Öncelikle 136 sayfayı erinmeden okudum ve sonuçta yazılanlara göre konuşmanın ötesinde bir şey olmadığına inanır gibiyim.Ki olsa siz bunu da delil gösterebilecek güçte olduğunuzu ikisine de kanıtladınız.İkisinden biri ağzından bir şey kaçırırdı diye düşünüyorum.Bence eşinin telefon dokümanlarını istet avukatından esin diyor aptallık ettim ya iki kişi ayrı konuşuyor pes yani neyse hakkında hayırlısı olsun dik duruşun için seni tekrar taktir ettim canım
Haklısınız. İnsanlar istediği kelimeyi istediği zamanda söyler ama eşlerimiz bundan duyduğu rahatsızlığı dile getirirse ya da ona onun gibi karşılık vermezse, en azından o rahatlığı veren taraf olmazsa, doğru olan budur.Bu kişinin karakteriyle, sosyal hayatıyla ilgili. Tutup kadını uyaramam ya...
Bir kadın mesela herkese hayatım diyor, ben gidince bana da aşkım-hayatım-canım, ortamları da pek resmi diyemem. Rahatsız da olmuyorum, beni başkasının dediği pek bağlamıyor-karşılık olarak eşim ne diyor, tepkisi ne oluyor beni bağlayan sadece budur.
Daha önce benim de eşimin samimi kız arkadaşı konum vardı, orada da gece yarısı yazışmaları olmasına rağmen eşimi suçlu bulmuştum. Kadını arayıp sen geceleri nasıl yazıyorsun evli çocuklu kadınsın diyeceğimi hayal bile edemiyorum.
Olabilir sonucta aldatmak illa fiziken olmaz ki ha sadece msj la ha yatakla ne farkediyor ikiside pislik kokuyor evet bazı insanlar dizi izlerken gibi merak içinde gelişme beklerken bizim gibi insanlar canı gönülden hissettik konu sahibinin yaşadığı sıkıntıyı o yüzden elimizden geldiğince yanında olmak için msj atıyorum bu msjinizi beni değil bu konuya msj atan herkesi alintilayarak yapsaydınız keske cünkü benim yorumumu okuyan insanlar beni dedikoducu zannedebilirler !!Öncelikle 136 sayfayı erinmeden okudum ve sonuçta yazılanlara göre konuşmanın ötesinde bir şey olmadığına inanır gibiyim.Ki olsa siz bunu da delil gösterebilecek güçte olduğunuzu ikisine de kanıtladınız.İkisinden biri ağzından bir şey kaçırırdı diye düşünüyorum.
Ve şunu söylemek istiyorum tamam biz de takip ediyoruz ama o ne dedi acaba bu ne zaman yazacak acaba diye buraya dizi izler gibi mahallenin meraklıları gibi (kusura bakmayın) merak eden bir grup var ellerinde olsa sizin yerinize onlar takip edecek yakından:)
Sizden de alıntı yapmamın sebebi şu, eşinin "aptallık ettim" demesi teldeki yazışma şeklinde konuşmalar olamaz mı altında başka bir şey mi çıkacak illa. msjlaştığı için aptallık ettim cümlesini kurabilir.
