Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu da kesinlikle yapmalısın .
o kadın yazmış mı eşine bi şeyler peki .gördün mü mesajlarda

Bence kızı ve kocasını ortak bi whatsapp grubu ac oraya al elindeki belgeleri o gruba gonder. Cilvelesebiliyorsa sonuclarina katlansin
Kocasının numarası yok yalandan söyledim kocasının numarası var diye korksun istedim sadece facebook hesabı var.

Olanlar ortada ama bahaneler hep hazır .. 1 yıllık evlisin be adam ! Karında ne bulamadın da evli çocuk sahibi kadına yol yaptın , diye diye sövüyorum şuan ......Allah kurtardı seni . Öyle bir anlık gafletti bilmem neydi asla inanmıyorum . Daha ileri birşeyler yaşanmış da olabilir. Şuan ne söylerse kıçını kurtarma derdinde olduğundan söyler , inanma ! Aman abartıyorsun diyen üyeler : uyandınız mi ?

eşin haklı olsa kızı sosyal hesaplardan silmezdi. demek ki fazlası var.
aileler illa ki duyacak işin aslını.
beklemek yerine davayı senin açman daha mantıklı olur.
beklemek hem eşine hem ailelere "umut var, o yüzden boşanma davası açmadık, bekliyoruz" mesajı verir.
ama ellerine dilekçe ulaşırsa ne kadar kararlı olduğun anlaşılır.

kızı da iyi bir korkut bence de.

Evet işte ben bu kadar sessiz kalmayı mantıklı bulmuyorum. Sizce kızı şimdi arasam mı ? Sabah tüm sosyal medyadan kızı silmiş gerizekalı kocam bu arada.
Kızı silmeside suçluluk psikolojisi. Kadını aramak istiyorsan ilk öğrenmek istediğin nokta eşimle enn başından beri nelee konuştuğunuzu bana anlatmanı istiyorum. Seni onun kadar suçlamak istemiyorum ama eğer bana anlatmazsan seni de en az eşim kadar suçlayacağım ve eşine kadar gideceğim. Şimdi anlat seni dinliyorum.

yast canım lütfen mesajımi gör hiç müsait değilim iki dakka senin için girdim. Çok iyi konuşmuşsun o cepte şimdi sıra küçük ... De. Arayıp ben x in eşiyim ona boşanma davası sana da tazminat davası açıyorum rezil edicem kocana da ulaştım azerbaycandaymiş o çalışırken senin yediğin naneleri anlatıcam bir güzel de o lanet kadına

bunu da kesinlikle yapmalısın .
o kadın yazmış mı eşine bi şeyler peki .gördün mü mesajlarda
Whatsap konuşmalarını bilgisayara yükledi konu sahibi.
O şekilde öğrendi zaten cnm.

Süpersin bencede kesinlikle yandaş lazım bana
Ara bakalım, eşin her ne kadar uyarsa da o kadını yine de bir şeyi inkar edemez bana kalırsa

+1

Gördüm kızlar arıyorum o zaman. Şimdi korkum ne biliyor musunuz ?
Kız bana kocan bana yavşadı ne halt ederseniz edin fln derse bende kalırım öyle

onun bir önemi yok sen benim icin onemlisin msji vermek icin.

Keşke öyle olsa. Sanmam. Aileler de öğrenince bu kız hala ne geziyor senin hesaplarında demesinler diye bence. Tutuştu o şimdi. Kendinden başka bir şey düşündüğünü sanmıyorum.

Whatsap konuşmalarını bilgisayara yükledi konu sahibi.
O şekilde öğrendi zaten cnm.

Ara bakalım, eşin her ne kadar uyarsa da o kadını yine de bir şeyi inkar edemez bana kalırsa
kadın da yazmış yani, yazışmaları bilmiyorum

sadece eşinin yemek olayını gördüm. yani küçük hanım yazmış ya. o mesajı olmuş sadece diye biliyorum . kızın yazdığını bilmiyordum.

Kocasının numarası yok yalandan söyledim kocasının numarası var diye korksun istedim sadece facebook hesabı var.

Kızın kocasina at bence. Acikla o begenme olayini falan. Adamin gordugunden emin ol Sonra da kadini ara baska bir numaradan, kocam benden sorumlu ama sen de kocandan sorumlusun ne halt yiyosan ye bakalim de.

Kocan alenen kabul etmis ne amacla konustugunu da gaflet bilmem ne demis

sadece kızı aramak yetmez bence.. Olayın kocasınında duyması lazım.. Edepsizlik diz boyu kıza küfür dahi etsen o zihniyetiyle utanacağını bile sanmam.. Kocasıyla korkutmalı hatta adamın kulağına kar suyu kaçırmalısın. Telefonu yok diyosun ama facebook hesabı varsa bi şekilde onların konuşmalarının olduğu resmi at. derim ben. Yani ben olsam öyle yapardım.. Sadece allahından bulsun demekle olmuyor allah elbet en büyük ilahi adalet ama bazen kuluna da iş düşüyor. Ben sadece kızı aramakla kalma derim canım

kocan çoktan ulaşıp haber vermiştir ona. karım öğrenmiş, beni boşayacak, senin numaran kocanın numarası varmış, kocanı arayacakmış rezil edecekmiş. seni ararsa böyle böyle de. veya sakın açma vb vb. açmazsa zaten bil ki işbirliği tam teşekkül.
Açarsa ve kim olduğunu bilmezse o zaman eşin sadece kıza yazmış olabilir kızın suçu olmayabilir.
Eğer üstü ise hani beğenmiş olabilir resimlerini falan. kızı çok suçlu görmedim ben. Sonuçta davet eden vb eşin. yemeğe gitmeyen de kendisi. ama ilersi var mı, daha başka ne yaşadılar bilmiyoruz.

Gördüm kızlar arıyorum o zaman. Şimdi korkum ne biliyor musunuz ?
Kız bana kocan bana yavşadı ne halt ederseniz edin fln derse bende kalırım öyle
o zaman da yazışmalar elimde dersin. cevap vermeseydin dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…