• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yüz yüze değiliz ki akşam gelecek olsa bende patlardım şimdi mesajta fln bilerek canımlı konuşuyorum kendini hazırlar yoksa gelene kadar binbir yalanla
Ay sımdı ıcınden neler kurmussunudur.. o yuzlesmede ne desen de hep bısıler eksık kalacak

Ya bısı. Dıcem normlde esının telınde sıfre mı var ne bu rahatlık
Yok biz hiç birbirimizin telefonunu kurcalamayız. Ben bakmam yani asla kim aramış ne yapmış diye geçen arkadaşım anlattı whatsapp yükleniyor bende iyi bari bende de kalsın dedim yükledim olay bu

Yazışmaları fotoğrafla inkar şansı bırakma

Yok biz hiç birbirimizin telefonunu kurcalamayız. Ben bakmam yani asla kim aramış ne yapmış diye geçen arkadaşım anlattı whatsapp yükleniyor bende iyi bari bende de kalsın dedim yükledim olay bu
Hof hıc beklemıyodun yanı esınden boyle bısı. En kotusu de bu galıba

Ay sımdı ıcınden neler kurmussunudur.. o yuzlesmede ne desen de hep bısıler eksık kalacak
Sorma en ağır laflarımı hazırladım da dik durarak hangilerini söyleyebileceğim onu düşünüyorum. Bir de babamlara ne diyeceğimi beni tek üzen nokta o Ailem.

Aldatılmak kadar büyük bir şey yok ama sıradan da değil.
İlerlemesine izin vermeden müdahele et.

Sorma en ağır laflarımı hazırladım da dik durarak hangilerini söyleyebileceğim onu düşünüyorum. Bir de babamlara ne diyeceğimi beni tek üzen nokta o Ailem.
bi dur ama daha yakalamadın bekle biraz. Yazıların muhakkak görüntüsünü al. Elinde bulunsun. Eşin için; tam evet aldatıyor dediğin anda suratına çakarsın bence. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Seni kandırabilir eski konularda olduğu gibi. Şu zamana kadar kimse benim eşim adıjna chatte fake profil açmadı mesela. Ama seni inandırmış zemin kurarak. Ben bekle derim.

Evet bencede kadınlar bu kadar namusunu korurken erkekler niye böyle namussuz ?
Gerçi burda evli adamla konuşan bir tane ... da var.
Bunun kadını erkeği yok zaten canım, ahlak başka bir şey.. ne yaparsalar kendilerine yaparlar şu konuma düşmek kadar iğrenç bir şey var mı ya, hakikaten seni değil kendini aldatır o adam. Sana sadık seni seven karının hakkına girip gönlünden düştükten sonra bu hayatta daha nasıl iflah olacaksın ki? Aptallar

bi dur ama daha yakalamadın bekle biraz. Yazıların muhakkak görüntüsünü al. Elinde bulunsun. Eşin için; tam evet aldatıyor dediğin anda suratına çakarsın bence. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Seni kandırabilir eski konularda olduğu gibi. Şu zamana kadar kimse benim eşim adıjna chatte fake profil açmadı mesela. Ama seni inandırmış zemin kurarak. Ben bekle derim.
Fake yı kım actı?

Canım şimdi Yüzüne vurursan watshabı bilgisayara yüklediğini söylemek durumunda kalıcan içinde aldatma olan adam buna karşı kendine yeni telefon alır o yüzden bekle kesinleşirse yA da işi ilerletirlerse ki inşallah olmaz o zaman bakarsın icabına.

Şok oldum şuan.
Aldatma sadece bedenen olmaz ki ?
.Ve üzgünüm canım ama eşin masum değil gibi. Kafasın da planlıyo bir şeyler
Allah sonunu hayretsin.

sakın ama sakın, bildiğinizi söylemeyin, bir süre takip edin.
ben aynı hataya düştüm, siz düşmeyin..
neler konuştuklarını görün, ne yaşanıyorsa aralarında hepsini gözünüzle görmüş olursunuz.
aklınızda ? ti kalmaz..

bu gece eve gelmemesine nasıl göz yumuyorsun , ya o kızda geldiyse ordaysa , yada sonradan buluşacaklarsa , bence ara eve gel diye emret 2 saat sanki nedirki çıksın gelsin ..
Bundan sonra eve gelse ne olacak çağırmayı düşünmüyorum.
Yolda yaptıklarını düşünecek zaman bırakmak da istemiyorum.

sakın ama sakın, bildiğinizi söylemeyin, bir süre takip edin.
ben aynı hataya düştüm, siz düşmeyin..
neler konuştuklarını görün, ne yaşanıyorsa aralarında hepsini gözünüzle görmüş olursunuz.
aklınızda ? ti kalmaz..
Aklımda kalacak birşey yok ki. Resmen kızla flörtleşip buluşma teklif etti daha ne olacak ?

Arkadaşlar şuan o grupta kız yok arkadaşlarından biri toplu foto atmış hepsi erkek. Ama yemekten sonrasını bilemem tabi.

walla ilk sayfadaki, ilk yazdıklarınızı okuyarak yorum yaptım.
keza her konuda böyle yorum yapıyorum, 22 sayfanın tümünü okumadım.

kıza buluşma teklifinde bulunduğunu okumamıştım..

Back
X