- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
aman kiza ne yazik olcakmis.sonra aradim yanlis oldu diye helallestimAhaha yazık kıza ya ne güldüm ama iyi barı oh bir şey çıkmamış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman kiza ne yazik olcakmis.sonra aradim yanlis oldu diye helallestimAhaha yazık kıza ya ne güldüm ama iyi barı oh bir şey çıkmamış![]()
Üşenmedim buldum, buyrun.Arkadaşlar eşim sıcakkanlı komik bir adamdır ama hiç öyle kızlarla samimi olacak biri değil. İkimizde hoşlanmayız karşı cins ile gereksiz samimiyetten.
Bir de kızla daha öncede belli yazışmalar ve silmiş çünkü kız birşeylerden yakınıyor konuşmanın başında ben anlamadım silindiği için. Zaten bu kadar samimi olduğu ile bana neden hiç ismi geçmedi onu anlamadım.
Sosyal medya hesaplarına baktım kız ekli benimle olduğu fotoları beğenmemiş , eşimin kendi tek fotoğrafını beğenmiş.
Sinirden elim ayağım titriyor zaten. Ama düşündüm de şimdi birşey söylesem üstünü kapatır beklesem daha mı iyi bilemiyorum kafam cidden yerinde değil![]()
Ay burcun kova mi seninben de teli sifresizken vatsapina bakarken bi tane kiz resmi gordum ama erkek ismiyle kayitli aha dedim buldum seni.. o telasla noyu yanlis aldim sansima o da kiz cikti.. aradim sen kimsin bi ton laf ettim.. kiz dedi deli misin nesin.
Esim elimden aldi teli sen bu resmimi gordun ? Dedi. isim seyfullah yaziyo sen seyfullah yazarak kimi kandiriyosun dedim.. adam meger kizini koymus profile aradi kinustu duydum ben de.. ve rezil oldum 1848463. kere.. ama suan o sifreyi bi bilsem yine karistiririm teli ( butun harfleri sayilari denedim bulamiyorum sifreyi cildiriciiim)
![]()
Üşenmedim buldum, buyrun.
Edit: geç kalmışım ajjzhsbab
Ay hıc guzel bısı degıl ya aama elımde degıl dedektıflık ruhumda varAlemsindurmak yok yola devam
Hemen hemen benzer şeyleri yaşamışızadam tanımıyorum ebruyu dedikçe "salak mı sanıyorsun beni kim bu kız söyle " diye WhatsApp daki yanlış numaranın profil resmini gösteriyorum
bakıyor bakıyor valla tanımıyorum kim ki bu diyo yine sar başa. Ve evet en son ben de kızı aramıştım
ayyy çok rezildi yaa
![]()
Yok oğlağım aslındaçılgın oğlak. Ama yok şu son olay sondu. Bıraktım bu işleri artık
çekirge olarak 2 zıplamamı tamamladım. 3 kalsın artık
![]()
Online işlemlerden kimi aramış kaçta aramış kaç dakika görüşmüş kime kaçta mesaj atmış görünen , eşinden şüphelenmeyen birinin çok uzak durması gereken bir servis daha.Hareket dokumu de ne ola ki![]()
Hee evet ben de parçalayamam sanırım. Orada hemfikiriz :) ben belki kocamı bile parçalayamayabilirim, bilemiyorum. Parçalamakta yetenek işi bence. Allah yaşatmasın hiçbirimize diyelim.Ben de bu kadar insan diyorsa kesin vardır diye tek tek mesajları açıp baktım. İlk sayfadakilere üstün körü bakmışım. O zamanlar adam zevzeklij yapıyor diye çok üstünde durmamıştım. Yalnız olduğu resimleri beğenmek hoş olmamış tabi. Kızı parçalar mıydım? Parçalamazdım. Hoş ben aldatılsam da sadece kocamı parçalarımcılardanım o ayrı.
Adam kızın mesajlarını anında sildiği için galiba kızın cevaplarını bilemiyoruz ama hee taciz edilen bir kız olsam beni taciz edeni faceten kabul edip resimlerini de beğenmem. Yemek yedin mi diye de havadan sudan konuşmam laga luga yapmam. Karşılıklı bir flörtleşme var bence. Yoksa hoşuna gitmese adamı engellerdi haddini bildirirdi. "küçük hanım"ları "yemek yiyelim mi"leri anlamayacak kadar aptal olmadığını düşünüyorum kızın. Biz burdan aa adam flörtöz diyorsak kız da o kadarını hissetmiştir.
Ya diyorum ya çok rezildi diye. Eşim tanımıyorum dedikçe kudurdum. Gözümle görmüşüm Online işlemlerde nasıl inanayımHayıııır bunu yapmadım de. Kızı niye aradın ki? Ne dedin kıza?
