Aynen katılıyorumSakin ol !!!
Bulusma ayarlasinlar bekle sonrada kizin esinede haber ver birlikte basin
İşte bizim aile girişir, ailem onlara girer manasında dedim.eşin kabul etmeyecektir boşanmayı , aileler niye birbirine girsinki bence topluca eşine girişsinler bi güzel...
Adamı azerbeycandan mı çağıracam ya da oturup sevgili olmalarını mı bekleyeceğim ?Aynen katılıyorum
Kesinlikle ben çok birşey istemedim, herşeye sahibim Allaha şükür. Bir erkeğin maddi desteğine flnda ihtiyacım yok.Sonra kadınları anlama sanatı, kadınlar ne ister vs. hakkımızda kitaplar yazıldı be. Kadınlar ne ister, insan ister her şeyden önce insan. Bu pislik erkekler az doğru dursa, eşlerine sadık olsa bizde böyle kafaları yemesek.
Ben yazışmalarda iyi niyet aramıyorum hatta direk yemek daveti olmadan küçük hanımlı mesaj bile benim cinnet geçirmeme yeterdi dedim.
Ama ben de kadını suçlayanları anlamıyorum. Kadının yazdığı tek bir iltifat tek bir davet Yok. Daveti reddetmiş iltifatları duymamazlıktan gelmiş. Kocası ise resmen asılmış. Kadın kuyruk sallayan aranan bir kadın olsaydı yemek davetini kabul eder kimbilir geceyi de birlikte geçirirlerdi. Adam dünden razı çünkü hedefi de bu bence.
Ortada rezil bir durum var , bence kesinlikle normal arkadaşça olan konuşmalar değil. Eşim yapsa parçalardım eşimi ama kadın beni ilgilendirmiyor. Kadın bana söz vermedi ömür boyu sadık olacağım sana diye. Beni eşim bağlar.
Çok mantıklıFotograf paylasin esinixide etiketleyin guzel seyler yazin belki aralari kizisir emin olursunuz
Işte böyle olmak yetmiyor galiba bu erkeklere başka ne isterki kadınlar sevilmek değer görmek saygı duyulmak sadakatli olmak biz yapıyorsak bunları onlara niye bu kadar zor yaaKesinlikle ben çok birşey istemedim, herşeye sahibim Allaha şükür. Bir erkeğin maddi desteğine flnda ihtiyacım yok.
Sadece sevilmek sahiplenilmek ve sadakat istedim.
Kesinlikle ben çok birşey istemedim, herşeye sahibim Allaha şükür. Bir erkeğin maddi desteğine flnda ihtiyacım yok.
Inan hikaye ni okudukça içim yanıyor. Bend e bir kadınım üzülmemek elde değil. Ama güçlü ol [kendin için]Kesinlikle ben çok birşey istemedim, herşeye sahibim Allaha şükür. Bir erkeğin maddi desteğine flnda ihtiyacım yok.
buarad
Çok mantıklı
Beklersem ve bir daha yazışmazlarsa telefonda aramalarla görüşürlerse ya da iş ilişkiye dönüp başka şeyler oluşursa bunu neden beklemeliyim ?
Olayı duyurmadan anlaşmalı boşanma yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu olay yüzünden aileler fln birbirine girer ve büyür.
Bence kücük hanimin kocasinin bunu bilmesi lazim. Onun ve esin yüzünden senin evliligin bitiyorsa onunda kocasinin bilmeye hakki var.
Adamin boynuzlarini kalaylayacaklar yoksa birde...
Bahane bulması beni değiştirmeyecek birine küçük hanım yemeğe gidelim demesinin benim için affedilir yanı yok.Hep yazışıyorlarsa devam ederler sanmıyorum değişeceğini. Ama birden siz yüzleşir sorgularsanız kolay inkar edebilir şu an yüzlerce bahane bulabilir. Ha işte o zaman yazışmayı keser, arar ya da ikinci bir hat kullanabilir.
Bahane bulması beni değiştirmeyecek birine küçük hanım yemeğe gidelim demesinin benim için affedilir yanı yok.
Defol git diyeceğim kimle nereye gitmek istiyorsa
Aksam konus esinle oncede el koy biraz teline mesaj at kiza esin yaziyomus gibi gelen cevapla aciklama bekle
Sanırım kafanda eşini bitirmişsin, yani bence çok uzatma bitir ozaman.Bahane bulması beni değiştirmeyecek birine küçük hanım yemeğe gidelim demesinin benim için affedilir yanı yok.
Defol git diyeceğim kimle nereye gitmek istiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?