Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük flörtleşmeyi siz kabul mü ediyorsunuz yaniii

Arkadaşım ne alaka. Tabikii kabul edilemez bir durum. Hep söylerim yine söylüyorum. Kadınlar bekarken her zaman rahat davranabilirler ilişkilerinde kimse birşey diyemez , ama evlenip boşandıktan sonra her önüne çıkan erkek önyargılı olacaktır ona karşı. Yani daha ortada net birşey yok olsa bende aldatıldığımı anladığım an bitiririm tabiki ama ortada yeni evlilik söz konusu. İnsanlar herzaman hata yapar. Bir şansı muhakkak vardır. Herkes burda okadar rahat konuşuyor ki kaçınız peki gerçekte bu kadar güçlüsünüz? Hemen arkanızı dönüp gidebilirsiniz. @yast şuan öfkeli, mantıklı düşünemiyor doğal olarak. Ve bence kadınla yüzyüze konuşurdum. Neler geçtiğini doğru söylemezse eşine de anlatacağını eminim ozaman ne varsa söyleyecektir.
Bu en güzel ders...

Var canım evet...
Çoookk uzun uzun olmasa da varmış..
Ya aslında başka bir kadını yemeğe davet etmesi bile yeter.
Ve illa yatması kalkması gerekmiyor aldatması için.
Beyninde başka bir kadına karşı hoşlantı yaşayacak olması bile yeterli (bana göre)

ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
EŞİM RESMEN KIZIN ARANMASINDAN KORKTU BEN TANIRIM ONU
Arayacaksın tabi hatta o kadını eşini yüzleştir yanın telden olmaz tehdit et kocana söylerim gelmezsen elimde delil var de daha sonra konuşmaları kayıt altına al ve o kadının eşine yolla

kocasıyla tehdit etme bence yoksa kocam duyar diye inkar eder. bence sen ben seni suçlu bulmuyorum diye gir. sadece seni bir kadın olduğun için aradım, elimde görüntü ses kaydı vb herşey var sadece neden? neden böyle oldu vb diye sanki felsefesine gir işin. sonra zaten der yemege davet etti kabul etmedim vb vb.
bilmiyorum hiçbirşekilde doğruya uşamazsın ki. iki kişi araında olan ve ahlaksızlıca olan seyi hangisi ifşa eder ki. üstelik ikisi de evli

Evet işte ben bu kadar sessiz kalmayı mantıklı bulmuyorum. Sizce kızı şimdi arasam mı ? Sabah tüm sosyal medyadan kızı silmiş gerizekalı kocam bu arada.

Senin yuvan, evli bi kadin ve kocan yüzünden dagildiysa, o kadinin da hic yokdan ödü b.kuna karismali diyorum. Tabi ki ara ve esine herseyi anlatacagini söyle! Anlatip anlatmaman su etapda hic önemli degil. Ama o öd o b.ka karisacak!

Kız öyle derse senin de konuşman ne yedin fln muhabbet açman fotoları beğenmen kayıt altında adam gibi konuş eşine kadar gidecek olay yoksa diyim diyorum ?

Benim için kızın tek falsolu hareketi akşam başbaşa yemek teklifi geldikten sonra attığı herhangi bir mesaj. Orda bitmeliydi muhabbet. Ondan önce afiyet olsun demeler falan benim günlük hayatta iş arkadaşlarıma dediğim şeyler. Tek tek resimleri seçerek beğenmiyorum ama denk gelmiş midir onu da bilemiyorum.

Ben olsam bunu yapardım en azından bir korku yaşasın ki birdaha kiminle nasıl muhabbet edeceğini anlasın.
Seni tebrik ediyorum senin gibi hemcinslerimi gördükçe gururlanıyorum herşey çok daha güzel olacak senin için.

