aldatılmak mı bu

hiç başka kankası kalmamış mı gece clubta takılcak da o kıza arkadaşça! görüşmek için mesaj atmış
madem bu kadar iyi arkadaşı seni tanıştırırdı için rahat ederdi o zaman söylerdi sana aşkım biz cluba gitcez sorun olr mu diye eğer için rahat olsaydı sen izin verirdin bence çünkü kıskanç bi yapın olduğunu sanmıyorum onun hareketleri sana böyle hissettirip araştırma moduna getirmiş.
şimdi sana bi tavsiye benden kızla konuştuklarını unuuuut
benzer bi olayı ben de yaşamıştım eski sevgilim kızın evinde kalmış kız demişti ki hiç bişi olmadı o oturma odasında yattı öle garip garip bakışmadık bile. iyi tamam da bunlar eskiden takılmışlar hatta kız birlikte nü resimlerini çizmiş sonradan bulmuştum :)
gör yani anla ne kadar pişkin olabiliyorlar bu kızlar da. o yüzden lafına inanma. ama bana kalırsa ayrılman en hayırlısı. çünkü bi kere güven bitip sürekli araştırma moduna girdin mi çok yıpranıyorsun ve sonunda illa ki illallah ediorsun. kendini o kadar yıpratmadan bitir bu işi kesin ayrılma yoluna çıkcak nası olsa kendini koru bari.
ayrıca üzgünüm ama artık hayatına giren her düzgün erkeğe dahi paranoyaklık yapmaya başlıcaksın ve bu kontrol etme huyun yokolmıcak. :(( işte sırf bu yüzden o sevgilin olcak züppeye iyice bi ders ver bütün intikamını al da öyle ayrıl. 3 sene geçti üstünden ama ben hala intikamımı almadığım için içim içimi yer, hala ah eder lanet ederim..

canım benim eski dangoz parçalamıştı zaten hemen. daha önce niye parçalamadın diye sormadım mı sordum tabi..
ama çok üçkağıtlıkla yapmıştı herşeyi ve ben tabiri caizse dedektifçilik yaparak ve ben insanların söylediği şeyleri unutmam hangi gün ne zaman ne konuştuk ne mesajlaştık unutmam bu sayede yakaladım. paranoyak olmasam hiç farketmicektim bile başka biri olsa anlamazdı bile.

bu da beni iyice paranoyak yaptı tabi bi süre erkeklerden baya bi hıncımı aldım :) eski sevgilimi ben de aldatıp bıraktım mesela ama yine de intikamımı almış değilim gibi içimde kaldı evet saçmaydı aldatmam ama yapmasam şuan çok daha kötü bi durumda olcaktım.
yeni yeni o piskopatlığı atıyorum üzerimden şimdiki sevgilim melekler iyisi ama tabi ki eskisi gibi safça güvenmem imkansız artık kimseye o yüzden istemesem de gözüm hep açık

neden böyle oluyor anlayamıyorum...açık açık istemiyorlarsa söylesinler...ama iki taraftan da vazgeçemiyorlar... olan kadınlara oluyor... arkadaşım kendimi senin yerine koyuyorum...mesela ben erkek ismiyle kayıt görsem muhtemelen bişileri saklamaya çalıştığını düşünürdüm... neden yapıyorlar bunu... farzet ki aldatma durumu yok diyelim...yani sonuçta kesin bilemeyiz ama... insanın içine o kuşkuyu düşürmeye ne hakları var...

Back
X