Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu is iş sadece iki mesajlaşmaya bitmiyor üzgünüm sabah 5 e kadar uyuyamadım seni düşünmekten ne yaptın bişey oldumu olmadimi sana bişey yapar diye çok üzgünüm senin adına insan 1 yıllık kocasinada guvenemicekse kime güvenecek yaa ama eşinle çok güzel konuşmuşsun o şimdi tutuştu ne biliyorsun diye sakın bilgisayarını eve götürme yine bu akşam ne denir bu adamlara bilmiyorum ki Allah'indan bulsun elin evli kadınına kendini beğendirmek için şekilden şekile girdi şimdi elindeki evindeki kadinida kaybetti ışte boşuna demiyorlar insanın kendine yaptığını kimse yapmaz diye Allah yardımcın olsun umarım fazla yüz göz olmadan kararlarını yerine getirirsin ve bundan sonraki hayatında gerçekten guvenebilecegin biri çıkar karşına

ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
EŞİM RESMEN KIZIN ARANMASINDAN KORKTU BEN TANIRIM ONU
Ara madem yapmış böyle bir pislik, kadının eşi de iş yeri de bilsin nasıl bir mahlukat olduğunu.

Kadına da dava açabiliyorsun, hem eşi falan da duymuş olur. Eşinle bütün konuşmaları ortaya dökülür bilmen gereken herşeyi bilirsin, davayı kazanırsan kadın metres damgası yer

Kadına da dava açabiliyorsun, hem eşi falan da duymuş olur. Eşinle bütün konuşmaları ortaya dökülür bilmen gereken herşeyi bilirsin, davayı kazanırsan kadın metres damgası yer
Konu sahibi anlaşmalı boşanıp aileler duymadan bitirmek istiyor aileler duyarsa barış falan diye zorlarlar diyor

Valla ben de boşan diyemem haklısın bu konu da. Evliliğine devam etsın ya da etmesın bu yaptıkları yanlarına kalmasın ama. Kocasının da o kadının da. Ben evliyim mesela. Yaşanan olay cok çirkin çok aşşağılıkca bir mesele. Ama ben bile hazmedemıyorum cok sınırlendım. Adam kabul ettıkten sonra bence dizinin öbür bölümünde daha başka neler yaşanır dıye beklemekten cok zor cok sabır gerektıren bir şey. Yaşayan bilir ama yaşatanın da yanına kalmasın kalmasın kalmasın !

Eşin kadınla iletişime geçmiştir. Kadın telefonunu açmayabilir numaranı engellemiş olabilir. Açsada önceden çalışılmış bir konuşma yapacaktır sana.

Gördüm kızlar arıyorum o zaman. Şimdi korkum ne biliyor musunuz ?
Kız bana kocan bana yavşadı ne halt ederseniz edin fln derse bende kalırım öyle
KOCAN YAVŞASA BİLE EVLİ BARKLI KADININSIN ÇOCUĞUNDAN UTANSIN K...

Vallahi yast seni takdir ettim 10 numara hatunmuşsun bence ara o zilliyide elimde bir sürü kanıtım var ama birkez de senden dinlemek istedim de dökülür yada dökülmez bilinmez ama sonuç ne olursa olsun bundan sonrasını kendi eşine anlatırsın bütün dökümanı onada gönderiyorum mahkemeden önce o görsün adam yazık Azerbaycan da çalışıyor karışı ise mahkemeye çıkıp metres damgası yiyecek önceden bilsin de garibim şok olmasın de kapat tlf sonra o senin peşine düşer zaten

Süpersin bencede kesinlikle yandaş lazım bana
Bence iş yerini arayıp şahsı işten bile çıkarabilirsiniz. Böyle kadınlara ve erkeklere haddini bildirmezsek başımıza daha çok gelir böyle şeyler. Alkışlıyorum seni. Kadın dedigin böyle olur

Şuan evde olsam direk arayacam da iş yerinde düzgün konuşamam. Buradakilere de rezil olmak istemiyorum
Şöyle diyim sana kadının eşini aramaktan bahsetmişsin. Korkut ama bunu yapma hemen. Öyle adamlar varki bu durumdan rahatsız olmuyo bide bunu diyen tarafa düşman oluyo birebir gördüm bunu. O adamında nasıl biri olduğunu bilmiyoruz şuan muhattabın önce eşin sonra o kadın. Adımlarını dikkatli at derim haklıyken haksız duruma düşüyo insan

Offf offf bundan boşanma olmazmış!!!! Boşanma sürecinde kolaylık huzur diliyorum size...

Sen yapsan aynısını bundan boşanma olmaz der miydi acaba... çok güzel konuşmuşsun. İnşallah bundan sonrasında da en az hasarla atlatırsın...

Adamın ztn numarası yokmuş. Blöf yapmış kocasına sadece soayal medyada hesabı varmış

Kadını aradım telefonu kapalı başka numaradan da aradım engel fln mı var diye yok kapalı.
Benim salak kocamla da işlerimiz bir tık ortak sayılır alışverişi var şirketlerin biribiri arasında bana hiçbirşey olmamış gibi whatsapptan soru soruyor şu ne bu nasıl olacak fln diye canım cicim yok tabi
Ama telefonu yediresim var

Pislik adam ya. Huzur,mutluluk diliyorum size gerçekten zor bir durum. Onca hevesle evlen sonra böyle olsun. Ben yerinizde olsam anlaşmalı boşansam bile donuna dek alirdim madde ekletirdim ,ev,araba varsa hepsini ister ayrıca nafaka talep ederdim. Böyle bir şeyin bedeli olmaz ama bir nebze içim rahatlardi benim. Tabii karar sizin.

Kadını aramış yüzsüzz haber vermiş bunun başka açıklaması yok

ayh canım benim. Şuan için nasıl acıyordur. Ver kız kadının numarasını valla başıma gelmiş gibi hissediyorum. Ağzına s.çasım var.

Adamın ztn numarası yokmuş. Blöf yapmış kocasına sadece soayal medyada hesabı varmış
Anladım. Ama bunu bilerek karısıyla mutlu mesut yaşayanlar var malesef. Hayırlusı okur inşallah cidden çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…