Küçük flörtleşmeyi siz kabul mü ediyorsunuz yaniii
Muhtemelen öyle diyecek. Hazırlıklı ol.
Var canım evet...kadın da yazmış yani, yazışmaları bilmiyorum
sadece eşinin yemek olayını gördüm. yani küçük hanım yazmış ya. o mesajı olmuş sadece diye biliyorum . kızın yazdığını bilmiyordum.
Arayacaksın tabi hatta o kadını eşini yüzleştir yanın telden olmaz tehdit et kocana söylerim gelmezsen elimde delil var de daha sonra konuşmaları kayıt altına al ve o kadının eşine yollaARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
EŞİM RESMEN KIZIN ARANMASINDAN KORKTU BEN TANIRIM ONU
Evet işte ben bu kadar sessiz kalmayı mantıklı bulmuyorum. Sizce kızı şimdi arasam mı ? Sabah tüm sosyal medyadan kızı silmiş gerizekalı kocam bu arada.
Kız öyle derse senin de konuşman ne yedin fln muhabbet açman fotoları beğenmen kayıt altında adam gibi konuş eşine kadar gidecek olay yoksa diyim diyorum ?
Aslında ne yaptınız ne ettiniz diye sormayacam ben X'in eşiyim elinde yazışmalarınız var diyip onu rezil edeceğimi eşinin numarasına kadar bulduğumu ve ulaşacağımı söyleyeceğim.
Aslında eşine şuan için ulaşmayacağım ama korksun istiyorum. Bir daha böyle şeylere yeltenemesin.
Gördüm kızlar arıyorum o zaman. Şimdi korkum ne biliyor musunuz ?
Kız bana kocan bana yavşadı ne halt ederseniz edin fln derse bende kalırım öyle
ARA mutlaka araARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
Sizin dediğiniz cümle aynen şu idi ve ben de buna istinaden size bunu o şekilde soru bana garip geldi çünkü o cümleniz.Arkadaşım ne alaka. Tabikii kabul edilemez bir durum. Hep söylerim yine söylüyorum. Kadınlar bekarken her zaman rahat davranabilirler ilişkilerinde kimse birşey diyemez , ama evlenip boşandıktan sonra her önüne çıkan erkek önyargılı olacaktır ona karşı. Yani daha ortada net birşey yok olsa bende aldatıldığımı anladığım an bitiririm tabiki ama ortada yeni evlilik söz konusu. İnsanlar herzaman hata yapar. Bir şansı muhakkak vardır. Herkes burda okadar rahat konuşuyor ki kaçınız peki gerçekte bu kadar güçlüsünüz? Hemen arkanızı dönüp gidebilirsiniz. @yast şuan öfkeli, mantıklı düşünemiyor doğal olarak. Ve bence kadınla yüzyüze konuşurdum. Neler geçtiğini doğru söylemezse eşine de anlatacağını eminim ozaman ne varsa söyleyecektir.
Bu en güzel ders...
Aslında ne yaptınız ne ettiniz diye sormayacam ben X'in eşiyim elinde yazışmalarınız var diyip onu rezil edeceğimi eşinin numarasına kadar bulduğumu ve ulaşacağımı söyleyeceğim.
Aslında eşine şuan için ulaşmayacağım ama korksun istiyorum. Bir daha böyle şeylere yeltenemesin.
korktuysa ara yaARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
Süpersin bencede kesinlikle yandaş lazım bana
kesinlikle öyle.Var canım evet...
Çoookk uzun uzun olmasa da varmış..
Ya aslında başka bir kadını yemeğe davet etmesi bile yeter.
Ve illa yatması kalkması gerekmiyor aldatması için.
Beyninde başka bir kadına karşı hoşlantı yaşayacak olması bile yeterli (bana göre)
acele etme .Şuan evde olsam direk arayacam da iş yerinde düzgün konuşamam. Buradakilere de rezil olmak istemiyorum
Kız öyle derse senin de konuşman ne yedin fln muhabbet açman fotoları beğenmen kayıt altında adam gibi konuş eşine kadar gidecek olay yoksa diyim diyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?