aldatılmak kadının elinde midir?

kocası eşini aldatıyorsa kesinlikle kadını suçlamıyorum. kadını suçlayan hemcinsini de buluyorum. zaten bazı kadınlara göre kendisininki hariç her koca iidir, bi onun eviliğinde suç kocadadır, diğer evliliklerde hep kadın idare etmeyi bilmiyordur.

kadın vardır bakımsız, pasaklı, sivri dilli, adamı ulu orta aşağılıyor... kocası aldatmaz. adam tek eşlidir. helalinden başkasına uçkur çözmez. karısından ayrılır belki ama yeniden başkasıyla evlenir o zaman cinsel hayata başlar. böyle adamlar var.

kadın vardır, bakımlı, güleryüzlü, eşine ilgili... adamın ahlakı pis. gözü doymuyor. aldatır. gene aldatır. yakalanırsa da inkar eder. he karısı ispatladı boşadı diyelim etrafa da "ama karım kıskançtı boğuyodu beni" "ama karım beni ihmal eidyodu" uydurur da uydurur. bahane hepsi. adam ahlaksız.

bu yazıyı okuyan, adlatılmış ve kendini sorumlu tutan kadın varsa. kendinize gelin. sorun sizde değil. bir sürü sprun olabilir evlilikte. hatta diyelim ki siz kocanızdan dha da hatalı davrandınız. adam gibi gelir konuşur çözüm arar, beceremiyo mu birine danışır, çekemiyo mu boşanır.... aldatmak evlilik sorunuyla alakalı değil. adamın aç gözlülüğüyle alakalı. allah ıslah etsin.

5 eylül de ögrendım aldatıldıgımı yani daha cok yeni ,içim acıyor.8 yıllık evlıyz 10 yıldır beraberız 1 oglumuz var.bnım canımdan bıle cok sevdıgım kocam benı aldattı hemde arkadasımla oturup kalkıtgım ınsanla.ben sımdı esımı affetım ve devvam edıyorz ama içim cok acıyor nasıl davranmam gerektıgı bılmıyorumİÇİM COK ACIYOR CANIM COK YANIYOR ONU BILIYORUM SADECE

5 eylül de ögrendım aldatıldıgımı yani daha cok yeni ,içim acıyor.8 yıllık evlıyz 10 yıldır beraberız 1 oglumuz var.bnım canımdan bıle cok sevdıgım kocam benı aldattı hemde arkadasımla oturup kalkıtgım ınsanla.ben sımdı esımı affetım ve devvam edıyorz ama içim cok acıyor nasıl davranmam gerektıgı bılmıyorumİÇİM COK ACIYOR CANIM COK YANIYOR ONU BILIYORUM SADECE

affetmek?? neden peki..cocuk ıcınmı??

hiç bir kadının hiç bir eksığı yoktur.aldatan erkeğin yetiştirilişinden kaynaklı dır.kanlarında var onların dengesizlik.çok sinirlendim gene :52:

bugün gazetede bir haber okudum resmen düşünce tarzım değişti.
cümle tam olarak şu '' bir an gelir erkekler genç ten ister '' sonuçta tanıdığımız dünya güzelleri yada
çok güzel oyuncular bile aldatılıyor. bu gün buyazıdan sonra çok farklı düşünmeye başladım. LES OTOMANS'IN
sahibi ahu aysal'ın hürriyet pazardaki yazısını bütün kadınlar okusun derim :80:

hiç bir kadının hiç bir eksığı yoktur.aldatan erkeğin yetiştirilişinden kaynaklı dır.kanlarında var onların dengesizlik.çok sinirlendim gene :52:

canım tabiki bu kesin ama istisnai durumlarda var. mesela sadece pis olduğu için aldatılan kadınlar tanıyorum.
yada eşi birlikte olmak istediğinde ya bahane bulan yada isteksiz bir şekilde mecburi
hizmet yapan kadınlar. sonuçta erkeklerin doğası belli ,bunu kim değiştirebilirki?
bunun yanında çok güzel çok uyumlu ancak kocası nefissiz olan kadın daha çok tabi:85:

aldatan erkek geri dönermi?
aranizda böyle bir durum yasayan oldumu ?
benim hic umudum yok cünkü bana naparsan yap ilgilendirmiyosun dedi ve aldatmadigini benden sonra oldugunu söyledi..

benim gibi durumda olan yada daha kötüsünü yasayan varmi aranizda kizlar ?

İvana Sert'i bilirsiniz. Çok beğenirim kendisini bence çok güzel ve taş gibi. Bir röportajında bu konu üzerine dersler! veriyordu. Yok efendim kadın bakımlı olacakmış yok efendim kocasına şöyle davranacakmış yatakta böyle olacakmış. Kendisi de yatakta ateşliymiş ee ne oldu peki.

Hiiç alakası yok erkeğin nefissizliğiyle alakalı. İçinde varsa yapcak birşey yok.

İvana Sert'i bilirsiniz. Çok beğenirim kendisini bence çok güzel ve taş gibi. Bir röportajında bu konu üzerine dersler! veriyordu. Yok efendim kadın bakımlı olacakmış yok efendim kocasına şöyle davranacakmış yatakta böyle olacakmış. Kendisi de yatakta ateşliymiş ee ne oldu peki.

Hiiç alakası yok erkeğin nefissizliğiyle alakalı. İçinde varsa yapcak birşey yok.

Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz diye düşünüyorum. Kadın erkek ayrımı yok bunun... Fakat şöyle birşey var;kadın hem erkeğinin onu sevmesini ve ona bağlı olmasını ister hem de onun duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını görmezden gelirse bence bu işte bir tezatlık vardır. Ben herşeyde bir denge olduğunu düşünüyorum. Evlendikten sonra kadın manken gibi bir fizike sahip olamayabilir ama bu onun kendini büsbütün salacağı anlamına gelmiyor. İki taraf da kendini eşine beğendirme çabası içinde olmalı. Herşeyden önemlisi de karşılıklı hoşgörü ve saygı. Bunları bulamayan bir erkeğin aldatmaktansa önce bu sorunlara eşiyle çözüm yolu bulmaya çalışması, olmuyorsa da bu ilişkiye bir son vermesi gerekir iki tarafın da mutluluğu için...

tabi ki kadının elinde değildir, olsa olsa tetikler o kadar. erkeğin ahlak anlayışına bağlıdır sadece aldatmak, kendine yakıştırmasına, vicdanını susturmasına, vs.

aldatılmanın güzellikle hiç ilgisi yok,,bir kadın bir erkeğe yaklasırsa erkek hayır demez hormonlar diyorlar ama bu birazda gercek...
hormonları sağlam erkeklerde yok değil hani :82:

Back
X