ben az bile istedim kız, daha neler var aklımda da yazmıyorum yuh dersiniz diye:roflol:başka bi arzun daha varmıydı canım:roflol:
senin aradığın nitelıkte erkekleri tadavülden kaldırmışlar bi tanemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben az bile istedim kız, daha neler var aklımda da yazmıyorum yuh dersiniz diye:roflol:başka bi arzun daha varmıydı canım:roflol:
senin aradığın nitelıkte erkekleri tadavülden kaldırmışlar bi tanemm
:1shok: seninki tombullardan hoşlanıyomus suç sende anlayıpta kilo alman lazımdı şekerim:roflol:ha yanlis anlasilmasin kizlar...bakimliliktan falan bahsediliyo...ben bakimli 59 kilosunda olan bi bayan olarak neden o zaman 150 kilolu bi kadinla aldatildim .....:uhm:
ha yanlis anlasilmasin kizlar...bakimliliktan falan bahsediliyo...ben bakimli 59 kilosunda olan bi bayan olarak neden o zaman 150 kilolu bi kadinla aldatildim .....:uhm:
valla koca alıyosan böyle abuk kurallara da melesef uymak zorundasın..bi nevi sözleşme kuralı gibi liste uzar gider..bence bi kadın kendine bakıp,erkeğini heyecanladırmayı,doyurmayı Şeniz bildiği sürece ve güleryüzlü tatlı dilli dırdırsız opuyorumnanaktan olursa aldatılmaz.. eğer bunlara dikkat ettiği sürece yine de aldatılmışsa o kocayı tavana asmak lazımdelikafadulden
:1shok: seninki tombullardan hoşlanıyomus suç sende anlayıpta kilo alman lazımdı şekerim:roflol:
ben asla katılmıyorum kadın kendine bakmadı erkek aldattı olayına, erkek iradesiz ve doyumsuzsa aldatıyo, cevremde de yaşadım, çok sevdiğim mankenlere taş çıkartan parasu pulu olan melek gibi ablacığımı aldattı pis herif, hemde şirketteki büro görevlisiyle!!!
canım peki özel olmazsa, hala o eşinemi evlisin diye sorsam?tüh desene bosuna ellerimle teptim tepsi tepsi börekleri baklavalari..:roflol::roflol:
canım peki özel olmazsa, hala o eşinemi evlisin diye sorsam?
hı ozaman eski eşin hakkında konusabilirim=)))hayir canim..ondan coktan ayrildim...su an düzenli kurulu temiz bir yuvam var....
hatta 2 cocuklarim bile oldu simdiki evliligimden..
kaşıkla verip kepçeyle almakmı:roflol: hayat felsefem bu olsun çok sevdim bu lafıkaydirigubbakcemile3kizlarrr inanin hicbir isi elini surmeyen,bir kap yemek yapmayan ,yeri geldiginde guclu yeri geldiginde zayif kadini olan,devamli dedigini yaptirmak icin inatlasan,kendi keyfi isterse arada bir erkege odul olarak onun istedigini yapan,luks rest.cikmayan,erkek ne alirsa uzerine konan,istedigi birsey varsa erkek bunu yapmiyorsa yaptirana kadar her turlu imkani degerlendiren,arada bi seeviyorum ozledim diyen,asiri bencil ama erkegi dusunur gibi yapan,kendini yaz kis biryerlere goturten,fedakarlik yapar gibi gorunup kendi cikarina gore harekett eden,kendini her anlamda garantiye alan kadin icin;
deli divane oluyor,anlata anlata kadinin yaptiklarini bitiremeyen.kadinin en kucuk yaptigi sey bile mutlu eden.birde ne severse onu almak icin cirpinan sirf yuzu gulsun diyee.isten gelince hatunun sevdigi yemekleri yapan.haaa bu kadin mi bu da aldatiliyorustelik biliyor..aglayip zirlamiyor kendinden emin bir sekilde onu vicdaniyla birakiyor.ama vazgecmiyordaa sonuc mu ise yariyorrr
her erkek olmasa da bircok erkek bundan anliyor..sadece isteyeceksin..kasikla verip kepceyle alacaksin..kiyamiyormus gibi gorunup kiyacaksin.
kizlarrr inanin hicbir isi elini surmeyen,bir kap yemek yapmayan ,yeri geldiginde guclu yeri geldiginde zayif kadini olan,devamli dedigini yaptirmak icin inatlasan,kendi keyfi isterse arada bir erkege odul olarak onun istedigini yapan,luks rest.cikmayan,erkek ne alirsa uzerine konan,istedigi birsey varsa erkek bunu yapmiyorsa yaptirana kadar her turlu imkani degerlendiren,arada bi seeviyorum ozledim diyen,asiri bencil ama erkegi dusunur gibi yapan,kendini yaz kis biryerlere goturten,fedakarlik yapar gibi gorunup kendi cikarina gore harekett eden,kendini her anlamda garantiye alan kadin icin;
deli divane oluyor,anlata anlata kadinin yaptiklarini bitiremeyen.kadinin en kucuk yaptigi sey bile mutlu eden.birde ne severse onu almak icin cirpinan sirf yuzu gulsun diyee.isten gelince hatunun sevdigi yemekleri yapan.haaa bu kadin mi bu da aldatiliyorustelik biliyor..aglayip zirlamiyor kendinden emin bir sekilde onu vicdaniyla birakiyor.ama vazgecmiyordaa sonuc mu ise yariyorrr
her erkek olmasa da bircok erkek bundan anliyor..sadece isteyeceksin..kasikla verip kepceyle alacaksin..kiyamiyormus gibi gorunup kiyacaksin.
erkeğin içinde olmasa kanmaz zaten.aldanmayi isteyen asiftee erkeklerde az degil...![]()
mors ..valla haklisin..aynen böyle biri icin aldatildim iste üstelik tombul....