Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadına söylediyse korkmuştur kadın. Eşi falan duyar diye ya da siz yüzlesirsiniz diye. Önce şu bosanma maddelerini halledin sonra gerekirse is yerini ararsınız kadının.

bence kadına haber vermiş ondan kapalı teli. yusuf yusuf.
aynı işyerinde mi çalışıyorlar? çoktan konuşmuşlardır. ayrıca engellemesinin sebebi kadın birşeyler yazmasın diye de olabilir. kadının her yazdığı aleyhine çünkü.
sizi rezil edeceğim tüm firmaya de.
bu arada sorularına cevap veriyor musun? başkası mı kalmadı. onu arasın.

İnanamıyorum şu anda. Eşin haber vermiş sanırım cidden. Ve bir insan neden telefonunu kapatır ki? Hiç bir şey diyemiyorum.

bu arada aynı işyerindelerse işyerinden de arayabilirsinb. iş telefonundan. arayıp bağlatabilirsin. hemen suratına kapatabilir. o zaman işin içinde iş var.

Yanına kalmasın tabii ki, adam bi şey yapmamış yuvanı yıkmaya değmez demiyorum ben de. Benim başıma da benzer bi durum gelmişti mesajlarını yakalamıştım aynı böyle yast inki gibi bi konuşma. Başkası için çok siradan ama benim için ayrılık sebebi olan. Burda konu açtım hatta baya popüler olmuştu sonra yönetimden rica ettim kapattırdım o üyeliğimi. Ama benimki sevgililikti ve en fazla 1 yıllık bir ilişkiydi burada evlilik söz konusu siz evliler daha iyi anlarsınız. Bence şu an takındığı tavır doğru ama bunun hesabını sorarsa ve adam gerçekten dersini alırsa üzerine düşünülebilir bi konu.

Bi tane konu vardı geçen hafta guldendi galiba üyenin adı belki okumussundur. Kocasının telde is arkadaşi bi kadınla konuşmasını duymuştu resmen cilveli cilveli konuşuyordu duydum yüzüne vurdum adam sana ne benim hayatım dedi boşanıcam diyordu. Kadın yemeden içmeden kesilmişti sabah akşam buraya boşanıcam bitti bir daha asla onunla aynı yatağa baş koymam diyordu. Sonra adam köpek gibi pişman olmuş affettirmek için elinden geleni yapmış ve barismislar şimdi çok mutluyuz yazmıştı en son. Bu durumu o konuya çok benzettim o yüzden inşallah eşi bir daha yapmamak üzere gereken dersi alır karısının kıymetini anlar ve düzelir. Diğer kadın için ne yapılabilir bilmiyorum ama bu konuşmalar mahkemede delil olacak nitelikte gelmedi bana. Adam yemeğe davet ediyor kadın gitmiyor. Yalnızca tek fotolarını beğenmesi evet çok şüpheli ama yine de net bir delil değil. Karşı tarafın eşi ben karıma güveniyorum ne var foto beğenmişse diye üste çıkabilir

Arkadaşlar sonuç ne acaba konu sahıbınin nedense msjlarını göremiyorum yast

E var tabı oyle tiplerde. Kadının aldattığını yakalayıp ustune karımı sevıyorum benı bırakmasın tiplerde var.
Ya anımsıyorum öyle bır konu yakın zamandaydı demı ?
Canım adamla kadının bulusup bulusmadığını bılmıyoruz kadının ne yazdığını da bilmiyoruz kocasının bu kadar pıs durması cesaretlendırıyo. Hakkın da hayırlısı ya ne dıyeyım.

İşyerini arayıp bu kadını bağlatarak teli açmazsan şirketten konuşurum rezil olursun bence cep telini aç diyerek telefonu açtırabilir.
Mutlaka açacaktır rezil olmamak için

Senin yerinde olsam iş yerini ararım. Ordan telefona isterim. Gelmezse de o iş yerine rezil ederim. Çok kolay bir şey bu.
Bencede is yerinden ulas, ulas ki tir tir titresin kemiklerine kadar islesin bu korku! Birdaha da evli barkli haliyle kocasi varken baskasine sarkmasin....

off çok zor ya şoka girdi tabi yemeklere davet ederken iyidi!
yast esiyle konustugunu mu yazmis aksam.. o mesaji gormedim silin
aksam konustular mi.? Herkes merak ettigini yazmis ama @yast in aciklamasini goremedim

yast esiyle konustugunu mu yazmis aksam.. o mesaji gormedim silin

aksam konustular mi.? Herkes merak ettigini yazmis ama yast in aciklamasini goremedim
Konuştu sakince elinde deliller varr görüntü ses kaydı falan dedi kocası bi anlık gaflete düşmüş bu boşanma sebebi sayilmazmis zırvaladı sonra kadını sosyal ağlardan çıkardı şimdide kadını aradı ulaşamadı kocası yetiştirdi büyük ihtimal kocasıyla iş yerleri çalışıyorlarmış yüzsüz yüzsüz şimdi biseyler soruyor

aksam konustular mi.? Herkes merak ettigini yazmis ama yast in aciklamasini goremedim

82. sayfada.

haber vermiş ki telefon kapanmıs

"her koca bi takım yanlışlara meyilli "

bu ne demek arkadaşım. sen kabul etmiş şans vermişsin sana bişey demiyorum ama neden genelliyorsunuz anlamıyorum? bütün erkekler böyle deyince yüreğinize su mu serpiliyor? erkekler farklı bir gezegenden mi? benim kocamın yanlışa meyili ne kadarsa benim de o kadar! erkeklere özgü artı bir limiti yok yani.

konu sahibi affedecek olsa neden söyleyip yüzgöz olsun. şu saatten sonra affetmek burnunu sürtmek falan yapılacak iş değil.

Kadının iş yeri benim bulunduğum şehirde değil.
Olsa da gidemem yani benim duruşuma yakışmaz o kadın kadar basit olamam olayı kocamın peşini bırak fln sanar.
Açmasını bekleyeceğim elbet açılacak o telefon

Burnu sürtmesi göz yumam kendimi düşürmem demek iş ile ilgili sorduğu soruya cevap verdim o kadar akşam gittin mi avukata diye soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…