Aldatilma degilde . Esiniz lackalasmis galba kucuk hanim falan dedigine gore. Bence is yerien gidip bi boy gosterin millete o kizda gorsun sizi ara ara habersiz gidin bence
Maalesef eşiniz ne iş yapıyor bilemiyorum ama satış varsa işin içinde seyahat varsa ve kalabalık bir yerde çalışıyorsa kişi bu muhabbetler çok oluyor. Şuan çalıştığım bu sektörde okadar şey gördüm ki , yaşadım ki bu okadar küçük birşey... Maalesef çok kötü bir devirdeyiz.Ne kadına ne erkeğe güvenilmiyor artık.
1 yılda mi aldattı bu karaktersiz senitabiki aldatmanın bahanesi ve zamanı olamaz ama daha çok yeni bir evliliğin dibine bu kadar çabuk dinamit döşemek niye geberesice mahluk. ...
kızın hiç mi suçu yok ayol. aaa ikisi de eşit derecede suçlu o da evliymiş üsteilk.
ben olsam kocasına anlatırdım ve 4ümüz beraber onlarla bir yüzleşme yapardım. hatta kocamı dövdürürdüm adama
Ne istiyo bu erkekler ben anlamış değilim valla açıcam beynini bakıcam bu aldatan kocalar evdeki karılarını nasil düşünüyor ne olarak görüyor daha bir yıl bile dolmamışken bu ne terbiyesizliktir ne karaktersizliktir bu kadar olmaz olmamalı yaaBende merakla bekliyorum ama web whatsapp olayını söylemeyeceğim için bilgisayarı eve götürmeyeceğim. Yarın sabah haber edeceğim arkadaşlar bana lütfen dua edin. Allah kimseye vermesin. Yani iş yerinde dik durmaya çalışıyorum akşam da öyle yapacağım fakat dokunsalar hüngür hüngür ağlayacağım.
dikkatli olun.allah korusun. sizi takipte olacagım.Öfkelenip zarar verme derken evde birkaç kavgada birbirimizi itme olmuştu, şuan bana üste çıkıp vursa direk gidip darp raporu alırım. Vurması canımı daha çok acıtmayacak. O yüzden umrumda değil iyice batmış olur sadece.
Peki ne yapacaksiniz ?Kız zaten sosyal medyada boy boy fotoğraflarımı görüyor yani kendini övmek gibi olmasın ama güzel bir kadınım bakımlıyım ayaklarımın üstünde duruyorum konumum var ama yeterli olmuyor demek ki karşıdaki adama. Yüz yüze görmesi o yüzden birşey değiştirmeyecektir.
Bende merakla bekliyorum ama web whatsapp olayını söylemeyeceğim için bilgisayarı eve götürmeyeceğim. Yarın sabah haber edeceğim arkadaşlar bana lütfen dua edin. Allah kimseye vermesin. Yani iş yerinde dik durmaya çalışıyorum akşam da öyle yapacağım fakat dokunsalar hüngür hüngür ağlayacağım.
peki bugun gün içinde görüştünüzmü eşinizle hiç
Ya ben mart 2015de evlendim pardon kafa kalmadı arkadaşlar1 mi ? Hangiara bosandin bidaha evlendin anlamadim ?
aranıyor iiştee senin kocada arıyor bulmuşlar birbirlerini . son gelişme ne , açıklamadın mı daha eve gelmedimi o yaratık ?Kızımızın da derdi anlaşıldı kocası azerbeycanda çalışıyormuş
aranıyor iiştee senin kocada arıyor bulmuşlar birbirlerini . son gelişme ne , açıklamadın mı daha eve gelmedimi o yaratık ?
Kızımızın da derdi anlaşıldı kocası azerbeycanda çalışıyormuş
Ya ben mart 2015de evlendim pardon kafa kalmadı arkadaşlar
Ben yazışmalarda iyi niyet aramıyorum hatta direk yemek daveti olmadan küçük hanımlı mesaj bile benim cinnet geçirmeme yeterdi dedim.Yahuu neden herkes aynımı olmalı kadın açık açık yazıyor evet bana görede bu kabul edeceğim bir şey değil bakın eşini bizden daha iyi tanıyor yani bu yazışmaların ve davetin altında hala iyi niyet arayanlar var pess adam grupla yemek var ama senle yemeğe çıkalım diyor başbaşa off allah ikisininde cezasını versin .
Kimseyi karalamak istemem ama şirketimizin satis ekibinin ozellikle Istanbul seyahatlarinde yemedigi nane kalmiyor. Aralarinda boyumca cocugu olanlar bile var. Hic yuzleri de kizarmiyor hicbirinin.Maalesef eşiniz ne iş yapıyor bilemiyorum ama satış varsa işin içinde seyahat varsa ve kalabalık bir yerde çalışıyorsa kişi bu muhabbetler çok oluyor. Şuan çalıştığım bu sektörde okadar şey gördüm ki , yaşadım ki bu okadar küçük birşey... Maalesef çok kötü bir devirdeyiz.Ne kadına ne erkeğe güvenilmiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?