aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

emin olun cok zorlanmıcam malesef...cok tşk ederim ilginize

Maddi durum iyiyse niye bosanip ta malin mülkün yarisini karisina versin. Ne güzel evdeki kadin cocuklarla, evle, benim temizligimle, ütümle ilgilensin ben de digeriyle yeniden gencligimi yasayayim. Esiniz icin nasil dini bütün diyebiliyorsunuz? Üniversite cagina gelmis cocugundan utanmayan adam dindar olsa ne olur? Bir dahaki sefere bavulunu kendi acsin da boca edilmis parfüm kokusunu o da koklasin. Gel insan gibi anlat, cok uzaklastik birbirimizden cocuklarimiz da büyüdü, seni kandirmak aldatmak istemiyorum güzellikle bitirelim de. Ki evlenirken bir ömür hastalikta saglikta diyoruz.

Bosanmaya iyi gözle bakilmazmis... Adamin karisini aldatip baska kadinlarla düsüp kalkmasina sicak bakilir ama. Ne de olsa bütün erkekleri korumak lazim.

Nilvana sizin bu adamdan koca olarak bir beklentiniz zaten yok. Gidip bir avukatla anlasin. Didik didik arastirsin, kimle nerelerde düsüp kalkiyor. Delilleri toplayip acsin davayi. Nesi var nesi yok alin görsün gününü. Namazinda niyazinda dindarmis, dinimizde varmi gizli sakli nikah?

Ben bugune kadar daha evet yaptim diyeni görmedim. Sorarak bir yere varamazsiniz.
belki haklsınız lakin mutlak acıklama yaparken mimik hareketi el işareti bir şekilde telaşa kapılacaktır en azından içimde kalsın istemiyorum keşke dememek adına....

cok tşk ederim size alalh razı olsun sizlerden

Ne guzel de uydurmuş pislik herif! Dinen kanunlara aykırı davranmak da günah! O kadar kılıfı uyduran bunu bilmiyor muymuş! Uçkuruna dini alet etmese bari!
Karaktersiz haysiyetsiz bir insanım senle boşanmayı g.tüm yemiyor ama ikinci de kenarda dursun dese ya açık açık!
Eğer bu söylediklerinizin gerçekliği varsa bir dakika bile durmayın ıspatlayıp donuna kadar alın o heriften ve sürüm sürüm sürünsün! Doğuştan gelen bir hastalık ise sizinki evlenip çocuk yaparken aklı nerdeymiş! Evlenirken rahatsızlığınızı gizlemediniz değil mi?

siz ne is yapiyorsunuz? esiniz hukukcu ya o yüzden sordum yani bosanmaniza engel olurmu.
Güclü bi kadinsiniz bencede bosanin.

Birtane dizi var eskiya dunyaya hukumdar olmaz diye ordada gayet normal karşılıyorlar valla gercekten cok tuhaflasti herseyi bekler olduk
Ya lütfen izlemeyin bu saçmalıkları... Bu tür hastalıklı davranışları normalleştirmeye çalışıyorlar bütün diziler böyle artık! Kimi kiminle belli değil! İzlenecek hiçbişey kalmadı kanallarda dizi imiş Program imiş hepsi pislik yuvası oldu.
Tvnin antenini takmadık net var evde netten film falan izliyoruz reyting uğruna millete yaptıkları çok üzüyor beni. Kimse izlemese bu saçmalıklara prim vermese yapamazlar bu tip programları lütfen sizler de prim vermeyin saçmalıklara

Allah yardımcınız olsun,inşallah siz hislerinizde yanılıyorsunuzdur,inşallah böyle bir şey yoktur.Ama varsa bile dünyanın sonu değil tabi ki.Sizde kendinize ona göre bir yol çizersiniz.Evlenme ne kadar normal bir durumsa,boşanmada o kadar normaldir.Önemli olan insanların birbirine dürüst olup,arkasından iş çevirmemesidir.Eşinizin size karşı ilgisi bitmiş olabilir,başkasına aşık olabilir,şu hayatta neler oluyor.Ama böyle bir durum varsa bile size karşı dürüst olsun.İki medeni insan gibi yollarınızı ayırın.Eğer söylediğiniz gibi başkasıyla evliyse,ben bunu çok yanlış buluyorum.Dini kesinlikle işin içine katmasın eşiniz.Dinde böyle karısının arkasından iş çevirmek,haberi olmadan başka biriyle evlenmek var mı? Umarım böyle bir şey yapmamıştır eşiniz.Yaptıysa çok büyük hata,hem de çok.

