Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eşinizi engelleyen tek şey kadını dövmeniz ise bu kabul edilebilir mi? Yani kadın biraz daha üstüne düşse eşiniz gene peşinden gidecek. Ve siz buna kadını döverek engel oldunuz. Bu kadına bir şekil engel oldunuz peki ya diğer kadınlar? En temiz çözüm erkeğin uçkuruna sahip olması değil mi?

Bu kizlar neden evli erkeklerle boyle lakayt lakayt konusuyorsa ayip valla
Esinizdede aldatma diyemem ama samimi bir konusma tarzi var
Ilerde bj durum ateslenebilir

bir sey sorabilir miyim?

Eşinizin konuşmalarından durum ne kadar ileriye gitmiş anlayabildiniz mi?

Biliyorum sizin için whatsup konusmaları bile yeterli ama sadece merak ediyorum. o konuşmalardan sonra ne oldu? Yani siz işi zinaya kadar götürürüm dediğinizde sesi çıkmadı. Sizce nereye kadar ilerledi?

çarşambaya 1 kala.
merak ediyorum bu olayın altından ne çıkacak. bu ilişki ne kadardır var ve nereye kadar gitti.

Anlamadınız galiba ben esimi degil kadını eglelledim döverek. Esim ben ögrendigim anda bitirmisti zaten.

Anlamadınız galiba ben esimi degil kadını eglelledim döverek. Esim ben ögrendigim anda bitirmisti zaten.
sizin eşiniz bi şey yapmamış anladığım kadarıyla . kadın uğraşmış baştan çıkarsin diye.
kadın ortadan kalkınca eski sukünet geri gelmiş .

Nerdeyse yarım saattir bu konudayım.okudum da okudum...konuyu açtığınız gün de okumuştum ama bu kadar ilerleyeceğini hiç düşünmemiştim.gercekten çok güçlü bir kadınsiniz...
Biz kadınların hali ne olacak bayanlar size soruyorum.hem çok sev.butun herşeyini adama ver.cocuk yap.sacini süpürge et...eee? Sonuç ne? O ilk fırsatta bir ilgi bakış gördüğünde aldatmaya meyillensin. Kendi kocam da dahil! Hiçbir kocaya güvenim yok hicbirineee. Hayat bana o kadar acımasız şeyler gösterdi ki.
Nişanlıydim evli bir arkadaş vardı. Normal konuşuyorduk.(ben evli olduğunu bilmiyorum) telefon numaramı bilmez vs vs .gördüğüm yerde selamlasirdim. Sonra arkadaş! Bana benden hoşlandığını söyledi. Hiçbir ümit verme vs de yoktu.ben nişanlyum nasıl olurda nişanlı bir bayana bunu dersin diye bir güzel hasladim..sonra duydum ki adam zaten evliymis Çok defa içimden karısıyla konuşmak geldi.bak kocan böyle diye.sonra sen kötü olma dedim. Yani bir erkeğin aldatmaya meyillenmesi için karşısındaki kadının ümit vermiyor oluşu bile bir neden değil..her şekilde her durumda aldatma potansiyeline sahipler.
Her gece kocamın uyumasını beklerim.erkek gruplarına kadar ne konuşmuş okurum.maillerine bakarım.
Bir gün komiseri ile bir konuşmasını gördüm.(komiseri bayan ) kadin her mesaja gülücük koymuş.benimki de hep resmi cevaplar vermiş. İçimden dedim yani bu kadına eşim karşılık verse kadın eminim karşılık verecek !!!!!!
Ha eşime çok mu güveniyorum asla! Sonuçta bir erkek....

Canım işte burada kilit aslında kadın sen çok güzel cevap vermissin adamı misliyle reddetmissin ama reddetmeyen çok kadın var misal konuda geçen pislik kadın evli ve bir çocuğu var burada sadece erkeği değil kadınıda suçlarım ben çünkü aldatmaya sadece erkek değil kadınlarda meyilli maalesef Allah herkese ahlak versin namus versin çünkü bu devirde namussuz ahlaksız kanı bozuk erkek/kadın lar var maalesef keşke hepsi ölse

Ayyyy kadın evli miiii ? Onu kaçırmışım ben yaaa.. Bu konudaki konu sahibinin kocasıyla yazılan kadın evli ve çocuğu mu var!? Ben olsam o kadının kocasına da haber verirdim.

