aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

konu icine konu katmak gibi olmasin ama böyle seyler oluyor...malasef.
kendi ailemde, kuzenlerin hepsinin metresi var...ve herkez biliyor...ve hatda metreslere aile tarafindan "gelin" gözüyle bakiliyor. ve bu kuzenlerin Hanimlari evde cocuk bakmakla mesgul. beyler metreslerini toplayip aile ziyaretine getirirler mesela...kimse agizini acip birsey demez...cok rezil ve üzücü durum....ama ortaya ciksa, bosanma asamasina gelse olan bizim kendi gelinlerimize olucak... 3 veya 4 cocukla gelirleri olmadan ortada kalcaklar....cok cok var böyle aileler...benimkide böyle oldugu icin ben birgün evlenip kendi kocami asla kuzenlerin yanina sokmam...utancdan yerin dibine girerim yani

Haklısınız,düşünmeniz gereken çocuklarınız var.Çocuklarınız olmasa bile yine de kendinizi düşünmek zorundasınız,kendi sağlığınızı,hayatınızı düşünün.Bakın hastalığınız varmış o yüzden kendinizi üzmeyin sakın.Allah sağlık,huzur,uzun ömür nasip etsin inşallah size.Çok geçmiş olsun.Eğer eşiniz bu hatayı yaptıysa siz kendi yolunuza bakın,ölümlü dünyada hiç yıpratmayın kendinizi değmez çünkü.

madden olmaz lakin manen özelliklede cocuklarım acısından zorlu günler zor kabul edişler cevre baskısı aa ne olucak falancanın kocasıda böyle diye densizce konuşanlar malesef beni bekliyor
Eczacisiniz madem, aileniz orda mi bilmiyorum da dogu gorevindesiniz gibi algiladim. Cocugun uni okuyorsa oraya tasinsan,ailenin yanina,cevrenin oldugu bir yere,yada farkli bir yere_çevre il? Dogudaki insanlar ne der halime dusuncesinden kurtulursun en azindan.
Bosanirsan da psikolojik destek al mutlaka. seni motive eder,cevreyi takmamayi ogrenirsin.
Kocaman cocuklarin olmus masallah,sırtın da yere gelmez.maddi durumun da iyidir.

Aksam kesinlikle esinle konus,hatta cocuklarda olmasin evde. Net ve kararli konus. Suphelerini anlat, yalan bile bulamasin karsinda!

Bu arada cinsellik olmayinca(_esinize gore hastaliginiz nedeniyle) 4 cariyeye kadar dini nikahli eş alinabiliyor diye biliyorum, kadin erkegi tatmin edemedigi icin. Okudugumda kanım dondu.gunumuz sartlarina uygun mudur tartisilir.
Erkekler de bu sekilde kilif bulmus kendine. Elbet allah katinda hesaba cekilecekler, gizli saklı nikah mi olurmus! Nerede kaldi durustluk?
Madem sevmiyor defolup gitsin! Baskasi da neyin nesi..

Yasadiklariniza cok uzuldum,allah sabir versin. Insallah yaniliyorsunuzdur, yani umit ediyorum ;(

Son düzenleme:
Kadınlar hisseder evet fakat elinizde bir delil olmadan hislere göre hareket etmek doğru değil. Hislerinize dayanıp kesin olmayan bişey için kurup kurup mutsuz olacağınıza emin olun.

Cok uzuldum Allah sabir versin. 21 yil once sizle evlnmek kolay ve mantikli gelmis olabilir hatta sevmistirde. Ama mantikli dusununce gercekten zor hasta biriyle evlenmek. Cinsel olsun manevi olsun bazi seyler cok birikmistr. Haa aldatmasi tabi dogru degil ama kalp hadtasisiniz ya konusmak istesede korkmustr size bisey olur diye. Cocuklariniz buyumus mesleginiz var. Cocugunuza universite icin uzak bi yer yazdirip ayrilin. Oda yapsin yapacagini. Ama birgun oda ayni duruma dusecektir. Merak etme sen Allaha havale et. Ama esin icinde zor bi durum. Esinizle konusurken aglamayin ezik durmayin dimdik elinde meslegi olan kimseye minnet etmeyen biri olarak durun asil ve cesur. Kimseye buladar uzun yorum yazmamistim. Benden yasca cok buyuksunuz size akil vermek bana dusmez kusura bakmayin

Allah yardımcınız olsun..siz bu durumu konuşsanizda pek değişen bişe olmaz gibi geldi bana bence siz kendi yolunuzu çizin bi mesleğiniz var çocuklarda büyümüş madem kimseye eyvallahiniz olmasın

Yok artık lebron james !
Gerçi show tv atv gibi reytingleri tavanda olan tv programlarındaki sözde hocalar da çıkıp bunu onaylıyor,2.3 . eşi alma konusunu yani. Şu şekilde dinledim.
Hasta bir eş bulup 2. kocayı alabiliyoz mu hojjjam !

Ne kadar mantıklı ve güzel yazan bir bayansınız. Hem konu anlatımınız hem verdiğiniz cevaplar kalitenizi gösteriyor.

İmam nikahı yapmak asla ama asla aldatılmayı meşrulaştırmaz. Sonuçta sizin rızanız olmadan ve gizlenerek yapılması olayı daha çirkin yapıyor.

Bence konuşmadan önce bi şekilde olayı ispat edin ve çaktırmadan dava açın. Donuna kadar alın ve sonra kimle istiyorsa yatıp kalkmasını söyleyin.

