Çok teşekkür ederim kesinlikle Anlatmak istediğim buydu özellikle sonda sormuş olduğunuz soru.. kafamı kurcalayan şey buyduAslında ben anladım ne demek istediginizi. Ben bu tarz şeyleri özel bukuyorum, duygusal olarak kendinizi ihanete uğramış hissediyorsunuz. Çünkü bu özel birşey ve sizinle yaşamasını istediğiniz birsey.ben size gülmedim. Ama boşalttım deyince ortalık bı karşıtı beyninde. Cop mu boşalttığıniz eşiniz mi kafam karıştı. Bu durumdan rahatsız olduysaniz eşinizle konuşmanız daha mantıklı. Bı de şöyle bir durum var rahatsizmissiniz ameliyat olmuşsunuz öncelikle geçmiş olsun. Ama kısa süreli bir rahatsızlıkta hemen bu şekilde olacaksa uzun süreli bir şey olsa başka arayışlara mi girecek acaba
Ama kısa süreli bir rahatsızlıkta hemen bu şekilde olacaksa uzun süreli bir şey olsa başka arayışlara mi girecek acaba
birdiniz iki oldunuzÇok teşekkür ederim kesinlikle Anlatmak istediğim buydu özellikle sonda sormuş olduğunuz soru.. kafamı kurcalayan şey buydu
Ben de Biliyorum Bunun aldatmak olmadığını.
bacım delirtecen mi sen beni gel sana son aldatılışımı anlatayım da aldatılmak neymiş gör yaBunu aldatma olarak göreceğimi biliyor.
Zabaha kader burdayızSilemen bebeyim. Kıyamete kadar burada kalacak
Kafan mı güzel Allahını seversen ne aldatması? Adam sen hastasın diye ihtiyacını gidermesin ölsün mü? Bu ne bencillik ya aldatma görmedin herhalde ömrü hayatında .
Üslubum her zaman düzgündür emin olun ama size doğruları duymak agır gelmiş olabilir . Kime sorarsanız sorun bu soruyu yadırganırsınız insanlar ne dertlerle uğraşıyor aldatılıyor farkında mısınız? Hasta oldugunuz için gereksiz hassasiyet yaptığınızı düşünüyorum. Adamcağızın ne suçu var ?Evet görmedim. Bu tarz bir olay da görmedim. Mesela sizin bu kadar n8rmal karşılamanız da beni biraz şaşırtıyor. Ama sizi yargılamıyorum. Bu tamamen benim yaşamayıp görmemiş olmamla alakalı bir durum. Konu başlığına da atmış olduğum gibi aldatılmak mı diye soruyorum. Altını çizerek söylüyorum ki bu konudaki bilgisizliğim ve duygusalligim ile ilgili bir durum. Üslubunuza Lütfen dikkat edin.
Üslubum her zaman düzgündür emin olun ama size doğruları duymak agır gelmiş olabilir . Kime sorarsanız sorun bu soruyu yadırganırsınız insanlar ne dertlerle uğraşıyor aldatılıyor farkında mısınız? Hasta oldugunuz için gereksiz hassasiyet yaptığınızı düşünüyorum. Adamcağızın ne suçu var ?
Siz görmediğiniz şeyleri beyin süzgecinizden geçirip mantıklı bir sonuca varamıyor musunuz? İlla görüp yaşamanız mı gerekiyor bir konu hakkında fikir yürütebilmek için?Evet görmedim. Bu tarz bir olay da görmedim. Mesela sizin bu kadar n8rmal karşılamanız da beni biraz şaşırtıyor. Ama sizi yargılamıyorum. Bu tamamen benim yaşamayıp görmemiş olmamla alakalı bir durum. Konu başlığına da atmış olduğum gibi aldatılmak mı diye soruyorum. Altını çizerek söylüyorum ki bu konudaki bilgisizliğim ve duygusalligim ile ilgili bir durum. Üslubunuza Lütfen dikkat edin.
Siz görmediğiniz şeyleri beyin süzgecinizden geçirip mantıklı bir sonuca varamıyor musunuz? İlla görüp yaşamanız mı gerekiyor bir konu hakkında fikir yürütebilmek için?
Üzüldüm adınıza... Bu yönünüzü geliştirmeye çalışmalısınız bence. Yaşamadan fikir yürütemiyor olmak normal değil çünkü.Bazı -kendimce- hassas buldugum -sizce- olmayan konularda Evet.
Bak bu bir ilk..Kafan mı güzel Allahını seversen ne aldatması? Adam sen hastasın diye ihtiyacını gidermesin ölsün mü? Bu ne bencillik ya aldatma görmedin herhalde ömrü hayatında .
Teşekkur ederim. Bunun için ugrasacagım.Üzüldüm adınıza... Bu yönünüzü geliştirmeye çalışmalısınız bence. Yaşamadan fikir yürütemiyor olmak normal değil çünkü.
Vallahi siz de hiç yeni üye gibi davranmiyorsunuz. İki kişi konuşurken araya giren 3. Kişilerden hiç hazetmem.birdiniz iki oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?