Aldatılmak İstemeyen İyi Okusun!

deryacox

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.006
0
156
43
Almanya
İngiliz bilimadamlarına göre, şu basit öneriler kadının aldatılmasını önlüyor.

* Erkeklerin çoğu heyecan için aldatır. Sık sık onu heyecanlandıracak sürprizler yapın.

* Aldatıldığı duygusuna kapılan erkek, hemen eşini aldatır. Bu yüzden kesinlikle şüpheli hareketlerde bulunmayın.

* Erkeğin cinsel isteği tarçın ile lavanta kokusunda artar. Limon kokuları ise kadından bir anda soğumasına bile neden olabilir.

* Çikolata, içki, çilek gibi doğal afrodizyaklara dikkat! Çünkü bunlar erkeğin aldatma duygusunu harekete geçirir.

* Kıskanç ve çok söylenen kadınlar, karşısındaki erkeği uzaklaştırır. Dırdır yapmayın.

* "Aldatsam da beni affeder" diye düşünen erkek, aldatmayı alışkanlık yapar. Bu nedenle kesinlikle onu affetmeyeceğinizi hissetmeli.

* Eşiyle ortak alışkanlıkları bulunmayan erkekler, aldatır. Onunla aynı zevkleri paylaşın.

* Beğenilme istekleri için aldatan erkeklerin sayısı az değil. Aldatılmak istemiyorsanız, eşinize sık sık övgü dolu sözler söyleyin.

Gerçekten aslında bunlar aldatılmamak için değil normalde de yapılması gereken şeyler...Bunlarsız eşininzi düşünsenize...Sabah giyindiği zaman "Hayatım bugün ne kadar yakışıklı olmuşsun" demek,ona sürprizler yapmak,pazar günü yatağına güzel bir kahvaltı götürmek...Bunları kadın erkek kim istemez ki?Aslında erkekler aldatıyor diye kızıyoruz ama bazen de bizde de hata yok mu diye düşünmeden edemiyorum...Bence de yuvayı dişi kuş yapar,eee o zaman ne duruyoruz?Değil mi kızlar?a.s:dance:sırnaşık şey

haklısın güzelimde aynı şeyi bizede yapsınlar ama :)))))))
yapmadıklarında biz aldatıyomuyuz onları, ne ayıp :)))

neden yapmak zorundayız ayrıca evlilikte aşkla tutkuyla heyecan olmaz mı.ama ben evlenince kitap alıp bugün bunu yapayım yarın akşma yemekten sonrada onu birgüzel heyecanlandırayım filan diyemi ömür tüketecem:)bu tür şeyle planlı değil plansız olmalı ayrıca erkek için bukadar uğraşmaya değmez o aklına eserle gider heyecanı başka yerde bulur zaten:oklava::oklava:

"Hem içinde aldatma güdüsü bir erkek için niye zahmete gireyim."
Buna aynen katılıyorum...içlerinde varsa yapacak hiçbişey yoktur hanımlar...siz dünyanın en güzel en alımlı en sürprizli kadını da olsanız...hem ben çok da fazla canım ne kadar yakışıklısın bugün olayına katılmıyorum...iyice havaya girmelerine sebep olabiliriz..

Bencede aynı zevkleri paylaşmak lazım. Ortak ilgi alanları yaratılırsa sizle birlikte olmaktan keyif duyar. en önemliside bu.

Bence aldatmak insanın mayasıyla ilgili bir şey..Eğer erkeğin mayasında varsa,ortam da uygunsa yapıyor işte.Yoksa,yanında taş gibi hatunlar olan erkekler aldatmazlardı.Bu tamamen kişilikle alakalı bir şey.

Yok kızlar ağzınızla kuş bile yakalasanız yinede erkeklerin aldatacagını göreceksiniz.Bu acayip bir dürtü onlarda degişiklik saçmalıgı var.

haklısınız kızlar..düşünsenenize bir zamanların türkiye güzeli hülya avşarı bile aldattı kocası....

Niyeyse tüm öğütler kadınlara. Tüm paralar erkeklere. Elinin altında sürekli bir kadın bulunsun ama ben başka kadınlarla birlikte olayım düşüncesindeki erkek için değil ağzınızla başka bir yerinizle kuş tutsanızda o yapacağını mutlaka yapar. Hem içinde aldatma güdüsü bir erkek için niye zahmete gireyim.

haklisin canim gel bi öpeyim seni :1hug:

erkekler değer bilmiyorki aldatıyorsa zaten sevmiyordur heyecan filan anlamam ben bende yaşasın benden istesin :) aldatmasın diye yalvaramam cehenneme kadar yolu var...

paylaşımın için saol arkadasımmm,
umarım aldatılmam ,hayatta an nefret ettıgım duygu,gercı kım hoslanır kı bu duygudannn allah kımseye yasatmasınnnn.....AMINNNN

ALLAHtan korkan erkek eşini aldatamaz
ne kadar istesede yapamaz
çünkü hesaba çekileceğini bilir
evet bazı erkekler aldatıyor. çünkü herşeyi bu dünyadan ibaret zannediyorlar
yarın hak katında ne ola hali....
bilinçsizlik ve cahillik çok kötü kızlar
ALLAH muhafaza etsin

aldatmak isteyen herkek her durumda bunu yapar.ne kadar mükemmel olursanız olun bu sondan kurtulamazsınız...
ama ben her erkek aldatır tezine kesinlikle katılmıyorum...kişiliksiz ve Allah korkusu olmayan erkek aldatır.
aldatmayanlarda var.hemde sanıldığından daha çok.baştada benim kocam:asigim:

Arkadaşım,sen doğrusun da,bir erkeğin gözü çöplükte kalmaya görsün;sen dünya güzeli olsan,kölesi olsan farrrketmiyor.Ben ne paspalak kadınlar biliyorum,eşleri deli oluyor.Bu şans bitanem.Şans omuzda bir melektir;sen güzelsindir,kocana çirkin görüünürsün.Sen sümüklüsündür adama fıstık görürnürsün.Ben bunu bilir bunu söylerim.

Haklısın dostum bende bilirim ne püsürler in gözünün içine bakılıyor.Ama çiğdem çiçeği gibide olsan aldatacaksa aldatır.
Arkadaşım,sen doğrusun da,bir erkeğin gözü çöplükte kalmaya görsün;sen dünya güzeli olsan,kölesi olsan farrrketmiyor.BKötü Kazenen ne paspalak kadınlar biliyorum,eşleri deli oluyor.Bu şans bitanem.Şans omuzda bir melektir;sen güzelsindir,kocana çirkin görüünürsün.Sen sümüklüsündür adama fıstık görürnürsün.Ben bunu bilir bunu söylerim.

Back
X