Ben görmüyorum eşimin aldatmasını takmıyorum iyilik eddm bir kadının bana bunu yapmasını takıyorumAyyy eşin çok iyi ayak sanki.
Burada sadece kadını gömmeye gerek yok.
Sen şuan bunu yapıyorsun.
Kadın kadar eşinde suçlu. 2 gram aklını kullansaymışta
Mahkemedeyiz ablasıyla mutlu olmasını iş işten geçti derdimEşiniz "Pişmanım, ablamla görüşmeyeceğim, gel sen ben çocuğumuz birlikte olalım." derse ne yaparsınız?
Benm evliliğimin bitmesinde eski eşimin ailesininde eli var ama onlara hiç bişi demem banane eşim adam olsaydı arkamda dururdu hepsini Allaha havale ettim yoluma bakıyorum gayette mutluyumSizin çevrenizde böyle oldumu
Hatam olmadığına eminim olsa söylerdi herkes sordugun da savunurdu kendini demiÖnünüze bakacaksınız kimseyi suçlamadan belki sizinde hatalarınız vardır belli ki eşiniz sizi çoktan aklından kalbinden çıkarmış sizde çocuğunuzla hayatınızı yaşayın.
Geri pişman oluyorlar ama zamanında adam olmuyorlar demiBenm evliliğimin bitmesinde eski eşimin ailesininde eli var ama onlara hiç bişi demem banane eşim adam olsaydı arkamda dururdu hepsini Allaha havale ettim yoluma bakıyorum gayette mutluyum
Kendinizi ve seviyenizi anlatan yorumunuz güzeldi.Sıktır git
Güle güle okuyun sizde insanlara hakketmişsin demeye getirmeyinKendinizi ve seviyenizi anlatan yorumunuz güzeldi.
Resmi bir boşanma olmadan eşinizdeki bu cüret hayret uyandırıcı doğrusu.Kızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim Görümcem de ettini çekermi
Anlamış değilim sorarsan ben terkettim diye inat cab yakmazmış vs.çoçuk oyuncağı ya sankiResmi bir boşanma olmadan eşinizdeki bu cüret hayret uyandırıcı doğrusu.
TabikiGeri pişman oluyorlar ama zamanında adam olmuyorlar demi
Ne kdr sonra pişman oluyorlar bide kimse kahırlarınu çekmediklerinden dönüyolarTabiki
Seviyesiz.Sıktır git
Kesin pişman olacak diye bişi yok bazıları olur bazıları olmaz ama olsada dönme benceNe kdr sonra pişman oluyorlar bide kimse kahırlarınu çekmediklerinden dönüyolar
Herseyini aldım derken neleri aldınız ben de boşanıyorum benimki yanaşmıyor da mal paylaşımınaBoşanmak üzereyiz herşeyini aldım elinden zoruma giden ablasına çok iyilik eddm ikisini evinde ağırlaması çok aileye karşı öyle tek bana deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?