Ayyyy kadın evli miiii ? Onu kaçırmışım ben yaaa.. Bu konudaki konu sahibinin kocasıyla yazılan kadın evli ve çocuğu mu var!? Ben olsam o kadının kocasına da haber verirdim.
Evet canım kadın evli çocuğu bile var yast bugün boşanma dilekçesi verip sonra kadınla kocasını rezil edecek gerçi onlarda anlayacak beyin olur mu onu bilemiyorum

Kadın dövmekten daha kesin çözüm değil mi eşinin kendine yuvasına sahip olması diyo arkadaş, başka kadın olursa onu da mı döveceksin, her gel diyene gidecek mi böyle eşin

Evet canım kadın evli çocuğu bile var yast bugün boşanma dilekçesi verip sonra kadınla kocasını rezil edecek gerçi onlarda anlayacak beyin olur mu onu bilemiyorum
Bencede en iyisi rezil etsin herkese....pis kadın ya birde evliymis.Allah ıslah etsin....iki yuvayı dağıttılar.

Yast arkadaşım konunu en baştan beri takip ediyourz. Lütfen iyi de olsa kötü de olsa bizi bilgilendir. Çünkü hepimiz acınla üzüldük, sevincinle de mutlu olacağız. Eşin seni çok kırdı, güven tek kullanımlık ama ben yine de eşinin seni bir şekilde ikna etmesini diliyorum. Buradaki birçok arkadaş belki kızacak ama beşer şaşar demişler. Eşin de umarım hatasını anlamıştır. Malesef erkekler biraz güç, biraz para görünce ne oldum delisi oluyor. Tüm kadınlar etrafında sanki onlar için varlar.
Ben kadına suç bulmuyorum. Biz kadınlar duygusal varlıklarız. İki tatlı söze, bir çiçeğe kanabiliyoruz ve buna gerçekten açsak. Çoğumuz da eşinden nişanlısından bunu görmediği için sanıyor ki karşıdaki kendisine değer veriyor, seviyor. Erkekler her konuda materyalistik oldukları gibi bu konuda da öyle. Kadınları nasıl kandıracaklarını, tatlı sözleri biliyorlar.
Bilemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba olaya yazsam bir dert yazmazsam bir dert oluyor ama nasıl sonuçlandığı iletmek istedim.
Öncelikle avukatla görüşüp şiddetli geçimsizlik adı altında boşanma davamı açtım, ben anlaşmalı boşanma istiyordum fakat eşim seni boşamam , herşey güzel olacak sana söz baharlar gelecek bi aptalık ettim vs kafasında olduğu için bu şekilde açıldı.

En önemli soru olarak kadına gelince,
Kadını dün akşam aradım gayet nazikçe elimde görüştüklerine dair bir belge var gibi konuştum eşini çocuğunu herşeyini oturduğu yere kadar bildiğimi benimle düzgün ve doğru konuşursa eşine söylemeyeceğimi ilettim.

Ve olayın nasıl başladığını sordum. Kız sürekli ortada birşey yok ne diyorsunuz diyip duruyor, bende bağırdım bu sefer ne terbiyesizlik nasıl yok elimde belgeler var diyorum siz yok diyorsanız eşine gönderirim o karar versin dedim.
Sadece telefonda iki üç geyik sohbet edildiğini onun dışında hiçbirşey olmadığını görüşmediklerini vs iletti.
Baya bir dil döktü yani, çocuğunun üstüne yemin etmeler fln
Tek dediğim x hanım, ilk duyduğumda eşinize iletecektim konuyu fakat çocuğunuz olduğunu görünce bir adım geri attım.
Sizin içinize nasıl sindi bilmiyorum, ahlak dersi de veremem fakat evli çocuklu bir kadınsınız herkesin kendi namusuna dikkat etmesi gerekmekte fln diye anlar mısın bilmiyorum diyerek bir konuşma yaptım.
Bu süreçte dediğiniz dışında farklı birşey yaşanmışsa tekrar sizi aramayıp eşiniz ile görüşeceğim dedim.
O da yok kesinlikle dediğim gibi sadece yazışma dedi.
Siz bilirsiniz dedim, salak kız da özür diliyor benden, lütfen sadece geyik konuşma sizde yuvanızı yıkmayın diyor -benden değil eşinizden çocuğunuzdan dileyin dedim.
Ve böylece konu kapandı.
Farklı bir görüşme çıkmadığı sürece eşine iletmeyeceğim, herkes Allahından bulsun bu saatten sonra.

Bence eşinin telefon dokümanlarını istet avukatından esin diyor aptallık ettim ya iki kişi ayrı konuşuyor pes yani neyse hakkında hayırlısı olsun dik duruşun için seni tekrar taktir ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…