Hımm kendi kendiyle aldatmış enteresanBaska biriyle aldsttigini dusunmuyorum ama bu da aldatilmak degil mi
afedersiniz, yanlış okumuşum.Baska biriyle aldsttigini dusunmuyorum ama bu da aldatilmak degil mi
Mastürbasyon neden aldatmak olsun yaa saçmalamayın allaaaaaşkınaBaska biriyle aldsttigini dusunmuyorum ama bu da aldatilmak degil mi
Başka biriyle aldatmadıysa nasıl aldatmış oluyor? Beynim yandı.Baska biriyle aldsttigini dusunmuyorum ama bu da aldatilmak degil mi
Başkasıyla aldatmadıysa nasıl aldatmış oluyor?Baska biriyle aldsttigini dusunmuyorum ama bu da aldatilmak degil mi
Baska biriyle degil fakatAynı evde nasıl aldatacak ki sizi?
Mastürbasyon neden aldatmak olsun yaa saçmalamayın allaaaaaşkına
Başkasıyla aldatmadıysa nasıl aldatmış oluyor?
Kocanız hasta olup sizinle sevişemese siz kendinizi tatmin etmeyecek misiniz? Etmeyecekseniz o sizin probleminiz, cinsel istediğiniz düşük demek ki. Normal insanlar için beş gün uzun bir süre.Baska biriyle degil fakat
Kondom takıp düzenek kuracak kadar.. hayal dünyası yahut izledigi , bakıp zevk aldığı ne varsa.. ben bu haldeyken bunu yapması zoruma gidecek bir durum degil mi? Daha ameliyat olalı 5. Günüm.
Kondom takması temizlik açısındandır, düzenek kurmak falan diye abartmaya gerek yok ne düzeneğiBaska biriyle degil fakat
Kondom takıp düzenek kuracak kadar.. hayal dünyası yahut izledigi , bakıp zevk aldığı ne varsa.. ben bu haldeyken bunu yapması zoruma gidecek bir durum degil mi? Daha ameliyat olalı 5. Günüm.
Ameliyat olalı 5 gün olmuşken, "kocasını boşaltma" görevini ihmal etmemiş kadına yapılmaz bu haklısınız.Baska biriyle degil fakat
Çöpü boşaltmışAmeliyat olalı 5 gün olmuşken, "kocasını boşaltma" görevini ihmal etmemiş kadına yapılmaz bu haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?