Ama şimdi mantıken, aldattıktan sonra adamı kapının önüne koyarsın, beklemenin ne gibi faydasını görecek ki? :) Şimdiden konuşup yemeye çalıştığın haltın farkındayım, gözüm üzerinde kendine gel demek daha doğru olmaz mı?Beklemelisiniz bence, yoksa bu noktada kendini savunur sizi bile haksız çıkarabilir. Biraz daha yazışma olsun elinizde.
Ama şimdi mantıken, aldattıktan sonra adamı kapının önüne koyarsın, beklemenin ne gibi faydasını görecek ki? :) Şimdiden konuşup yemeye çalıştığın haltın farkındayım, gözüm üzerinde kendine gel demek daha doğru olmaz mı?
Akrep kadını olmakta zor, direkt parçalama modundasın, bana göre yapılacak tek şey tehlike çanı çalıyor saldır :):)
Törpülemem lazım sanırım kendimi de işte elimde olsa
Kesinlikle uyaramam bir halt yiyorsa bedelini öder.ama şimdiden söylemek adamın potansiyelini görmeyi engeller..
bilmek istemezmisin ne kadar ileri gidebileceğini, benim uyarımla kendine çeki düzen veren erkeği ne yapayım sürekli güdücem mi işim gücüm yokta..
Dediğin doğru hastayım diyip yatmayı düşünüyorum yoksa kendimi tutamayıp patlayabilirim.Ben de dedim ama benim sinir olacağım bir mesaj görsem sabırla bekleyebilir miydim bilmiyorum. Sonuçta akşam bir muhabbetimiz olacak. Nasıl renk vermedin sarılayım şakalaşayım ki bu adamla. Onu da bilemedim açıkçası.
Evet whatsapp programını bilgisayara bağlayabiliyorsun.Bilgisayara nasıl yükledin anlayamadım.. Yani eşin kimle mesajlaşırsa hemen ekranda görebiliyor musun?
Anladım bilmiyordum çok cahilim :) Ben fevri yapılı biriyim hemen yüzüne vururdum öfkelenirdim ama kesinlikle bu çok yanlış.. Hemen diyeceği ilk ve tek şey sen bana güvenmiyormusun da kontrol etme gereği duydun olucak.. Çünkü elinde bir erkek gözüyle bakıldığı zaman pek bir şey yok.. Tabi biz kadınlara göre biraz kur hali mevcut.. Bence sıkı takipte kal ve yazışmayı okuduğun anda kaydet telefonundan çek bişikelide elinde olsun.. Akşam eve geldiğinde silmiş oluyor mu yazıları buda çok önemli.. Ya kadın olmak çok zor ve ne yazık ki kadının tek düşmanı yine kadın.. Konuyu takip edicem sende gelişme olursa yaz olur mu..Evet whatsapp programını bilgisayara bağlayabiliyorsun.
içinizde tutsanız sıkıntı söyleseniz sıkıntı.arada kalmış durumdasınız şuan.söyleseniz ne varki bunda bişi sordu cevapladım buluştummu görüştümmü cümlelerini sesini yükselterek söyleyecek haklıymış konumuna geçecek. siz birşey söylemeyip sussanız içinizi yaralayacaksınız. acaba yazdımı başka birşey ya daha farklı konuşma yakalarsam bak işte sosyal hesaba bile girip incelemişsiniz sizle beraber fotoları begenmemiş vs... evliliğinizi düzeninizi eşinizi tanıyan sizsiniz .nasıl davranmanız gerektiğinide siz bilirsiniz. ancak şunu söylemeden edemeyeceğim benim kocamın öğlen ne yemek yediği kimi ne ilgilendirir. tamamen muhabbet açmak amaçlı başka birşey değil
Hayır kadınlarla mesafelidir. Burada resmen flörltleşme çabası var hayır kız da sosyal medyada benimle boy boy fotolarını görüyor şeref yoksunu.normalde böylemidir cevredeki insanlarada .
Bilmiyorum ki ya, ben dayanamam seviye aşıldıysa kıyameti koparırım :) Normalde samimi konuşma olmasa, Hadi bekle gözlemde derim de bu konuşmanın bir tık üstü zaten aldatma.ama şimdiden söylemek adamın potansiyelini görmeyi engeller..
bilmek istemezmisin ne kadar ileri gidebileceğini, benim uyarımla kendine çeki düzen veren erkeği ne yapayım sürekli güdücem mi işim gücüm yokta..
watsap yazısmalarının ilk kısmının yok olması konusunda ne düşünüyorsunuz...yazışmalar tlf da tutulmuyor siliniyor hemen değil mi... bu durumda önceki yazışmaları okuyamayızBu eşimin normal muhabbeti olsa ben zaten tek kelime etmem. Resmen muhabbet etme çabası küçük hanım fln nedir.
Şimdi şuan söylesem eşim bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışır ben yalancı arkasından iş çeviren hasta konumuna düşerim biliyorum.
Söylemesem içim içimi yiyecek.
Bekleyip içten içe olayın büyümesini istiyorum aslında böyle ufak değil de büyük bir rezalet ile bitsin herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?