Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cahilliğimi mazur görün de, bu whatsapp bilgisayara nasıl yükleniyor ve görüşmelerin başını sildiğini nasıl anladınız. Yani silinse bile bilgisayardan görünmez mi?

Ben bulamadım demin bir arkadaş da görünebileceğini söyledi ama konuşmanın başı silinmiş bir sohbetin devamı yazışmalar bellli.

Of tam sinirli anımda okudum konuyu.
Ben 3 saate yakın burnundan getiriyorum, öldürmekle meşgulum şu an.
Kolay gelsin bu tarz adamlar düzelmez.
gülsemmi üzülsemmi bilemedim , çok trajikomik yazmışssın. allah sabır versin canım , kimseyide yolundan şaşırtmasın , ortalıkta bu kadar o... varken.

Doğru söylüyorsun, aman yapacak olan her şartta yapacak, baksakta, uyarsakta, sürekli takip etsekte, keyifleri bilir ne yapalım, aldatırlarsa sonları belli

O konuyu geçtim aslında benim biraz takıntılığı olduğumu farkettim ona da söylemiştim artık hiç canımı sıkacak bir davranış içinde bulunmuyordu.

sabret hayatım inşallah ciddi bir boyut yoktur , sen yanlış anlıyosundur dileyelimki öyle olsun , evlilik sonuçta yuvalar yıkılmasın , rabbim kimseyi şaşırtmasın..

Arkadaşlar ben bunların bilgisayardan ekran görüntüsünü alsam delil olur mu mahkemeye ?
Yoksa suç mu olur ? Bilen var mı ben yine de kayıt altına alıyorum ne olur ne olmaz

gülsemmi üzülsemmi bilemedim , çok trajikomik yazmışssın. allah sabır versin canım , kimseyide yolundan şaşırtmasın , ortalıkta bu kadar o... varken.

Sorma yahu, ben direk kapıyı gösteririm hiç gelemem bu tarz konulara. Israrla bırakmıyor peşimi konu da bu. Çok sağol canım gerçekten bana bile sevgilisi olup yazan da evli olup yazan da var bir sürü. Çivisi çıkmış dünyanın...

sabret hayatım inşallah ciddi bir boyut yoktur , sen yanlış anlıyosundur dileyelimki öyle olsun , evlilik sonuçta yuvalar yıkılmasın , rabbim kimseyi şaşırtmasın..
Hiç umudum yok, bir de bana her gün bin bir iltifat seni seviyorum diyen adam böyleyse kimseye güvenilmez.

Arkadaşlar ben bunların bilgisayardan ekran görüntüsünü alsam delil olur mu mahkemeye ?
Yoksa suç mu olur ? Bilen var mı ben yine de kayıt altına alıyorum ne olur ne olmaz

Suç diye biliyorum

Ben aldatma olarak bir şey görmedim. Arkadaş olarak yazışmalar. Sonrası için hiç bir zaman garanti yoktur.

Elbette eşinize söylemeyin.

Ben bulamadım demin bir arkadaş da görünebileceğini söyledi ama konuşmanın başı silinmiş bir sohbetin devamı yazışmalar bellli.
Belki silmemiştir de o konuşmayı başka bir yerden yapmışlardır öncesinde (ne bileyim yüz yüze, telefonda ya da normal sms ile), sonra wsp tan devam etmişlerdir belki. Bu da olabilir bence.

Soyleme bellide etme takipte kal cunku bende whatsapweb yukledim ve bazi konusmalari yuzune vurdugumda daha dikkatli olmaya baslamisti . Erkek arkadaslari birsey dese bile burdan boyle seyler yazma dedigini gordum. Sen soylersen daha tedbirli davranacak az daha takipte kal bence . Zaten aldatmaya meyili varsa beraber devam etmeye hic gerek yok.

Bence sen yine de al. Mahkemeye gitmese de is esin inkar ederse elinde bulunsun.

Olay büyürse onu öldürmemden daha büyük suç değil sanırım demin sinirden elim ayağım titriyordu şimdi gülüyorum hayırlısı

Yandı dimi beyin? Yanar, öyle oluyo. Bir süre sonra balataları yakıyosun

Aile içinde olduğu zaman suç olmuyor. Hukuk davalarında delil olarak sunabilirsiniz.

Whats app web için illa ki pc veya tablet vs mi lazım arkadaşlar ?

İş ortamında böyle gereksiz samiyetler oluyor bence çok takmayın ama kontrol edin ben hayatta şu w.up webi kurmam aldatıyorsa çıkar elbet saçma sapan her mesaja o mu bu mu diye düşünemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…