Aldatılmak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kondomu da yasak aşk çocuğu doğmasın diye takmış

düzenek kurmuş derken rulo ya mı hallenmiş aman tanrım

Kendimi yetersiz hissettiğim, eşimin benden tiksinip uzaklaştığını düşündüğüm bir dönemde böyle bir şeyle karşılaşmak üzdü. Neden yapmış olduğunu tam olarak düşünmeden konu açtım. Açtığım konuyla ve söylediklerimle dalga geçmeniz için açmadım bu konuyu. Herkesin hayata bakış açısı farklı olabilir Ben bu tarz şeyleri eşime ayıp olmasın diye yapmıyorum. Aynı beklenti içerisine girip onun adına düşürmeden bir konu açtım. Bu denli dalga geçmeniz de çok incitici.

Baska biriyle aldsttigini dusunmuyorum ama bu da aldatilmak degil mi
Adam kendiyle mi sizi aldatıcak? şaka mısınız ya. Ortalık batmasın diye kondom da takmış adam temiz temiz ne güzel. Ameliyatlı karısına atlamaktansa kendi işini görmüş. Ayrıca herkes mastürbasyon yapabilir normal zamanda da. Troll olduğunuzu düşünüyorum konu o kadar saçma ki

Adam evden cikmadan nasil aldatmis oluyor ?
Ben anlamadim galiba..
Sorun adamin elinin seyine gitmesiyse abartiyorsun.Problem prezervatif mi onu da cozemedim ben.Bu aldatmaysa aldatilmayan azdir :)
Kv evde,sen hastasin..Birlikte uyumuyorsunuz..
İyiki evhanlanip,benzin dokup yakmadin adami.

Ne ameliyatı oldunuz da kendinizi yetersiz hissedip, eşinizin sizden tiksinip uzaklaşacagindan korkuyorsunuz? Bu kadar basit mi bu mesele? Evlilik içinde böyle korkuların olması normal değil. Çözmeniz gereken kısım burası bence.

Bazen dürtüsel olarak bazı günler diğer günlerden daha istekli oluyorum her akşam eşim evde olmayabiliyor mecbur kendim kendimi rahatlatıyorum dayanabiliyorsam onu bekliyorum.
Kendini rahatlatmış etraf kirlenmesin diye kondoma boşalmıştır büyütülecek mevzu değil. Böyle bir şeye şahit olsam eşime gider beni bu kadar özlediğini bilmiyordum der dalgaya alırım takılmam bile.

Ve bu mesajima ek olarak... Bir önceki mesajımda "bana farklı bir bakış açısı sundugunuz için teşekkkür ederim" demiştim. Fakat boyutu ne kadar zorladıgınızın farkındasınızdır umarım. Herkes yorum yapmakta özgür oldugu için, farklı yorumları önemsedigim için açtım konuyu. Siz buradaki işi çok karıştırmışsınız. Yorum yapmakla, insanların duygu durumları ya da düsüncrleriyle dalga gecmek arasında dağlar kadar fark var !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…