Bizim o.. da malesef evli bir kadındi ben öfkeme yenilseydim yada kadın biraz daha esimin pesinde dönseydi bu mesele kocasına emin ol giderdi. Bu dayak ona bi nevi uyarıydı . Esimin birakmasi cok kolay oldu belkide birakmak isteyip kadın birakmiyordu yakasını. Ayrilip aradan bes ay gecmisse ve kadın hala bir acık kapı varmıdır diye dolanıyorsa bu dayagı tamda hak eden yediKadın dövmekten daha kesin çözüm değil mi eşinin kendine yuvasına sahip olması diyo arkadaş, başka kadın olursa onu da mı döveceksin, her gel diyene gidecek mi böyle eşin
Bizim o.. da malesef evli bir kadındi ben öfkeme yenilseydim yada kadın biraz daha esimin pesinde dönseydi bu mesele kocasına emin ol giderdi. Bu dayak ona bi nevi uyarıydı . Esimin birakmasi cok kolay oldu belkide birakmak isteyip kadın birakmiyordu yakasını. Ayrilip aradan bes ay gecmisse ve kadın hala bir acık kapı varmıdır diye dolanıyorsa bu dayagı tamda hak eden yediesime gelince tabiki garantisi yok hicbirseyin ama on yıllık evliligim boyunca ilk oldu Evliligimin bu sansı hak ettigini düsündüm ve verdim. Bazı durumlarda cocukta oldugunda öncelik tabiki gururumdanda önce cocugum gelir olanlar iyi anlar beni.
tabi ki aldatmak için sadece konuşmak bile yeterli olabilir bunun için bişe demiyorum haklısınız da ben aptallık ettim cümlesinin altında "konuşmak/yazışmak" dışında bir şey olmadığı sadece yazıştığı için bile demiş olabilir demek istedim.Olabilir sonucta aldatmak illa fiziken olmaz ki ha sadece msj la ha yatakla ne farkediyor ikiside pislik kokuyor evet bazı insanlar dizi izlerken gibi merak içinde gelişme beklerken bizim gibi insanlar canı gönülden hissettik konu sahibinin yaşadığı sıkıntıyı o yüzden elimizden geldiğince yanında olmak için msj atıyorum bu msjinizi beni değil bu konuya msj atan herkesi alintilayarak yapsaydınız keske cünkü benim yorumumu okuyan insanlar beni dedikoducu zannedebilirler !!
Aa gecen gun konunuza yorum yapmistim whatsap web yukledim demistiniz, aldatmis mi esiniz yani, sadece mesajlasma mi yoksa cinsellik de var miydiBizim o.. da malesef evli bir kadındi ben öfkeme yenilseydim yada kadın biraz daha esimin pesinde dönseydi bu mesele kocasına emin ol giderdi. Bu dayak ona bi nevi uyarıydı . Esimin birakmasi cok kolay oldu belkide birakmak isteyip kadın birakmiyordu yakasını. Ayrilip aradan bes ay gecmisse ve kadın hala bir acık kapı varmıdır diye dolanıyorsa bu dayagı tamda hak eden yediesime gelince tabiki garantisi yok hicbirseyin ama on yıllık evliligim boyunca ilk oldu Evliligimin bu sansı hak ettigini düsündüm ve verdim. Bazı durumlarda cocukta oldugunda öncelik tabiki gururumdanda önce cocugum gelir olanlar iyi anlar beni.
Anlamamakta inat ettiniz resmen. Kocamın pesinde dolasan kadın tabiki dayagı o yiyecek. Esim olsaydı o yerdi. Bana ilk konustugumda ne olur bu olayı buyutmeyin esinizin sokagina bile ugramam artik dedikten sonra dolasiyorsa beni aptal yerine koyamaz bedelini öder. Kocasina soylemeye gerek yok ben haddini bildirdim pislige. Umarım sizde tatmazsiniz bu duyguyu sevgiler..Benim var çocuğum ama anlamadım, kocamı dövdüm desen bak onu anlardım kadına kızmanı falan anlıyorum ama dövmek adamı hepten paylaşılamayan durumuna sokmak ödül gibi, hem aldattı hem kıymete bindi adam,bi daha olmamasını dilerim