Gördüm kızlar arıyorum o zaman. Şimdi korkum ne biliyor musunuz ?
Kız bana kocan bana yavşadı ne halt ederseniz edin fln derse bende kalırım öyle

Tamam ben bunu kabul ediyorum zaten diyeceksşn niye öyle kalasın. Kocamın yediği naneyi ben zaten biliyorum. Madem öyle senin bir suçun yok bana anlatıcaksın ki hak vereyim sana. Anlatmazsan eminim sende suçlusun ve bedelini ödemeni istemek zorunda kalacağım. Kaybedicek neyim var ki şu saatten sonra. (Hepsi anlatması için)

Sizin dediğiniz cümle aynen şu idi ve ben de buna istinaden size bunu o şekilde soru bana garip geldi çünkü o cümleniz.
"Belki sadece küçük bir flörtleşmedir"
Bu bana göre yanlış.
Ama size de saygı duyuyorum.
Haa birde şunu da dile getireyim, hanginiz güçlüsünüzdür bu kadar diyorsunuzya;
Ben 6 aylık bebeğim warken boşandım eski eşimden. Oğlum şu an 8 yaşında.
Çalışıyorum dimdikte ayaktayım.

Son düzenleme:

Aynen bunu yap!

Kizin haberi olduysa değişik numaraya cvp vermeyecekkkkk

Şuan evde olsam direk arayacam da iş yerinde düzgün konuşamam. Buradakilere de rezil olmak istemiyorum

kesinlikle öyle.
haklısın.
affedilir yanı yok .
şimdi benim eşim 14 yıllık evliliğin üzerine böyle bi şey yapsa . direk boşanma sebebi.

ama evliliğimizin ilk yılında biz de bi takım sıkıntılar yaşadık.

boşanma olayını ben de söyledim. restimi çektim. ama gördüm ki koca kişisi feci yola geldi ve 14 yıldır iyi gidiyor . biliyorsun az çok canım.

şimdi benim ona vermiş olduğum 2. şansı benim koca tepmiş olaydı. bitmişti.

şöyle düşünüyorum.

her koca bi takım yanlışlara meyilli .

bu, kadının tepkisine bakıyor.

kadın tepki vermezse ya da sineye çekerse koca yine yapıyor . işleri büyütüyor. harem bile kuruyor. .

benim eşime benim yanımda bi kadın yavşaadı zamanında. yeni evliyken. bi oturmada. kadın duldu. 45 yaşındaydı. benim koca 26 . nasıl bi yavşama sana anlatamam. benim koca da bi mutlu oldu. o an . baktı ki gördüm olayları. anında dönüş yaptı.
eve gidince kıyamet koptu. evden çıktım gittim o işe gidince sabah.

yana döne aradı beni. ulaşamadı. kafayı yedi vs vs .

o gün bu gün daha bi şeyini görmedim duymadım. kuşkucu biriyim.

ne zaman ufak bi tartışma yaşasak benim koca evi terk edeceğim korkusuna kapılıyor. 3 çocuktan sonra bile.

tartışmadan sonra dışarı çıkmışsam evden gittim sanıyor . tüm şehirde garajlarda beni arıyor ki ben o an alışverişte oluyorum ya da komşuda.

adam nasıl travma yaşamış. oh iyi olmuş .

Şuan evde olsam direk arayacam da iş yerinde düzgün konuşamam. Buradakilere de rezil olmak istemiyorum
acele etme .
bence bekle .
kafanı topla . ne diyeceğin demeyeceğin konusunda.

Kız öyle derse senin de konuşman ne yedin fln muhabbet açman fotoları beğenmen kayıt altında adam gibi konuş eşine kadar gidecek olay yoksa diyim diyorum ?

Canım sen önce kadından laf al. Yavşaklk eşimdeyse anlat ki bileyim bende senin kuyruk salladığını düşünmeyeyim de. Önce bir laf al sen. Sonra paşa keyfin nasıl isterse. İstersen sonrasında onunda işte mesajlara devam etmsi muhabbeti bitirmemesinden suçlarsın. Ama suçlamadan önce bir laf al sen ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…