Tecrübe diyelim kapatalımAldatılanlara göre diyelim biz gene
Tamam işte belli ki aldatılmışsınız ben tecrubeli değilim o konuda benim dediğime geliyorsunuzTecrübe diyelim kapatalım
Yanlıs anlama benimde basima geldi tabiki ilk once bende kocamı sucladim kadinla hic muhatap olmadım ama üstünden bes ay gectikten sonra kadının hala kocamın isyerinin önünden dolastıgını görünce bi temiz dövdüm. Kadinlar buldukları yemi kolay birakmiyolar bi göz dagı sarterkekler meyilli dogası geregi nefret ediyorum bu laftan ama malesef gercek bu
çarşambaya 1 kala.Konuşma fırsatı vermiyorum konuşursam tabi çabalar.
Muhattap olmak istemiyorum ama.
Yani arkadaşlar bu tip durumlarda insanın ruh hali birbirini tutmuyor mesela kızı fln kesin rezil edeceğim ama bekliyorum işte çarşambayı seviyemi düşürmeden ikisine de dersini vereceğim.
Kimsenin yaptığı yanına kalmayacaktır.
Anlamadınız galiba ben esimi degil kadını eglelledim döverek. Esim ben ögrendigim anda bitirmisti zaten.Eşinizi engelleyen tek şey kadını dövmeniz ise bu kabul edilebilir mi? Yani kadın biraz daha üstüne düşse eşiniz gene peşinden gidecek. Ve siz buna kadını döverek engel oldunuz. Bu kadına bir şekil engel oldunuz peki ya diğer kadınlar? En temiz çözüm erkeğin uçkuruna sahip olması değil mi?
sizin eşiniz bi şey yapmamış anladığım kadarıyla . kadın uğraşmış baştan çıkarsin diye.Anlamadınız galiba ben esimi degil kadını eglelledim döverek. Esim ben ögrendigim anda bitirmisti zaten.
Canım işte burada kilit aslında kadın sen çok güzel cevap vermissin adamı misliyle reddetmissin ama reddetmeyen çok kadın var misal konuda geçen pislik kadın evli ve bir çocuğu var burada sadece erkeği değil kadınıda suçlarım ben çünkü aldatmaya sadece erkek değil kadınlarda meyilli maalesef Allah herkese ahlak versin namus versin çünkü bu devirde namussuz ahlaksız kanı bozuk erkek/kadın lar var maalesef keşke hepsi ölseNerdeyse yarım saattir bu konudayım.okudum da okudum...konuyu açtığınız gün de okumuştum ama bu kadar ilerleyeceğini hiç düşünmemiştim.gercekten çok güçlü bir kadınsiniz...
Biz kadınların hali ne olacak bayanlar size soruyorum.hem çok sev.butun herşeyini adama ver.cocuk yap.sacini süpürge et...eee? Sonuç ne? O ilk fırsatta bir ilgi bakış gördüğünde aldatmaya meyillensin. Kendi kocam da dahil! Hiçbir kocaya güvenim yok hicbirineee. Hayat bana o kadar acımasız şeyler gösterdi ki.
Nişanlıydim evli bir arkadaş vardı. Normal konuşuyorduk.(ben evli olduğunu bilmiyorum) telefon numaramı bilmez vs vs .gördüğüm yerde selamlasirdim. Sonra arkadaş! Bana benden hoşlandığını söyledi. Hiçbir ümit verme vs de yoktu.ben nişanlyum nasıl olurda nişanlı bir bayana bunu dersin diye bir güzel hasladim..sonra duydum ki adam zaten evliymisÇok defa içimden karısıyla konuşmak geldi.bak kocan böyle diye.sonra sen kötü olma dedim. Yani bir erkeğin aldatmaya meyillenmesi için karşısındaki kadının ümit vermiyor oluşu bile bir neden değil..her şekilde her durumda aldatma potansiyeline sahipler.
Her gece kocamın uyumasını beklerim.erkek gruplarına kadar ne konuşmuş okurum.maillerine bakarım.
Bir gün komiseri ile bir konuşmasını gördüm.(komiseri bayan ) kadin her mesaja gülücük koymuş.benimki de hep resmi cevaplar vermiş. İçimden dedim yani bu kadına eşim karşılık verse kadın eminim karşılık verecek !!!!!!
Ha eşime çok mu güveniyorum asla! Sonuçta bir erkek....
Ayyyy kadın evli miiii ? Onu kaçırmışım ben yaaa.. Bu konudaki konu sahibinin kocasıyla yazılan kadın evli ve çocuğu mu var!? Ben olsam o kadının kocasına da haber verirdim.Canım işte burada kilit aslında kadın sen çok güzel cevap vermissin adamı misliyle reddetmissin ama reddetmeyen çok kadın var misal konuda geçen pislik kadın evli ve bir çocuğu var burada sadece erkeği değil kadınıda suçlarım ben çünkü aldatmaya sadece erkek değil kadınlarda meyilli maalesef Allah herkese ahlak versin namus versin çünkü bu devirde namussuz ahlaksız kanı bozuk erkek/kadın lar var maalesef keşke hepsi ölse
Evet canım kadın evli çocuğu bile varAyyyy kadın evli miiii ? Onu kaçırmışım ben yaaa.. Bu konudaki konu sahibinin kocasıyla yazılan kadın evli ve çocuğu mu var!? Ben olsam o kadının kocasına da haber verirdim.
Anlamadınız galiba ben esimi degil kadını eglelledim döverek. Esim ben ögrendigim anda bitirmisti zaten.
Bencede en iyisi rezil etsin herkese....pis kadın ya birde evliymis.Allah ıslah etsin....iki yuvayı dağıttılar.Evet canım kadın evli çocuğu bile varyast bugün boşanma dilekçesi verip sonra kadınla kocasını rezil edecek gerçi onlarda anlayacak beyin olur mu onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?