• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak İstemeyen İyi Okusun!

valla koca alıyosan böyle abuk kurallara da melesef uymak zorundasın..bi nevi sözleşme kuralı gibi liste uzar gider..:delphin: bence bi kadın kendine bakıp,erkeğini heyecanladırmayı,doyurmayı Şeniz bildiği sürece ve güleryüzlü tatlı dilli dırdırsız opuyorumnanaktan olursa aldatılmaz.. eğer bunlara dikkat ettiği sürece yine de aldatılmışsa o kocayı tavana asmak lazımdelikafadulden

ha yanlis anlasilmasin kizlar...bakimliliktan falan bahsediliyo...ben bakimli 59 kilosunda olan bi bayan olarak neden o zaman 150 kilolu bi kadinla aldatildim .....:uhm:

Son düzenleme:
ha yanlis anlasilmasin kizlar...bakimliliktan falan bahsediliyo...ben bakimli 59 kilosunda olan bi bayan olarak neden o zaman 150 kilolu bi kadinla aldatildim .....:uhm:
:1shok: seninki tombullardan hoşlanıyomus suç sende anlayıpta kilo alman lazımdı şekerim:roflol:

ben asla katılmıyorum kadın kendine bakmadı erkek aldattı olayına, erkek iradesiz ve doyumsuzsa aldatıyo, cevremde de yaşadım, çok sevdiğim mankenlere taş çıkartan parasu pulu olan melek gibi ablacığımı aldattı pis herif, hemde şirketteki büro görevlisiyle!!!

akli en sismanin da kalmiss demekkiii..:bbo:saka gibii..boylesini de hic duymadim..:hulya:millet manken gibi gacilar hayal eder seninki de garipmissmirmirmirmir

valla koca alıyosan böyle abuk kurallara da melesef uymak zorundasın..bi nevi sözleşme kuralı gibi liste uzar gider..:delphin: bence bi kadın kendine bakıp,erkeğini heyecanladırmayı,doyurmayı Şeniz bildiği sürece ve güleryüzlü tatlı dilli dırdırsız opuyorumnanaktan olursa aldatılmaz.. eğer bunlara dikkat ettiği sürece yine de aldatılmışsa o kocayı tavana asmak lazımdelikafadulden

arkadas sen buzdolabi gibi birinden elektrik alabilirmisin ....yani her sey karsilikli adamin surati asiksa ..karisini önemsemiyorsa..güleryüz gösterdigi halde hala suratsizsa adamin girtlaginami sarilacagiz karsilik görmek icin...

adam güler yüz görmek istiyorsa güler yüz görür..ilgi görmek istiyorsa ilgi görür heycan istiyorsa heycan görür.....ben simdiki esimle niye mutluyum.....eskisine yuva yikilmasin diye cok ödün verdim her fedakarligi yaptim..senin yazdiklarinin cok daha fazlasini yaptim....ama bir sey anladimki bu senin yukardaki yazdiklarindan kaynaklanmiyomus.......insanin sütü temiz olmasi lazimmis....
insan kendi basina geldimi kendi yasadigi zaman hayatin gerceklerini daha iyi anliyor..ve gercekleri daha net görüyor.....

Son düzenleme:
:1shok: seninki tombullardan hoşlanıyomus suç sende anlayıpta kilo alman lazımdı şekerim:roflol:

ben asla katılmıyorum kadın kendine bakmadı erkek aldattı olayına, erkek iradesiz ve doyumsuzsa aldatıyo, cevremde de yaşadım, çok sevdiğim mankenlere taş çıkartan parasu pulu olan melek gibi ablacığımı aldattı pis herif, hemde şirketteki büro görevlisiyle!!!

tüh desene bosuna ellerimle teptim tepsi tepsi börekleri baklavalari..:roflol::roflol:

