Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olabilir çok mantıklı

canım kıza ulaşıp ne diceksinki , zaten sen dün gece kocanla konuşmandan sonra kızın telefonlar kapanıyor , demekki kocan kıza anlatmış , oda döt korkusundan kocasıda duyar hesabı ortadan kaybolmuş. yani ilişkileri var ! hep şüphe ediyorduk ya belki yanılıyoruzdur , kanıt topla diye . herşey ortada yani , ilişkileri var . bence hiççççç umursama , ben olsam kızla hiç muhatap olmazdım , o kocanda boşanmıcam diyo ya başına getirebileceğim kötülük ne varsa maddi manevi getirir öylede boşardım ...

Samimiyeti konusunda uyarmalısın böyle aldatma olmaz kocana sahip çıksan iyi olur karşı taraf boşlukta anlaşılan

Bianlık gaflet derken resmen itiraf etmiş. Ahlaksız

Kadının kocası face kullanıyor yazmıştınız bir kontrol eder mısınız hala görebiliyor musunuz sayfasını. Eğer oradan da engellediyse iyice tutuşmuş dicem.

İnsan çok sevince maalesef bile bile evlenebiliyor belki evlenince düzelir diye birazda sanırım aynı hatayı bende yaptım

İnsan çok sevince maalesef bile bile evlenebiliyor belki evlenince düzelir diye birazda sanırım aynı hatayı bende yaptım
ne kadar seversem seviyim onu göze alamam , almadımda . bekarken aldatıldım , aldatan şahıs dönebilmek için 3 gün abartısız evimin karşısındaki parkta yattı , kimleri sokmadı araya ama dönmedim şiddete bile kalkıştı dönmedim diye. iyikide dönmedim , şuan dünyalardan çok sevdiğim eşim var , allah şaşırtmasın . ama o eskisiyle evlenseydim kendimi göz göre göre ateşe atacaktım , eminimki evliliğimizdede defalarca aldatacaktı , çünkü bu haltı bikere yiyen kusura bakmayında işgüzardır zaten dürüst birisi olsa terk eder en azından , ben farklı kişilerle olmak istiyorum diye söylerdi yada başka bir bahaneyle bırakır ama aldatmanın hiçbir açıklaması yok benim gözümde. allah kimseye yaşatmasın.. sizin konunuzu biliyorum inşaallah o adama 3 . kez dönmezsiniz , 2 kere evlenip ayrıldım kimse beni istemez diye düşünüp denize düşen yılana sarılır misali o adama gitmeyin. zaten çok hatalar yapmışsınız ona çok şans vererek , biraz zamana bırakın hayatı , eminimki sizede gerçek değerinizi yaşatacak biri çıkacaktır...

İlk evliliğim başkasıylaydı Can'ım ikinci eşim beni aldatmıştı evliyken boşanalı 1 yılı geçti ama hala peşimde yeniden evlenmek istiyor beni sevdiğine şüphem olmadı hiçbir zaman ama aldattı sonuçta bu arada boşandıktan sonra gerçekten pişman oldu ve düzeldi yoksa 1 yılda hayatından bir değil on tane kadın gelir geçerdi ama gece hayatı karı kız olayları resmen bitti şuan onun için üzülüyorum yani beni kaybettiği için ve bana yaptıkları için hem pişman hem mahçup hem de çok üzgün ama benim de içimde birşeyler koptu gitti

Bu aldatma sizi ondan nefret ettirmemis gibi hala uzuluyorsunuz ona ?

Bu aldatma sizi ondan nefret ettirmemis gibi hala uzuluyorsunuz ona ?
Boşanırken nefret ederek boşandım ama boşandıktan bir süre sonra gerçekten pişmanlığını gördüğüm değiştiğini de anladığım için galiba biraz yumuşadım

L Laviniada Her aldatmalı konuya hikayenizi yazmak zorunda mısınız? Yani demek istediğim geçen gün de bir aldatmalı konuya yazmıştınız hatırlıyorum konuları sabote ediyorsunuz. Varsa derdiniz konu açın bence her aldatmalı konuya yazmanız destek ararmışsınız gibi gözüküyor. İkinci eşinizin gerçekten sizi sevdiğine inanmayın. Çapkın adam ne evlenince ne de boşanıp biricik karısını kaybedince akıllanır. Şimdi durulmuş gibi olması sizi kaybettiğinden tekrar evlenin gene sizi aldatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…