Dini acidan bakacak olursak zina yapiyorlar..nikah degil onun adi kendilerini kandiriyorlar...

Diger kadin da kendini size farkettirmeye calisiyor metres olmaktan sikilmis....olay cikarip bosanirsiniz diye yem atmis.

Kadın hissediyorsa mutlaka vardır bir şey diye düşünenlerdenim.
Ama dini nikaha kadar da hissedilmez.
Mutlaka karşınıza alıp konuşun.

elbette rabbimin en sevmediği ama helal kıldıgı emirdir boşanmak lakin biz evlenirken dürüstce evleniyorsak sonucu kötü bile olsa çünki ömrü hayatımızda 2 çoçugumuz var mutlak ve mutlak görüşecegiz bununda bir adabı vardır kandırılmak yalanlarla geciştirilmek inanın insanı yıkan bu yoksa boşanmak yıkıca lakin 2 çoçugum var asla dünyanın sonu olamaz ben diyorum ya herşeyden evvel bir anneyim...

Dini acidan bakacak olursak zina yapiyorlar..nikah degil onun adi kendilerini kandiriyorlar...

Diger kadin da kendini size farkettirmeye calisiyor metres olmaktan sikilmis....olay cikarip bosanirsiniz diye yem atmis.
biliyormusunuz bunuda düşündüm lakin hazmedemedim ve bu konuyu bertaraf etmeye de calıştım ama yapamadım bu yüzden eşimle konuşmaya gün yüzüne cıkarmaya karar verdim

cvbınız için tşk ederim mutlak akşama bu konuyu kendisiyle net bir biçimde konuşacagım ilginize tşk ederim.
Konuşmadan önce biraz delil toplamaya çalışsan? Boşanırken adamlar çirkefleşiyor çünkü sen işini garantiye al derim. Msjlar mail yada tlf kayıtları falan? Elinde Parfum kokusu dışında hiçbişey yok. Oteli öğrenip ordan bişey çıkarsan ne bilim somut herhangi bişey olsun

Eminmisiniz peki ?
nikah falan diyorsunuz bu kadar nasil detayli biliyorsunuz ?
alin esjnizi karsiniza acik acik sorun bence .
allah herkesi haramdan ziyandan korusun

ve cıkmam gerekiyor hepinizden alalh razı olsun derdimi derdiniz bildiniz ve tanımadıgınız benle ilgilendiniz benim 3. gözüm oldunuz ilginize alakanıza vermiş oldugunuz cvplarınız için sizlere cok tşk ederim oglum okuldan gelicek ve eve gitmem gerek üniv. hazırlanıyoruz matematik ögretmeni gelecek malum ben bir anneyim ve hayat ne kadar yıpratıcıda olsa herşeye ragmen d evam ediyor saygılarımla...

Eminmisiniz peki ?
nikah falan diyorsunuz bu kadar nasil detayli biliyorsunuz ?
alin esjnizi karsiniza acik acik sorun bence .
allah herkesi haramdan ziyandan korusun
eşimi tanıyorum bu konudada görüşlerini inanın biliyorum malesef ve ilginize cok tşk ederim ii günler dilerim.

Tam üç yıldır ben de izlemiyorum dizileri .Hatta tv çoğunlukla kapalı . Bizim ülkemizde dizi izlenmekle kalınmıyor bir de etkileniliyor uygulanıyor .

hayır ne ailem ne ben gizlemedik aklı ... ah bir bilsem ilginize cok tşk ederim alalh razı olsun sizlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…