Benim dediğim de sadece aramasını istemediğin numaralar ulaşamıyor sana o engeli kaldırana kadar aradığınız kişiye ulaşamıyor diyor.Hem belki kadının iki hattı vardır biri iş hattı diğeri ise özel hattı o da oabilirHmm ben baska no'dan aradigini okumamistim..
O programlarda kara liste ve beyaz liste oluyor. Izin verdigin kisiler disinda kimse arayamiyor hatta. Belki esi ve yakinlari izinlidir sadece. Yoksa esi de sorar niye kapali diye
Benim dediğim de sadece aramasını istemediğin numaralar ulaşamıyor sana o engeli kaldırana kadar aradığınız kişiye ulaşamıyor diyor.Hem belki kadının iki hattı vardır biri iş hattı diğeri ise özel hattı o da oabiliryada eşinin bildiği hattının dışında başka bir hattı Yarın olsun anlaşılır konu sahibi aradığında açmış mı yoksa hala kapalı mı diye????
Yani iki tarafta evli olunca özellikle kadın için düşününce mantıklı geliyor başka bir hattı olması da.. bende çok merak ediyorum şuan konu sahibi de eşi de evdeler. O yüzden sabah anca okur yazdıklarımızıEvet bak o da olabilir mantikli.
Biz de meraklandik iyice :)
Konu sahibi güçlü birine benziyor insallah kanmaz adama
Telefonunuzda şifre var mı? Eğer varsa kimse alıp açamaz zsten whatsapp webi. Ama varsa da sürekli online görünüp Görünmediginizi başka bi telden bakarak anlarsınız. Whatsapp web açıksa sürekli çevrimiçi gösterir. Kapatmak için de şöyle bir şey buldum.Teşekkürler.ben takip etmek için degilde acaba benim yazışmaların okunuyordu diye merak ettim.varsa nasıl anlarız
Benim dediğim de sadece aramasını istemediğin numaralar ulaşamıyor sana o engeli kaldırana kadar aradığınız kişiye ulaşamıyor diyor.Hem belki kadının iki hattı vardır biri iş hattı diğeri ise özel hattı o da oabiliryada eşinin bildiği hattının dışında başka bir hattı Yarın olsun anlaşılır konu sahibi aradığında açmış mı yoksa hala kapalı mı diye????
Attım canımKonuyu dağıtmak gibi olmasın da hangi numara o merak ettim, özelden yazabilir misiniz? Yapmak istediğim birisi var da.
Çok tesekkurler ☺Telefonunuzda şifre var mı? Eğer varsa kimse alıp açamaz zsten whatsapp webi. Ama varsa da sürekli online görünüp Görünmediginizi başka bi telden bakarak anlarsınız. Whatsapp web açıksa sürekli çevrimiçi gösterir. Kapatmak için de şöyle bir şey buldum.
Telefondan Whatsapp hesabımıza giriş yapıyoruz ve ayarlar simgesine tıklayıp “WhatsApp Web” seçeneğine dokunuyoruz.
Giriş yapılan bilgisayarlar seçeneği altında aktif oturumlarınızı ve oturum geçmişinizi görebilirsiniz.
Oturumların hepsini kapatmak için ; “Tüm bilgisayarlardan çık” seçeneğine dokunuyoruz. Bu sayede oturum açtığınız tüm bilgisayarlardan çıkış yapmış olacaksınız.
Rezil olmaktan korkuyor tabi, hem kendisi evli hem karşısındaki evli. Duyan yüzüne tükürmez mi?Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.
Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı mı onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor. Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyorum.
Bilemiyorum, bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.
Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.
Katılıyorum.Sen eşinle konuştuğun gibi eşin de kadına haber verdi 2. Hattını kapattırdı böylece senin onu ikna edip bir şeyleri itiraf ettirmenin de önüne geçti kilit nokta kadın onun üzerine oyna iş yeri ,kocası,çocukları,akrabaları...onusıkıştırabileceğin çok nokta var sana istediğin bilgiyi kendi menfaati için verir olayın ortaya çıkması onu bitirir çünkü.
Kadına iş yerinin numaralarından,sosyal hesaplarından veya direk iş yerine giderek ulaşabilirsin soğuk kanlısın 7 sülalesine ve çalışma ortamına hatta çocuklarının okuduğu okula kadar duymayan kalmayacak dersen bülbül gibi öter
Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.
Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.
Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?