş olamazmı,sevmiştir bırakamamıştır,hayat hiçte adil değil,olmadık şeyler yaşatıyor bize,kıyaslamak,kusur aramak yerine bırakın,yaşamınıza bakın...

Merhaba hanımlar. Daha önce konu açmıştım eşimle ihanet yüzünden boşandım. Eşim bana yıllarca ihanet etti. En sonunda dayanamadım ekonomik özgürlüğümü de elime alınca ayrıldım. Biz çok severek evlenmiştik. Böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Çevrem tarafından beğenilen güzel bir kadınım. Hatta herkes duyunca o kadar şaşırdı ki senin gibi bi kadını neden aldatır insan diye. Şimdi benim aklımda sürekli şu sorular dönüyor diğer kadından neden vazgeçemedi. Bende bulamayıp onda bulduğu ne olabilir. Karşındakinin karakteri filan bunları biliyorum ama bir şey olmalı değil mi. Ben yaşadığım tecrübelere dayanarak şöyle düşünüyorum. Ben biraz cinsellik bakımından pasiftim. Yani utanırdım isteklerimi söyleyemezdim. Açık açık konuşamazdım. Bazı kadınlar böyle bel altı konuşmayı çok güzel beceriyor. Erkeklerde öyle kadınları seviyor. Ben buna bağlıyorum bu durumu biraz. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Erkek aldatınca karakterini sorgulasın niye siz kendinizi sorguluyorsunuz
Yapmayın bunu kendinize
Eğer kendisi heves etseydi, o size açardı konuyu sonuçta eşisiniz
Aldatılan kişide değil, aldatan kişide eksiklik vardır her zaman. O da KARAKTER 🙋🏻‍♀️

Bu kadar didiklemeyin aldatmış işte şer…siz biriymiş.layığını bulmuş.siz halen neden onu sectiği derdindesiniz zaten sizi sevmemiş.sevse bunu yapar mı şimdiki kişiyede aynısını yapacak.mazallah bu kadar stres ile hasta olursunuz önünüze bakın.sanki o kadını bıraksa size gelse kabul edeceksiniz gibi geldi bana.
Yok yanlış gelmiş. Zaten benimle barışmak istiyor. Benim için bitmiş bitmiştir. Resmi olarakta boşandık zaten. İhanete uğramış her kadın gibi kendimde suç var mı diye düşünmeden edemiyorum. Yoksa onunla tekrar barışmak gibi bir niyetim yok çünkü artık onu sevmiyorum.

bitmiş gitmiş artık bence kendinle kıyaslamaya girme olay sadece ondan ibaret değil yani karaktersizlik de bi etken

Aman neyse neydi bosver sende yeni asklara yelken ac

Back
X