Aldatılmak korkusuyla yasıyorum..

k22bra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
24
0
36
İstanbul
Çok seviyorum ve seviliyorum bunu hissediyorum.Ama ya birgun giderse ? baska biri girerse aramıza diye cok korkuyorum,gerci neyden korkarsan o basına gelir diyorlar..

seni anlıyorum ......herşey olacağına varır ve bilki hiç birşeyin garantisi yok .....zaten öle bişi olunca az çok hisseder insan ama at bu düşünceyi kafadan yaşanmaz böle:31:

seni anlıyorum ......herşey olacağına varır ve bilki hiç birşeyin garantisi yok .....zaten öle bişi olunca az çok hisseder insan ama at bu düşünceyi kafadan yaşanmaz böle:31:

Biliyorum böyle yasanmıcagını ama cok takıntılı bir yapım var..bu yapım kıskanclıgada vuruyor,bazen onu yıldırıyorum :) en küçük birşeyi dağ yapıyorum içideki düşünceden dolayı.Nolcak bu halim bilmiyorum canımm :(

Biliyorum böyle yasanmıcagını ama cok takıntılı bir yapım var..bu yapım kıskanclıgada vuruyor,bazen onu yıldırıyorum :) en küçük birşeyi dağ yapıyorum içideki düşünceden dolayı.Nolcak bu halim bilmiyorum canımm :(
bende öleydim bi aralar ....eşim işe gidiyodu ben oturup nelere kuruyodum kafamda ama sonra kendim atlattım çünkü kafayı yiycektim az kalsın dolayısyla ona da yansıyordu olmuyordu yani....sonra derin bir nefes alıp allahm bu düşünceleri şu an atıyorum ama eğerki öle bişey olursa görmemi sağla die içimden yalvardım ve şu an iyim...ne bilim ona kız vars abanada erkek çok die avunuyorum emin ol iyi geliyor...sonuçta güven meselesi zordur....ama olmadan da yaşnmıyor

bende öleydim bi aralar ....eşim işe gidiyodu ben oturup nelere kuruyodum kafamda ama sonra kendim atlattım çünkü kafayı yiycektim az kalsın dolayısyla ona da yansıyordu olmuyordu yani....sonra derin bir nefes alıp allahm bu düşünceleri şu an atıyorum ama eğerki öle bişey olursa görmemi sağla die içimden yalvardım ve şu an iyim...ne bilim ona kız vars abanada erkek çok die avunuyorum emin ol iyi geliyor...sonuçta güven meselesi zordur....ama olmadan da yaşnmıyor

cok denedim tmm dedim artık yeter yapmıcam,ona yaptıgım kadar kendıme daha cok yapıyorum.cok zor zzamanlarım oluyor benımde anlamadıgım gerci anlamayada calısmıyorum da.ben biraz tuhafım triplerim takıntılarım bitsin diye bakıyor ama artık oda kabullendı sanırım böyle olmamı :) esiyoruz gurluyoruz duruluyoruz ama ben hiçbir zaman içimde bitiremiyorum he tmm desemde ,aklımın bir köşesinde.ne güzel sen yenmıssın darısı benım basıma diyim bende :)

aynı sorun bendede var.. :(( napcaz yaa Allah ım yardım etsin. rahatlatmaya calısıuorum kendimi yine oluyoı:( işten yeni çıktım evdeyim yapcak bişi yok bence kafada kuruyoruz boşluktan..çalışırken böyle bi problemim yoktu :(

yanlış anlamayın da bu durum genelde birçok konuda kendine pek güvenmeyen, karşısındaki erkeği kendinden hep 2 adım önde gören bayanların içinde bulunduğu ruh hali.

yani şöyle açayım mesela kız kiloludur birçok kızı-kadını kendinden güzel buluyordur ve karşısındaki erkek ne kadar onu severse sevsin hep aklında ya daha güzel kızlara giderse:30:korkusu vardır..
ya da ne bileyim kız lise mezunudur erkek üniversite, aklının bir köşesinde ya benden daha tahsillisini isterse birgün:30: gibi düşünceler vardır..

bunun gibi..
yani ben eşini aşırı derecede kıskanan ya da sürekli aldatılma korkusu düşünen kadınların mutlaka içlerinde kendilerini eksik gördükleri bir konu olduğunu düşünüyorum..

bu tarz düşüncelerden kurtulmaya bakın bence..
kendinize güvenin, güven eksikliği yaşadığınız taraflarınızı geliştirin..bence o zaman çok sorun kalmaz..

yanlış anlamayın da bu durum genelde birçok konuda kendine pek güvenmeyen, karşısındaki erkeği kendinden hep 2 adım önde gören bayanların içinde bulunduğu ruh hali.

yani şöyle açayım mesela kız kiloludur birçok kızı-kadını kendinden güzel buluyordur ve karşısındaki erkek ne kadar onu severse sevsin hep aklında ya daha güzel kızlara giderse:30:korkusu vardır..
ya da ne bileyim kız lise mezunudur erkek üniversite, aklının bir köşesinde ya benden daha tahsillisini isterse birgün:30: gibi düşünceler vardır..

bunun gibi..
yani ben eşini aşırı derecede kıskanan ya da sürekli aldatılma korkusu düşünen kadınların mutlaka içlerinde kendilerini eksik gördükleri bir konu olduğunu düşünüyorum..

kendinize güvenin, güven eksikliği yaşadığınız taraflarınızı geliştirin..bence o zaman çok sorun kalmaz..

