- 11 Aralık 2018
- 41.454
- 257.677
- 598
Ya ben de önce öyla anladım ama başka biri yok deyince çöpü boşalttı herhalde diye düşünmüştümAmeliyat olalı 5 gün olmuşken, "kocasını boşaltma" görevini ihmal etmemiş kadına yapılmaz bu haklısınız.
düzenek kurmuş derken rulo ya mı hallenmiş aman tanrımBaska biriyle degil fakat
Kondom takıp düzenek kuracak kadar.. hayal dünyası yahut izledigi , bakıp zevk aldığı ne varsa.. ben bu haldeyken bunu yapması zoruma gidecek bir durum degil mi? Daha ameliyat olalı 5. Günüm.
YaaÇöpü boşaltmışnoktalama kullanmayınca böyle oluyor
Adam kendiyle mi sizi aldatıcak?Baska biriyle aldsttigini dusunmuyorum ama bu da aldatilmak degil mi
Bari atmayıp yıkayıp tekrar kullansın zaten kendi kendine takılıyo adamBen olsam o kondom kaç para haberin var mı niye boşa kullandın diye kızarım
Ne ameliyatı oldunuz da kendinizi yetersiz hissedip, eşinizin sizden tiksinip uzaklaşacagindan korkuyorsunuz? Bu kadar basit mi bu mesele? Evlilik içinde böyle korkuların olması normal değil. Çözmeniz gereken kısım burası bence.Kendimi yetersiz hissettiğim, eşimin benden tiksinip uzaklaştığını düşündüğüm bir dönemde böyle bir şeyle karşılaşmak üzdü. Neden yapmış olduğunu tam olarak düşünmeden konu açtım. Açtığım konuyla ve söylediklerimle dalga geçmeniz için açmadım bu konuyu. Herkesin hayata bakış açısı farklı olabilir Ben bu tarz şeyleri eşime ayıp olmasın diye yapmıyorum. Aynı beklenti içerisine girip onun adına düşürmeden bir konu açtım. Bu denli dalga geçmeniz de çok incitici.
Konuyu nasıl silebilirim? Çok yanlış bir karar vermişim konu açarken
Silemen bebeyim. Kıyamete kadar burada kalacakKonuyu nasıl silebilirim? Çok yanlış bir karar vermişim konu açarken
konuyu silmek yasak. hem konunuz geri gelecek hem de banlanacaksınız
Ve bu mesajima ek olarak... Bir önceki mesajımda "bana farklı bir bakış açısı sundugunuz için teşekkkür ederim" demiştim. Fakat boyutu ne kadar zorladıgınızın farkındasınızdır umarım. Herkes yorum yapmakta özgür oldugu için, farklı yorumları önemsedigim için açtım konuyu. Siz buradaki işi çok karıştırmışsınız. Yorum yapmakla, insanların duygu durumları ya da düsüncrleriyle dalga gecmek arasında dağlar kadar fark var !Kendimi yetersiz hissettiğim, eşimin benden tiksinip uzaklaştığını düşündüğüm bir dönemde böyle bir şeyle karşılaşmak üzdü. Neden yapmış olduğunu tam olarak düşünmeden konu açtım. Açtığım konuyla ve söylediklerimle dalga geçmeniz için açmadım bu konuyu. Herkesin hayata bakış açısı farklı olabilir Ben bu tarz şeyleri eşime ayıp olmasın diye yapmıyorum. Aynı beklenti içerisine girip onun adına düşürmeden bir konu açtım. Bu denli dalga geçmeniz de çok incitici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?