Lirik güzel...ben ikinci evlilik yaptigim icin her iki yönden örnek verebilirim...aynen dedigin gibi annelere cok büyük görev düsüyo...ex cadoloz kaynana derdi mesela erkekdir yapar neolmus....kürkcü dükkanina geri döner falan..gerci yolunu kaybetti yazik oldu tilkiye.dükkani bulamadi....neyse simdiki kayinvalidem esime der gelinimi üzersen karsinda beni bulursun hakkimi helal etmem diye....
bence erkekler iğrenç varlıklar erkeklerden okadar nefret ediyorum ki bi kızım oldu diye allaha şükrediyorum ya erkek olsaydı oda başkasının canını yakardı tıpkı babasının bana yaptığı gibi bence eşinizi sevmiyorsanız sizi aldatması o kadarda önemsenecek bişey değil benden uzak olsunda ne halt ederse etsin
canin cok yanmis bellii..sevmiyorsan tamam herseye katlanirsin onemsemezsin ama aile olamadigin bir ortamda yapilan cocuga da yazik gunah olur...
bu ne be hep kadına yapılması gerekenleri söylemiş. kadın şunu yapmalı övmeli g..tünü kaldırmalı canım cicim demeli aynı zevkleri paylaşmalı kendine ait zevkleri olmayacakmı kadının!!!!
çok saçma geldi bu yazılanlar.. benim onu aldatmayacağıma emin olmalıymışşşş... tamam emin olsunda çok da fazla kendine güvenmesin.. oda beni elinde tutmak için gerekli özeni göstermeli. burda yazılanlardan sadece aldattığında affedilmeyeceğini bilmeli kısmı doğru gerisi benim fikrimce yanlışşşş..
allah aşkına yemek tarifi verir gibi ' şunu bunu yapmanın formülleri' 'şunları şunları yaparsanız herkesi kendinize hayran bırakırsınız' 'başarılı ve zengin olmanın 10 yolu' gibi abuk subuk şeylere prim vermeyin..insanlar umut fukaranın ekmeği deyip abuk subuk kitaplara para harcar çıkış yolu bulmak için sonra da olmayacak tiplere yüz veriyorlar.. olur olmaz herkes bu işte çok para var deyip yaşam gurusu kesiliyor...sonuç olarak bu isviçreli bilim adamları da bilime hizmet edeceğine milletin uçkurunun gizemini çözme derdine düşer doğal olarak:)[/QUOTE]
cok yasa emiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah aşkına yemek tarifi verir gibi ' şunu bunu yapmanın formülleri' 'şunları şunları yaparsanız herkesi kendinize hayran bırakırsınız' 'başarılı ve zengin olmanın 10 yolu' gibi abuk subuk şeylere prim vermeyin..insanlar umut fukaranın ekmeği deyip abuk subuk kitaplara para harcar çıkış yolu bulmak için sonra da olmayacak tiplere yüz veriyorlar.. olur olmaz herkes bu işte çok para var deyip yaşam gurusu kesiliyor...sonuç olarak bu isviçreli bilim adamları da bilime hizmet edeceğine milletin uçkurunun gizemini çözme derdine düşer doğal olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?