Sizi çok iyi anlıyorum bende eşim tarafından aldatılmanın eşiğinden döndüm. yani sadece telefonda yazışmışlar hiç karşı karşıya gelmemişler kadın farklı bir şehirde yaşıyordu eski sevgilisiymiş dekolteli fotoğraflarını falan atmış eşime. neyse ben mesajları yakaladım evden kovdum boşanmaya kalktım fakat bir şekilde kendini affettirdi sorunlarımızı çözdük şuan 4 yıldır hiç bir sorunumuz yok gibi. fakat insan hemen kendini suçluyor bende kendimi suçladım hamilelikte çok kilo aldım sağlık sorunlarım vardı veremedim hep kendimi suçladım kilo veremedim o yüzden mi diye ama sonrasında terapiye falan gittik doktor sadece bir heyecan arayışı olduğunu söyledi derin birşey yok diye düşünüyorum falan dedi kendimi suçladığımı öğrenince çok kızdı kilo almış olsanız da çok güzelsiniz zaten eşiniz sizi seviyor biraz aklı karışmış sadece falan demişti. yani aldatmak tamamen aldatanın suçu. eşini artık sevmiyor olabilir beğenmiyor olabilir ama bu durumda karşısına alıp konuşup boşanmak yerine eşini cepte tutup başka biriyle görüşmesi tamamen kendi sorunu siz hiç üzerinize alınmayın ki zaten cinsellik hakkında söylediklerinizi çevremden duyduğum kadarıyla çoğu kadın aynı davranıyor. sizinle ilgili hiç bir sıkıntı yok o kaybeder