Sen anlatınca gozumde canlandı zaten.. ya ben de bıraktım artık bebısım oldu duruldum hahaha okul donemı evlendık okuldakı kızlara guvenım yoktu esıme guvenım tam aslında kadınlarla aynı ortama gırmek ıstemeyen ortamlardan kacınan bırı ogretmen zaten yarım gun gıdıp gelıyor hep gozumun onundeHemen hemen benzer şeyleri yaşamışızadam tanımıyorum ebruyu dedikçe "salak mı sanıyorsun beni kim bu kız söyle " diye WhatsApp daki yanlış numaranın profil resmini gösteriyorum
bakıyor bakıyor valla tanımıyorum kim ki bu diyo yine sar başa. Ve evet en son ben de kızı aramıştım
ayyy çok rezildi yaa
![]()
Yok oğlağım aslındaçılgın oğlak. Ama yok şu son olay sondu. Bıraktım bu işleri artık
çekirge olarak 2 zıplamamı tamamladım. 3 kalsın artık
![]()
Belki ben çok sert düşünüyorum ama geçiştirmek bile yanlış geliyo bana. Hiçbir şey yazma orada kalsın. Yemek yedin mi ler afiyet olsun lar ve senli benli konuşmalara ne gerek var... haftada bir gördüğüm iş arkadaşıysan eğer.. inşallah sizin dediğiniz gibidir çünkü bir kızın bu duruma düşmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Dileğim tabi ki kızın kötü niyetli olmaması yönündeBelki de anlıyordur ama geçiştirmeye çalışıyordur, lafı çevirmeye çalışıyordur.
Belki ben çok sert düşünüyorum ama geçiştirmek bile yanlış geliyo bana. Hiçbir şey yazma orada kalsın. Yemek yedin mi ler afiyet olsun lar ve senli benli konuşmalara ne gerek var... haftada bir gördüğüm iş arkadaşıysan eğer.. inşallah sizin dediğiniz gibidir çünkü bir kızın bu duruma düşmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Dileğim tabi ki kızın kötü niyetli olmaması yönünde
Facede resimlerini beğeniyormus. Eşiyle olanları değil tek resimleri beğenmiş. Haftada bir görüştüğü biri amiri değilse face'de eklemezdi bence,taciz durumu olsaydi. Kullanmıyorum face der geçerdi ya da engellerdi. Yani ben olsam öyle yapardımBelki de anlıyordur ama geçiştirmeye çalışıyordur, lafı çevirmeye çalışıyordur.
Bızım de saat 12:00 da vuku bulmustuYa diyorum ya çok rezildi diye. Eşim tanımıyorum dedikçe kudurdum. Gözümle görmüşüm Online işlemlerde nasıl inanayım
Aradım gecenin 12 siydi saat. "Rahatsız ediyorum çok özür dilerim" dedim. Buyurun dedi. Eşimin adını söyledim "tanıyor musunuz acaba? " dedim. Yooo dedi , telefonundan aranmış da sizin numara o yüzden rahatsız ettim kusura bakmayın dedim. Minibüs şöförü mü eşiniz dedi. Yok değil özür dilerim tekrar deyip kapattım.
Ta bir gün sonra numarayı yanlış girdiğimi anladım. Kız tabi sabah olunca aradı , kızdı haklı olarak. Sabah da ayrı bir posta özür diledim, en son tamam ben de kadınım sonuçta anlıyorum sizi ama inanın tanımıyorum öyle birini dedi. Ona da söyleyemedim artık benim salaklığım diye. Teşekkür ettim kapattım işte![]()
Facede resimlerini beğeniyormus. Eşiyle olanları değil tek resimleri beğenmiş. Haftada bir görüştüğü biri amiri değilse face'de eklemezdi bence,taciz durumu olsaydi. Kullanmıyorum face der geçerdi ya da engellerdi. Yani ben olsam öyle yapardım
Hahahahah ay ne guldum hepsını de denemıssın ıcınde suphe kalmamıs ne guzel bı hisOnline işlemlerden kimi aramış kaçta aramış kaç dakika görüşmüş kime kaçta mesaj atmış görünen , eşinden şüphelenmeyen birinin çok uzak durması gereken bir servis daha.
Nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama 2 sene önce baktıydım ben![]()
Sen anlatınca gozumde canlandı zaten.. ya ben de bıraktım artık bebısım oldu duruldum hahaha okul donemı evlendık okuldakı kızlara guvenım yoktu esıme guvenım tam aslında kadınlarla aynı ortama gırmek ıstemeyen ortamlardan kacınan bırı ogretmen zaten yarım gun gıdıp gelıyor hep gozumun onundeama kk de takılınca burdakılerı gorunce esım gozume bır numaralı zampara gıbı gorunuyor..
![]()
Evet sabıkamda bir adet de face kırması var. Yok yok yaniHahahahah ay ne guldum hepsını de denemıssın ıcınde suphe kalmamıs ne guzel bı his
Aynen ıste bızım de 3,5 yıl oldu. nısanlıyken leptopunda eskı kız arkısıne yazdıgı sıırlerı gordum blogta yazıyordu ben tabı herseyı arastırdıgım ıcın o sıırlerın o kız ıcın yazıldıgını anlamıstım. Sene 2011de yazılmıstı.hem kıskanmıştım hem guvenım kırım kırım kırılmıstı yuzuk atmaya kadar geldık. Sonra gercekten unuttugu ıcın sılmedıgıne ınandım. Sonra da hıc bı vukuat yasatmadı bana sukur.Yok ben evlenmeden önce güven kazanmadan apar topar evlenince böyleydim. Nikah sonrası eşimin bekarlık vukuatları da face ini kırıp önüme gelince direk Eşime güvenmiyordum yanizaten eşim bir saat yeminler etti inanmadım da kız "yooo" dediği anda inandım.
3.5 senelik evliyim daha 1.5-2 sene oluyor tamam güvendim yapmaz öyle şey diyeli. Yine de kesinlikle asla yapmaz diyemem ama bunu hiçbir erkek yada kadın için diyemem, o ayrı.
Ama gözü o işlerde olan fırsat kollayan bir insan değil. Bunu anladım nihayet.