Aldatılmak görümce yüzüne

Kocan olacak ortada erkegim diye geziyor bir de oyle mi?
Ne gorumcesi bacim ya kocan adam degilmis ki kurtul artik hayatina bak bundan sonra. ALLAH yardimcin olsun

Çok zor şeyler yaşıyorsun o yüzden kafan çok karışık... Tek suçlu var ortada oda Kocan... Evet görümcen kocana çanak tutmuştur, dur yapma dememiştir o onun kişiliği hatta kişiliksizliğiyle alakalı birsey.. Bence çok sanşlısın, yolun başında gerçek yüzünü gördün kocanın.. “Dul bir kadınla”yaşıyor yerine “bir kadınla” yaşıyor desen daha güzel olur.. Hatta AHLAK YOKSUNU KOCAM başka bir kadınla yaşıyor desen daha doğru olur.. Anladığım kadarıyla zaten boşanıyorsun, aklından çıkar , önüne bak.. Ne kendini nede başkalarını suçlama ortada tek suçlu var kocan, kocanı aklama eğer aklamaya devam edersen hiç unutamazsın yaşananları...

Birde hala açık kapı aramayın bence, pişman olsa ne olur olmasa ne olur.. Bir duruşunuz olsun .. Birde ben naçizane fikrim bir kadının, bir insanın,herseyden önce bir annenin küfür etmesini çok çirkin buluyorum... Burada kimse size oh olsun demez inanın .. Derdinizi anlattığınızda herkes kendi bakış açısıyla değerlendiriyor..

Seviyesiz.
Siz kim oluyorsunuz insanlara küfür edebiliyorsunuz?
Gerçi sizin düşüncenizde bi insandan farklı birşey bekleyemezdim. He he herkes suçlu, kocanızda 10 yaşında kandırılan çocuk. Vah vah.
Boşuna yazmayın suan ne denilse ruh halinden farkli anlayacak. Suan gerçek durumu idrak edip kabullenmek yerine başkalarına yöneltip içindeki kızgınlığı rahatlamaya calisiyor. Aslında suçlu ne görümce nede hayatındaki kadin. Hataları vardir onlarında mutlaka ama esi belirler neye ne kadar karisacaklarini. Onu anlamiyor suan. Ama neticede herkesin kendi hayatı biz burda yorum yazar cikar kendi hayatımıza bakarız. Sonuçları yaşayan konu sahibi. Ben küfrüne hic kızmadım çünkü şuna hep inanmisimdir kendini ifade edemeyen, konuda eger haksizlarsa medeni tartışmak yerine başka yerlere yönelim gösterirler. Tartışmada küfretmek, bağırmak yada dövmekle tehdit etmek gibi. O nedenle herkesin tepkisi kendini bağlar. Onun küfrü benim kişiliğimi etkilemez yani.

Boşuna kimseye suç bulmayın. Adam olmayan biriyle evlenmişsiniz. Boşanınca adak kesin bence.

Aradaki 7 sayfayı okuyamadım. Konu sahibi hamileyken şiddet gördüğü ama kendi ifadesiyle çok güzel giden evliliğinde meselenin görümce olmadığını, büyü müyü hiç olmadığını, meselenin tamamen adamdan kaynaklandığını anladı mı?

Kendisini hamile haliyle döven kocaya tek laf yok, işi görümce olmuş şaşkının.
Git kocana horozlanabil bakalım o kadar sıkıysan, burada küfür savuracağına.
Daha bu kafayla çok burnun sürtülür senin.

Kendisini döven, boynuzlayan heriften iki tatlı söz duysa köpek gibi yerde yuvarlanacak tipler, bi de millete atar gider yapmaya çalışıyor, acınası mı gülünç mü karar veremiyorum.

Başınıza versin
Ahahaha ne kadar iyi niyetli bir dua. Kötü dua dönüp dolaşıp sahibini bulurmuş, eee kimlere kimlere beddua etmişsiniz ki başınıza gelmiş. Klasik kadın suçlu kocam kandırıldı düşüncesi.

Pek sanmıyorum ama hayatta başarılar akjdjsjd

Evet bende buna katılıyorum, kendini ifade etmeyi bilmeyen insanlar sinirlenince mantıklı konuşmak yerine küfüre başvururlar. Acıyorum bu tür insanlara. Ben konu sahibine zerre üzülmedim, herkes kendi seçiminin sonuçlarını yaşar. Adam hamileyken bile dövmüş boşanacağı yerde ah vah kocam ablası onu kandırdı kafasında. Yazık o çocuğa günah.

Hayır.
Söylemek isteyene de küfür etti.

"Ne çekmişsin ah vah, tüü o görümceye, beyinde kesin büyü var kardeşşş ah ne çilekeş vefalı kadınmışsın sen" desek hora geçerdik, dram seviyor bu tipler. Göremediği ilgiyi, sevgiyi milletten acınma olarak toplamaya çalışıyor, ilgiyi sevgiyi acıma sanıyor.

Bile göre dayağı sineye çekiyor toz kondurmuyor ki vay ne çilelere göğüs germiş vefalı, mazlum, çilekeş ama güçlü kadın olsunlar. :) Ne kadar hastalıklı bir düşünce. Bir kendilerini de harcamıyorlar üstelik, böyle ortama üreyebiliyor, aynı batağa evlatlarını çekerek onların hayatını da mahvediyorlar.

Banlanmışsınız, nasılsa 1-2 güne geri gelirsiniz. Büyüye inanırım, ama keşke kociş aklama aracı olarak görmeseniz şunu. İnsan korkar herşeyi buna yüklemekten. Bu kadar yaşanan şeyden sonra adam dönse o kadının koynundan çıkıp, kocaman açacaksınız kollarınızı; bunu herkesin anlamasını bekleyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…