Aa gecen gun konunuza yorum yapmistim whatsap web yukledim demistiniz, aldatmis mi esiniz yani, sadece mesajlasma mi yoksa cinsellik de var miydi
Ben kadinin kocasinin da ogrenmesi taraftariyim. Bunu yapan her seyi goze almali haketmistir o bosanmayi da toplumdan dislanmayi da
Bu olayi kadinin kocasi ogrendikten sonra neler olcagini kestiremeyiz sadece kadinla degil esimede bulasirdi. Cocugumun babasinin bi o.. ugruna yok olmasini istemedim zaten bitti gitti. Sadece konusma diye yeminler edildi iki taraftan yakaladigim mesajlardanda ileri boyut olmadigini anlamistim zaten yeni yeni olusuyordu biseylerAa gecen gun konunuza yorum yapmistim whatsap web yukledim demistiniz, aldatmis mi esiniz yani, sadece mesajlasma mi yoksa cinsellik de var miydi
Ben kadinin kocasinin da ogrenmesi taraftariyim. Bunu yapan her seyi goze almali haketmistir o bosanmayi da toplumdan dislanmayi da
İnternette gormustum kocasinin metresini ciplak vaziyette sokakta doverek dolastiran kadinlar vardi ama Çin'de yasanmis bu olaylar. Merak ettigim sokakta mi dovdunuzBizim o.. da malesef evli bir kadındi ben öfkeme yenilseydim yada kadın biraz daha esimin pesinde dönseydi bu mesele kocasına emin ol giderdi. Bu dayak ona bi nevi uyarıydı . Esimin birakmasi cok kolay oldu belkide birakmak isteyip kadın birakmiyordu yakasını. Ayrilip aradan bes ay gecmisse ve kadın hala bir acık kapı varmıdır diye dolanıyorsa bu dayagı tamda hak eden yediesime gelince tabiki garantisi yok hicbirseyin ama on yıllık evliligim boyunca ilk oldu Evliligimin bu sansı hak ettigini düsündüm ve verdim. Bazı durumlarda cocukta oldugunda öncelik tabiki gururumdanda önce cocugum gelir olanlar iyi anlar beni.
Evet sokaktaİnternette gormustum kocasinin metresini ciplak vaziyette sokakta doverek dolastiran kadinlar vardi ama Çin'de yasanmis bu olaylar. Merak ettigim sokakta mi dovdunuz
Ben olsam ikisini de doverdim daha guzel olurdu :)
Anlamamakta inat ettiniz resmen. Kocamın pesinde dolasan kadın tabiki dayagı o yiyecek. Esim olsaydı o yerdi. Bana ilk konustugumda ne olur bu olayı buyutmeyin esinizin sokagina bile ugramam artik dedikten sonra dolasiyorsa beni aptal yerine koyamaz bedelini öder. Kocasina soylemeye gerek yok ben haddini bildirdim pislige. Umarım sizde tatmazsiniz bu duyguyu sevgiler..
Evet sokaktaterapistimde ellerine saglık dedi bu kadınlar bu dilden anlıyo malesef. Üstünden bir sene gecti insallah dahada geride kalır o günler rabbim yasatmasın kimseye
Bakıs acınıza hayran kaldım pes dogrusu. Hic isim gücüm yok hikaye yazcam burda. Istedigin yere bildir.Hiçbir terapist şiddete alkış tutmaz atmayın ha gerçekse direk site yönetimini göreve çağırayım ismi bulsunlar sabime yazıcam direk
Bakıs acınıza hayran kaldım pes dogrusu. Hic isim gücüm yok hikaye yazcam burda. Istedigin yere bildir.
Sonucta olup biten bisey var ben sadece konusmus falan kendi icimi rahatlatmak icin olayi basite indirgemiyorum en azindan. Boyle birseyin ardindan hicbirsey olmamis gibi devammi ettik saniyosun? Ustunden bir sene gecti ve hangi konulardayim bak anlarsın. Ortalık bir anda süt liman olmuyor malesef. Madem destek olmayacaksınız bi rahat bırakın milleti.Ayrılıp aradan 5 ay geçmişse ve kadın hala dolanıyorsa demişsin, bi ne demek bir ilişki yaşandı ve bitti, adam evli iken bir ilişki yaşadı yani, dayağı neden sadece kadın yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?