kizlarrr inanin hicbir isi elini surmeyen,bir kap yemek yapmayan ,yeri geldiginde guclu yeri geldiginde zayif kadini olan,devamli dedigini yaptirmak icin inatlasan,kendi keyfi isterse arada bir erkege odul olarak onun istedigini yapan,luks rest.cikmayan,erkek ne alirsa uzerine konan,istedigi birsey varsa erkek bunu yapmiyorsa yaptirana kadar her turlu imkani degerlendiren,arada bi seeviyorum ozledim diyen,asiri bencil ama erkegi dusunur gibi yapan,kendini yaz kis biryerlere goturten,fedakarlik yapar gibi gorunup kendi cikarina gore harekett eden,kendini her anlamda garantiye alan kadin icin;
deli divane oluyor,anlata anlata kadinin yaptiklarini bitiremeyen.kadinin en kucuk yaptigi sey bile mutlu eden.birde ne severse onu almak icin cirpinan sirf yuzu gulsun diyee.isten gelince hatunun sevdigi yemekleri yapan.haaa bu kadin mi bu da aldatiliyor:delphin:ustelik biliyor..aglayip zirlamiyor kendinden emin bir sekilde onu vicdaniyla birakiyor.ama vazgecmiyordaa sonuc mu ise yariyorrr:delphin:her erkek olmasa da bircok erkek bundan anliyor..sadece isteyeceksin..kasikla verip kepceyle alacaksin..kiyamiyormus gibi gorunup kiyacaksin.

hayir canim..ondan coktan ayrildim...su an düzenli kurulu temiz bir yuvam var....
hatta 2 cocuklarim bile oldu simdiki evliligimden..
hı ozaman eski eşin hakkında konusabilirim=)))

allah mesud etsin canım allah nazardan saklasın, sonunda bulmussun mutlulugu
bende nişanlıyım ama en çok korktugum sey aldatılmak..
kendine güveni olan biriyim aslında ama toplum okadar yozlastıki, adamların aklını çelen okadar cok aşifte kadın varki insan evlenmeye korkuyo

kizlarrr inanin hicbir isi elini surmeyen,bir kap yemek yapmayan ,yeri geldiginde guclu yeri geldiginde zayif kadini olan,devamli dedigini yaptirmak icin inatlasan,kendi keyfi isterse arada bir erkege odul olarak onun istedigini yapan,luks rest.cikmayan,erkek ne alirsa uzerine konan,istedigi birsey varsa erkek bunu yapmiyorsa yaptirana kadar her turlu imkani degerlendiren,arada bi seeviyorum ozledim diyen,asiri bencil ama erkegi dusunur gibi yapan,kendini yaz kis biryerlere goturten,fedakarlik yapar gibi gorunup kendi cikarina gore harekett eden,kendini her anlamda garantiye alan kadin icin;
deli divane oluyor,anlata anlata kadinin yaptiklarini bitiremeyen.kadinin en kucuk yaptigi sey bile mutlu eden.birde ne severse onu almak icin cirpinan sirf yuzu gulsun diyee.isten gelince hatunun sevdigi yemekleri yapan.haaa bu kadin mi bu da aldatiliyor:delphin:ustelik biliyor..aglayip zirlamiyor kendinden emin bir sekilde onu vicdaniyla birakiyor.ama vazgecmiyordaa sonuc mu ise yariyorrr:delphin:her erkek olmasa da bircok erkek bundan anliyor..sadece isteyeceksin..kasikla verip kepceyle alacaksin..kiyamiyormus gibi gorunup kiyacaksin.
kaşıkla verip kepçeyle almakmı:roflol: hayat felsefem bu olsun çok sevdim bu lafıkaydirigubbakcemile3

çokkk doğruuu gerçekten

gercekten oylee..bircok kadin bunu soyluyor..sonuna kadar kapilarini acmiyor.erkek isterse degil kendi isterse yapiyor..ama her erkekte yutmazz bunu..yadaa kadinin cadi olmasi hosuna gittigi icinn yutmak isterr..cunku karsisindaki zor bir kadin..parmagini oynattiginda aninda yapan biri degil...

burda evlilerde var, tecrübelerinizden biraz faydalansam
nasıl davranmak lazım evlenince?
yani mesela canı her yanına yanaşmak istediğinde izin vermekmi lazım
yoksa nazamı çekmek lazım?
sürekli bakımlı olup ev işlerini sallamakmı lazım yoksa saçını süpürgemi etmek lazım
güçlümü durmak lazım yoksa baba sefkati istemekmi lazım
annesi gibi kollamakmı lazım yoksa bazen umursamamakmı lazım??

deli divane oluyor

morscum katılıyorum dediklerine ama özellikle işaretlediğim kısımları mesela mizacı gereği elinde olmadan yapan kadınlar da mevcut yani amaçları erkeği yönetmek olmayan ama karakter yapıları böyle olan kadınlar da var. tabii içlerindeki dominant teyzeyle henüz yüzleşmemiş kadınlar

Back
X