Okumuş adamlar böyle rezil ve cahilce şeyler yapar ve bunu savunursa, hiç okumamış adamlar ne yapmaz???

Cok gecmis olsun canim,yanliz bu isler oyle hisle falan olmaz,delil lazim canim hissettiklerin dogru bile olsa,cikip adamin karsina ben hissediyom baska biri var hayatinda dersen daha kotu olur zaten inkar edecektir dellile bile olsa,bu sekilde bide dalgasini gecer bu tipler ezdirme kendini sakin once bi delil bulmaya calis,bu arada bu gorumcelerinde ayri bi rezillermis yani yaziklar olsun

Yasadiklarini anliyorum bende 20 yillik bir evliligi noktaladim .Oyle alip karsina konus bir ise yaramiyor malesef,biraz koseye skissalar hemen cirkinlesiyor erkekler.Sonrada suclu yine sen oluyorsun.
Dini nikah mis peki adam madem dine uygun davraniyor sa nikah ne demek bir kere?Nikah etrafa duyurmaktir ,bildirmektir,oyle gizli gizli bulusup dusup kalkmanin adi dini nikah olmaz.Kilif sadece
Inan sana ne diycegimi bilmiyorum,once kendini herseye hazirla lutfen.Inkar,ofke,sucu sana yukleme,rest cekme ve final
Hic kirilmadigin kadar kirar seni kocan.Zaten iyi niyetli olsaydi bastan soylerdi sana ama adam inkar edecek belli.Sen usteleyincede cirkeflesicek.Sonrada isin icinden cikamayinca cekip diger kadina gidecek.Tabi oda kocani daha bir sahiplenecek.
Cevrenin her turlu baskisi ,dedikodusu onlarda ayri bir dert .Istemesende bir sure etkisinde kalacaksin her kafadan ayri bir ses kimi seni sucluycak kimi kocani.Hic ummadiklarin sana sirtini donecek seni sucluycaklar.Manevi olarak inanki daha zor.Maddiyata cozum bulunuyor ama kalbine soz geciremiyorsun malesef.
Kendini hazir hissedince dugmeye bas.Gucun yoksa bekle

Bizimkide öle söylüyo ama nihayetinde izleyerek bu durumu normallestiyolar erkekler bizim kadar duygusal deil

Bizimkide öle söylüyo ama nihayetinde izleyerek bu durumu normallestiyolar erkekler bizim kadar duygusal deil
Galiba genel erkekler seviyor o diziyi ama esim sadece iste silahli milahli diye bakiyor hatta orda aldatma görünce niye erkek aldatir karisini falan diyor

Çok sacma düsüncesi .iyi günde kötü günde denmiyormu evlenirken,hem bilmiyormuymuş hasta olduıunuzu. Hiç bi şey diyemiyorum siz şahsen yasadığınız için en iyi kararı siz verirsnz. Şunuda iyi biliyorm biz analar çocuklarımız icin kendimizi yok sayıyoruz adamlar ise kafasına göre yasıyor...

Eşin pisliğin teki din adı altında kendine metres tutmuş .
Siz de çok safsınız ben senin yerinde olsam herseyi mahkemede ispatlar donuna kadar alırım .
Senin eşin dini bütün biri falan da değil . Benim için geçerli olan resmi nikahtır ama eğer siz önem veriyorsanız söyleyeyim o hastalık dediği yatalak hasta falan olması lazım sanırım bir de birinci eşin rızası olmadan ikinci eş ile evlenemez . Biraz fıkıh kitabı okuyun açıp .Zaten ülkemizde de resmi nikah geçerli her durumda sizi aldatıyor .

Bi de anlamadığım eczacısın maddi durumun iyidir . Üniversite mezunu bir kadınsın . Fakat neden bunca zamandır bunları sineye çekiyorsun . Eşini bile kötülemiyor çok müspet biridir falan diyorsun . Onun yaptıkları sana yanlış gelmiyor mu yoksa ?
Kadın sığınma evlerine yerleşip yine de böyle şeyleri sineye çekmeyenleri gördükçe sizin gibileri anlayamıyorum doğrusu .
Boşanacagınızı da pek sanmiyorum .

est. eşim dini bütün kişidir namazlarını kılar islam dinine göre yaşamını sürdürür.

Pardon nasil dini butun oluyor Allah askina. Sizin rizanizi almadan, fikrinizi sormadan gitmis dini nikah yapmis yani siz yapmis diyorsunuz. Baska bir kadinla dini nikah yapilacaksa bunun uyulmasi gereken kurallari vardir. Hicbir kadin arasinda ayrimcilik yapilmamasi, sizin bu ise rizanizin olmasi gibi. Kocaniz bu isi sizden gizli tutmussa nasil oluyorda dine gore harekey etmis oluyor? Siz belli ki bu ise karsisiniz.

Boyle kaypak adamlara dini butun felan demeyin ya. Dini kafasina gore yorumlayip istedikleri ati kosturuyorlar sonra da ben namazinda niyazindayim. Dinin de iyice icini bosalttilar yazık!

Bende tam bunu yazacaktım 1. Eşin rızası olmadan 2. Es nikahı geçerli değil bazı erkekler akıllılık yapıp dini nikahta 2. Es kabulum değil demedin diyebiliyor fakat geçen aynı seyi tv de de sorular
Bizim ülkemizde eşler evlenirken tek eşliliği bilinç olarak kabul ederek evleniyor bu yüzden ilk eşin rızası olmadan 2. Nikah geçersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…