Aldatılmak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi burada biz bizeyiz
Bize anlattın tamam
Sakın başka yerde anlatma sana gülerler

Aslında ben anladım ne demek istediginizi. Ben bu tarz şeyleri özel bukuyorum, duygusal olarak kendinizi ihanete uğramış hissediyorsunuz. Çünkü bu özel birşey ve sizinle yaşamasını istediğiniz birsey.ben size gülmedim. Ama boşalttım deyince ortalık bı karşıtı beyninde. Cop mu boşalttığıniz eşiniz mi kafam karıştı. Bu durumdan rahatsız olduysaniz eşinizle konuşmanız daha mantıklı. Bı de şöyle bir durum var rahatsizmissiniz ameliyat olmuşsunuz öncelikle geçmiş olsun. Ama kısa süreli bir rahatsızlıkta hemen bu şekilde olacaksa uzun süreli bir şey olsa başka arayışlara mi girecek acaba

Çok teşekkür ederim kesinlikle Anlatmak istediğim buydu özellikle sonda sormuş olduğunuz soru.. kafamı kurcalayan şey buydu

forumda yeni sayılırım ilk başta yazdığı şey geri gelcek mi ki

Kafan mı güzel Allahını seversen ne aldatması? Adam sen hastasın diye ihtiyacını gidermesin ölsün mü? Bu ne bencillik ya aldatma görmedin herhalde ömrü hayatında .

Kafan mı güzel Allahını seversen ne aldatması? Adam sen hastasın diye ihtiyacını gidermesin ölsün mü? Bu ne bencillik ya aldatma görmedin herhalde ömrü hayatında .

Evet görmedim. Bu tarz bir olay da görmedim. Mesela sizin bu kadar n8rmal karşılamanız da beni biraz şaşırtıyor. Ama sizi yargılamıyorum. Bu tamamen benim yaşamayıp görmemiş olmamla alakalı bir durum. Konu başlığına da atmış olduğum gibi aldatılmak mı diye soruyorum. Altını çizerek söylüyorum ki bu konudaki bilgisizliğim ve duygusalligim ile ilgili bir durum. Üslubunuza Lütfen dikkat edin.

Üslubum her zaman düzgündür emin olun ama size doğruları duymak agır gelmiş olabilir . Kime sorarsanız sorun bu soruyu yadırganırsınız insanlar ne dertlerle uğraşıyor aldatılıyor farkında mısınız? Hasta oldugunuz için gereksiz hassasiyet yaptığınızı düşünüyorum. Adamcağızın ne suçu var ?

Sunu da eklemek istiyorum ki eşim benim bu

Hayır aksine Ben zaten görüş almak için bir konu açtım şu an yazmış olduğunuz mesaj da hiçbir sorun yok mesela. Ama mesajınıza "kafan mı güzel?" diye başlarsanız orada uslup sorunu var demektir.

Siz görmediğiniz şeyleri beyin süzgecinizden geçirip mantıklı bir sonuca varamıyor musunuz? İlla görüp yaşamanız mı gerekiyor bir konu hakkında fikir yürütebilmek için?

Bak bu bir ilk..
Esini prezervatiften kiskanip,gozetenini ilk kez gordum..

Siz sağlık sorunlarınız yüzünden biraz duygusala bağladınız sanırım. Yapmayın lütfen ya.. adam da çok titizmiş yalnız takdire şayan gülüp geçin ne diye bu kadar takıyorsunuz?

birdiniz iki oldunuz
Vallahi siz de hiç yeni üye gibi davranmiyorsunuz. İki kişi konuşurken araya giren 3. Kişilerden hiç hazetmem.
Bı sınırınizi mi bilseniz acaba?
Daha okuduğunuzu anlamamissiniz. Fütursuzca yazıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…