- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
Ya hayalımdekı bensın hahaha ben yapamıyorum oyle seyler cok ıyı anlıyor bılgısayardan programdan cok anlıyor cok fazlaEvet sabıkamda bir adet de face kırması var. Yok yok yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hayalımdekı bensın hahaha ben yapamıyorum oyle seyler cok ıyı anlıyor bılgısayardan programdan cok anlıyor cok fazlaEvet sabıkamda bir adet de face kırması var. Yok yok yani![]()
Ben de face şifresini kirmistim. Çok zor olmamıştı. Facede şifremi unuttum ve sonrasında kayıtlı sorularla şifre yenileniyordu. Güvenlik sorusunu ilkokul öğretmeninizin adı ve cevabını da benim ismim yapınca çok zor olmamıştı. Hem salak hem pislikti.Evet sabıkamda bir adet de face kırması var. Yok yok yani![]()
Aynen ıste bızım de 3,5 yıl oldu. nısanlıyken leptopunda eskı kız arkısıne yazdıgı sıırlerı gordum blogta yazıyordu ben tabı herseyı arastırdıgım ıcın o sıırlerın o kız ıcın yazıldıgını anlamıstım. Sene 2011de yazılmıstı.hem kıskanmıştım hem guvenım kırım kırım kırılmıstı yuzuk atmaya kadar geldık. Sonra gercekten unuttugu ıcın sılmedıgıne ınandım. Sonra da hıc bı vukuat yasatmadı bana sukur.
Aynı yoldan kırmışız. Bende "yolda ilkokul öğretmenimi gördüm evlendiğimi duyunca benim öğrencim mi yoksa diye sordu , senin ilkokul öğretmeninin adı neydi bitanem?" diye sordumBen de face şifresini kirmistim. Çok zor olmamıştı. Facede şifremi unuttum ve sonrasında kayıtlı sorularla şifre yenileniyordu. Güvenlik sorusunu ilkokul öğretmeninizin adı ve cevabını da benim ismim yapınca çok zor olmamıştı. Hem salak hem pislikti.![]()
Kesınlıkle oyle guven dıyduktan sonra da dıyosun kı oh be ne guzel ne huzurlu bısımıs.. :)Bizim nikah yapılmıştı. Sevgiliyken görsem zaten o gördüklerimi "bunlar ne" diye bile sormazdım. Kesinlikle milyar kere ayrılırdım, dönüp saniye düşünmezdim ki çok çok daha küçük şeyler için ayrıldım eski sevgililerimden. Ama evli olunca iş değişti. Çok şükür o konuda üzmedi beni. Ama tabi elimde olmadı güven kazanırken böyle şeyleri de yaşamak zorunda kaldık
Eşimin bu güvensizlikte payı çok büyük yani, onun içindir ki onca rezilliğime rağmen alttan aldı. Eşim bana o muameleyi yapsa yüzüne bakmazdım. O hala masum masum yeminler etti
Güveni kırması kolay da kazanması zor diye boşuna dememişler işte![]()
Vaay çok akıllıcaAynı yoldan kırmışız. Bende "yolda ilkokul öğretmenimi gördüm evlendiğimi duyunca benim öğrencim mi yoksa diye sordu , senin ilkokul öğretmeninin adı neydi bitanem?" diye sordumbenim için zor olan kısım burdan sonra başladı. O mesajları okuma kısmı
![]()
Gecmısler olsun.Vaay çok akıllıca. Benim aklıma gelmezdi o şekilde sorması. O zamanlar ilkokul öğretmeni olmasam kendi adımı denemesem asla aklıma gelmezdi çaktırmadan sormak. Benim için de arama geçmişi çok zor olmuştu. Kızın biri hakkında ne yalanlar savurmustu pislik. Allahım ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi
![]()
Teşekkür ederim canım çok şükür geçtiGecmısler olsun.![]()
Ne kadar basit yaratik olduklari su kaliplasmis klise cumlelerden belli oluyor. Hemen yapistir hasta de, digerine gelince kucuk hanim... Adalet mi bu? Nedir senin derdin soyle be adam? Harem mi kurmak istiyorsun?Bu eşimin normal muhabbeti olsa ben zaten tek kelime etmem. Resmen muhabbet etme çabası küçük hanım fln nedir.
Şimdi şuan söylesem eşim bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışır ben yalancı arkasından iş çeviren hasta konumuna düşerim biliyorum.
Söylemesem içim içimi yiyecek.
Bekleyip içten içe olayın büyümesini istiyorum aslında böyle ufak değil de büyük bir rezalet ile bitsin herşey.
Bazı insanlar herkesle iyi geçinmek, kimseyle kötü olmamak ister. Böyle durumlarda millet olarak hemen kadına suç buluruz biz çünkü. Mesela işyerinde duyulsa bu olay işyerindekilerin en az yarısı der ki "Kız kimbilir ne yaptı da ayarttı?" Bu olmasın, adı çıkmasın, dedikodu dönmesin diye adamı geçiştirmeye çalışıyor gibi hissettim ben, anlıyor da anlamamazlığa geliyor gibi. Zaten geç ve kısa cevaplar veriyormuş, adam kadar yılışmıyor.
Arkadaşlar ben eşime çıktıları göstermek yerine x kişi ile görüşmelerini biliyorum. Elimde bir sürü kanıt var kimin yolladığını da bana bilmiyorum ama boşanalım diyeceğim.
Çünkü görüşme ilerledi ise aptal yerine konmak istemiyorum sonuçta sadece whatsappı görebiliyorum o ne gördüğümü bilirse fazlası var ise saklar.
Sizler ne diyorsunuz ?
sabretsen daha iyi ama böyle bir şeye ne kadar sabredilebilir ki?Arkadaşlar ben eşime çıktıları göstermek yerine x kişi ile görüşmelerini biliyorum. Elimde bir sürü kanıt var kimin yolladığını da bana bilmiyorum ama boşanalım diyeceğim.
Çünkü görüşme ilerledi ise aptal yerine konmak istemiyorum sonuçta sadece whatsappı görebiliyorum o ne gördüğümü bilirse fazlası var ise saklar.
Sizler ne diyorsunuz ?
ayy ne desem bilemedim çok hoşsunuzYa diyorum ya çok rezildi diye. Eşim tanımıyorum dedikçe kudurdum. Gözümle görmüşüm Online işlemlerde nasıl inanayım
Aradım gecenin 12 siydi saat. "Rahatsız ediyorum çok özür dilerim" dedim. Buyurun dedi. Eşimin adını söyledim "tanıyor musunuz acaba? " dedim. Yooo dedi , telefonundan aranmış da sizin numara o yüzden rahatsız ettim kusura bakmayın dedim. Minibüs şöförü mü eşiniz dedi. Yok değil özür dilerim tekrar deyip kapattım.
Ta bir gün sonra numarayı yanlış girdiğimi anladım. Kız tabi sabah olunca aradı , kızdı haklı olarak. Sabah da ayrı bir posta özür diledim, en son tamam ben de kadınım sonuçta anlıyorum sizi ama inanın tanımıyorum öyle birini dedi. Ona da söyleyemedim artık benim salaklığım diye. Teşekkür ettim kapattım işte![]()