• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy sinirlerim zipladi yemin ederim ...bence yarin geldiginde yalniz olma ailenden birileri de olsun yaninda suratina carp yazilari ve cek git birak kalsin herkesin layigina yolu acik olsun de.Allah bildigi gibi yapsin

Bu durumun başında onlemini al cunku ucu pek iyi bir yere gitmiyor tepkini koy

metafizik, bioenerji eğitimi aldım, bu süreç zarfında nelerle karşılaştım inanamazsın.
evet istanbulda hastanesi açıldı, 2 hafta açık kaldı ve sağlık bakanlığı tarafından kapatıldı..

gerçi kapatılsa ne olur, merdiven altı devam ediyorlar. allah ıslah etsin..
Sakaa gıbıııı.. zorda kalan ınsan herseye basvurur. Bunlar da ısı maddıyata cevırmeye bekleyen cakallar. Rabbim aklimizdan geri koymasin zor durumda dahi :/

metafizik, bioenerji eğitimi aldım, bu süreç zarfında nelerle karşılaştım inanamazsın.
evet istanbulda hastanesi açıldı, 2 hafta açık kaldı ve sağlık bakanlığı tarafından kapatıldı..

Sakaa gıbıııı.. zorda kalan ınsan herseye basvurur. Bunlar da ısı maddıyata cevırmeye bekleyen cakallar. Rabbim aklimizdan geri koymasin zor durumda dahi :/

Neeeee yemeğe mi davet etti :oha: bir tanesi de şurda bizi yanıltsın be. Gerizekalı herif sinirden dilimi ısırdım sizi düşünemiyorum

Eşiniz filörtöz bir erkek.Kızın cıvık bir mesajını okumadım ben. Gördüğü her dişi sineğe iğreňç espiriler yapıp kendini çekici sanan halbuki kadınlar tarafından itici bulunan bir adam.Eşinizin sözlük anlamı bu bence.

Çok sakin olmalısın!
Şu an elinde net bir şey yok.
Eğer bugün konuştuysa yarın da konuşacaktır.
Senin onu takip ettiğini sakın belli etme.
Eğer ki şimdi olay çıkarırsan haksız konumuna düşersin.
Yemek konusunda özellikle bahsetme.
Çıkışırsan bahane sunacaktır.
Şu an anladığım kadarıyla kızla görüşmemiş.
Her şeyi söyleyebilir.
Ben derim ki bir süre daha takip et.
Ama kendine hakim ol.
Davranışların sirayet etmesin ona.

Yaa bu dunyadaki butun erkekler hep ayni ..firsat eline gecsin illa aldatiyim olmasada cilvelesmek flortlesmek tarzi yapiyorlar

Aaa ben şaka yapıyorsun sanmıştım , gerçek miydi?

Bende yanılmayı bekliyordum ama Allah işte göreceğim varmış.
Yarın konuşup boşanacağını düşünüyorsan elinde hiçbir delil yok, yok iş büyümesin ben gözünü korkutayım aklını başına alsın, bana kırk tane yalan uydursun diyorsan konuş. Ama boşanacağım diyorsan henüz çok erken. Hastayım yorgunum de erkenden git yat aynı ortamda kalmaya dayanamayacaksan ama sabredip devamını görmeden boşanacağını hiç tahmin etmiyorum. Dediğim gibi en fazla kavga dövüş inkar barışma olur şimdi hareket edersen.

Sabırlı olup takipte kalman lazım....

Evet whatsapp programını bilgisayara bağlayabiliyorsun.
Nasil oluyor kız bana da bir anlat. Benim bildiğim whatsap açıkken pc ye tutuyosun bir şifte okutuyor. Onu görünce whatsabın bilgisayarda gözüküyor. Ama bunun için hep yeni bir şifre lazım. Hani eşinin telefonu lazım.. Sen nasıl yaptın

Aaa ben şaka yapıyorsun sanmıştım , gerçek miydi?

şaka değildi canım, azerbaycanda hastanesi var ve beni oraya davet ediyorlar.
gitmeyi düşünmüyorum, ofis açmak istiyorum.. bakalım hayırlısı..

konu sahibi arkadaş, ne yapmayı düşünüyorsun, söyleyecekmisin yoksa takiptemi kalacaksın ??

Nasil oluyor kız bana da bir anlat. Benim bildiğim whatsap açıkken pc ye tutuyosun bir şifte okutuyor. Onu görünce whatsabın bilgisayarda gözüküyor. Ama bunun için hep yeni bir şifre lazım. Hani eşinin telefonu lazım.. Sen nasıl yaptın

hayır şifre falan istemiyor, sadece 1 kereye mahsus, telefonu pc den watsap webe okutuyorsun ve ne zaman istersen girip bakabiliyorsun.

şifre falan istemiyor..

hayır şifre falan istemiyor, sadece 1 kereye mahsus, telefonu pc den watsap webe okutuyorsun ve ne zaman istersen girip bakabiliyorsun.

şifre falan istemiyor..
Ben de cok istuyorum acaba arkadaslariyla falan ne konusuyor benim hakkimda bisi diyor mu falan diye ama hayatta beceremem yakalanirim hemen

Benim eşim bunu pc başına geçince hep yapar. Görmek istediğimde ne yapmam gerekiyor?

görmek istediğinde, googleye watsap web yazıyorsun ve çıkan ilk başlığa,
tıklayıp giriyorsun hepsi bu

çıkış yaparken dikkat et x den çık yoksa tekrar teli okutman gerekir..

Arkadaşlar ben bunların bilgisayardan ekran görüntüsünü alsam delil olur mu mahkemeye ?
Yoksa suç mu olur ? Bilen var mı ben yine de kayıt altına alıyorum ne olur ne olmaz
Varya eşiniz sadece şu mesajınızı okusa afedersiniz köpek gibi pişman olur 3 buçuk atar. Başına geleceği bilmiyor tabi.. Takipte kalın. Umarım kötü sonuçlanmaz.

Ben de cok istuyorum acaba arkadaslariyla falan ne konusuyor benim hakkimda bisi diyor mu falan diye ama hayatta beceremem yakalanirim hemen

en uygun zaman, duşa girdiğinde, yada uyuduğunda :)
pc yi hazır halde beklet, 1 dk bile sürmüyor. teli nasıl okutacağını biliyormusun canım ?

Benim eşim bunu pc başına geçince hep yapar. Görmek istediğimde ne yapmam gerekiyor?
Eşin yapıyorsa çıkarken "çıkış yap" diyordur. Ve bunu biliyorsa watsap webin pcye bağlandığında tlfdaki bir ayarda göründüğünü de biliyordur. Senin eşine yapılamaz yani anlar hemen. Bilmeyene yapılabilir ancak

Back
X