Aldatılmak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kombeey31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
20
2
1
28
arkadaşlar 1 hafta önce ameliyat oldum.
eşimle birlikte uyumuyorum o yatak odasında uyuyor.
bana ve çocuğuma kayınvalidem bakıyor.
bugün tuvalete gittim. Peçete bitmiş rulosu ise çöpe atılmış fakat rulonun içi doluydu içerisinde prezervatif gördüm. Dünyam başıma yıkıldı. Çünkü daha dün sabah boşaltmıştım. Beni başka biriyle aldattığını düşünüyorum ama şu an Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki Lütfen bana yardım edin

sizin olduğunuz evde mi aldatmış yani sizi? :O

Aynı evde nasıl aldatacak ki sizi?
Baska biriyle degil fakat
Mastürbasyon neden aldatmak olsun yaa saçmalamayın allaaaaaşkına

Başkasıyla aldatmadıysa nasıl aldatmış oluyor?

Kondom takıp düzenek kuracak kadar.. hayal dünyası yahut izledigi , bakıp zevk aldığı ne varsa.. ben bu haldeyken bunu yapması zoruma gidecek bir durum degil mi? Daha ameliyat olalı 5. Günüm.

Aldatilmak degil.

bir de sizin ameliyatinizla alakasi yok ki,

bu ihtiyaci hissetti ise gormus isini iste, hani sizden bir beklentisi olsa adama "vicdansiz, kadin daha yeni ameliyat oldu"diyelim de.

Kocanız hasta olup sizinle sevişemese siz kendinizi tatmin etmeyecek misiniz? Etmeyecekseniz o sizin probleminiz, cinsel istediğiniz düşük demek ki. Normal insanlar için beş gün uzun bir süre.

Kondom takması temizlik açısındandır, düzenek kurmak falan diye abartmaya gerek yok ne düzeneği Ayrıca hayır zorunuza gidecek bir durum falan yok ortada demekki libidosu yüksek 5 gün dayanamamış napsın adam?

Ameliyat olalı 5 gün olmuşken, "kocasını boşaltma" görevini ihmal etmemiş kadına yapılmaz bu haklısınız.

Allah'ım hergun daha enteresan şeyler okuyorum.Esiniz yalnız pek titiz baksanıza takdir ettim riske girmemis

Arkadaşlar yorumlarınız biraz sert ama düşündüğüm zaman mantıklı geliyor. Teşekkur ederim bana farklı bir bakiş açısı sundunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…