çok doğru söylediniz..Allah tan üniversite mezunuyum bakımlıyım güzelimde diyorum ..yoksa napardım heralde hiç bir erkekle görüşmezdim..(şaka değil) insan kendini her alanda geliştirmeli dediğiniz gibi..o zaman daha güçlü oluyo

bunun gibi..

önceden bende sizin gibi düşünürdüm.Kadında bır eksiklık varkı ondan bu kadar korku içinde dıye ama hiçte öyle olmadığını anladım.Doğruluk payı yok değil var fakat tamamını kapsamıyor düşüncelerin.Mesela kendıne güvenen başarılı güzel yetenekli kadınlarında içinde aldatılma korkusu vardır.Neden diyeceksinizçok seven kadın doğal olarak eşini kıskanır bırşey olursa mecburen ondan ayrılacağı için panığe kapılır olay budur.Yani aldatılmayı hiçbir kadın içine sindıremeyeceğinden dolayı bıteceğını bılır ve sevdiğinide kaybeder.Affetmek asla çözüm değildir.2. gelir.Kendine güvensizlikle ilgili değildir konunun psikanalız açılımına bakarsanız.Ruhun derinlıklerinde bılınçaltında sevginin bıteceği endışesi yatar.

Erkeklerse olaya farklı açıdan bakarlar.Küçücük bır tek gecelık kaçamak onlar için aldatma değildir.İhtiyaç giderme olarak görürler.Aldatmayı aşık olduklarında başka bırıne, o zaman aldatma sayarlar kendilerine göre.Oysa kadınlar her iki seçneğide istemezler.Her erkek aldatır dıye bırşey yoktur hanımlar.Bu erkeğin kendını tutması ırade meselesiyle ilgilidir.

bunun gibi..

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum...
Sizi kendinizde güvensiz kılan durum neyse, onu geliştirmenin yollarını arayın.
Sadece sevdiğiniz insanı kaybetmemek için değil, kendi özgüveninizi kazanmanız açısından.
Bu çok önemli, özgüvensizlik hayatınızı etkiyecek birşeydir.
Kendi özgüveniniz olduğu zaman, inanın hayat sizin için daha kolaylaşacaktır.

Kaybetme korkusu herkeste vardır, çünkü hiç kimse vazgeçilemez değildir.
Herkes hayatını bu risk ile yaşıyor. Kimse kusursuz ve biricik değil malesef.
Keşke öyle olabilseydi, hayat belki daha basitleşirdi... :31:

Çok seviyorum ve seviliyorum bunu hissediyorum.Ama ya birgun giderse ? baska biri girerse aramıza diye cok korkuyorum,gerci neyden korkarsan o basına gelir diyorlar..

inan bana aynı korku bendede var çok sevıyo benı emınım ama ya bi gün?bunu düşünmek benide delırtıyo...

k22bra aynı yapılara sahibiz bende oleyım çok takıntılıyım,bişeyi hemen bitirmem büyütürüm,bu aralar dahada kotu oldum skerden geleli 10 gun oldu ee halıyle gezcek çocuk aslında arıyo benı her gıttıgı yerı kımle oldugunu bılıyorum ama benı unutup 1 saat aramasın al sana trıp havasına gırıyo duygu:)çok kotu huy aslında vazgecmek lazım:9:

bendede oluyor bu arada cünkü sevgilim türkiyede
ona güveniyorum yapacagini düsünmüyorum ama korkudan oluyor galiba
yardimci olamayacagim cünkü bendede var o sorun :(

sen kendini yenersin,düşünceleri yenemezsin.sevdigin zaman mantık kalmaz.bu yorumu yapanlar ya gercekten sevmediniz benimsemediniz yada takmayan bir ilişkiniz var.kalpten sevdiginde gözü baska yere bakıcak diye ödün patladıgında bu konuya cevap verelim :D aradaki farkı görün.

biz öyle yetişmişiz ki tabi, kendimiz bile bir erkeği aldatma fikrini aklımıza getiremeyiz, ve her erkek buna güvenir ama bu kadar güven vermesek, yüz vermesek emin olun aynı korkuları kendileri de yaşıyor hatta daha bile çok.
valla aldatılmak değil de ölümden daha çok korkmazlar mıydı?

Aldatılma korkusunu ben de yaşıyorum sürekli. Halbuki beni benden daha çok sevdiginden o kadar emin olmama rağmen. Erkek işte güvenemiyorsun :))

sanırım bayanlarda hep bir korku var ve hep içimizde dizginleştirmeye calıstıgımız,güveniyorsan sorun yok diyorsun? en ufak süphe kadını ne hale getirir unutma canım ama :)

Back
X