Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakaa gıbıııı.. zorda kalan ınsan herseye basvurur. Bunlar da ısı maddıyata cevırmeye bekleyen cakallar. Rabbim aklimizdan geri koymasin zor durumda dahi :/metafizik, bioenerji eğitimi aldım, bu süreç zarfında nelerle karşılaştım inanamazsın.
evet istanbulda hastanesi açıldı, 2 hafta açık kaldı ve sağlık bakanlığı tarafından kapatıldı..
gerçi kapatılsa ne olur, merdiven altı devam ediyorlar. allah ıslah etsin..
Sakaa gıbıııı.. zorda kalan ınsan herseye basvurur. Bunlar da ısı maddıyata cevırmeye bekleyen cakallar. Rabbim aklimizdan geri koymasin zor durumda dahi :/metafizik, bioenerji eğitimi aldım, bu süreç zarfında nelerle karşılaştım inanamazsın.
evet istanbulda hastanesi açıldı, 2 hafta açık kaldı ve sağlık bakanlığı tarafından kapatıldı..
Neeeee yemeğe mi davet ettibir tanesi de şurda bizi yanıltsın be. Gerizekalı herif sinirden dilimi ısırdım sizi düşünemiyorum
Aaa ben şaka yapıyorsun sanmıştım , gerçek miydi?metafizik, bioenerji eğitimi aldım, bu süreç zarfında nelerle karşılaştım inanamazsın.
Yarın konuşup boşanacağını düşünüyorsan elinde hiçbir delil yok, yok iş büyümesin ben gözünü korkutayım aklını başına alsın, bana kırk tane yalan uydursun diyorsan konuş. Ama boşanacağım diyorsan henüz çok erken. Hastayım yorgunum de erkenden git yat aynı ortamda kalmaya dayanamayacaksan ama sabredip devamını görmeden boşanacağını hiç tahmin etmiyorum. Dediğim gibi en fazla kavga dövüş inkar barışma olur şimdi hareket edersen.Bende yanılmayı bekliyordum ama Allah işte göreceğim varmış.
Nasil oluyor kız bana da bir anlat. Benim bildiğim whatsap açıkken pc ye tutuyosun bir şifte okutuyor. Onu görünce whatsabın bilgisayarda gözüküyor. Ama bunun için hep yeni bir şifre lazım. Hani eşinin telefonu lazım.. Sen nasıl yaptınEvet whatsapp programını bilgisayara bağlayabiliyorsun.
Aaa ben şaka yapıyorsun sanmıştım , gerçek miydi?
Nasil oluyor kız bana da bir anlat. Benim bildiğim whatsap açıkken pc ye tutuyosun bir şifte okutuyor. Onu görünce whatsabın bilgisayarda gözüküyor. Ama bunun için hep yeni bir şifre lazım. Hani eşinin telefonu lazım.. Sen nasıl yaptın
Benim eşim bunu pc başına geçince hep yapar. Görmek istediğimde ne yapmam gerekiyor?hayır şifre falan istemiyor, sadece 1 kereye mahsus, telefonu pc den watsap webe okutuyorsun ve ne zaman istersen girip bakabiliyorsun.
şifre falan istemiyor..
Ben de cok istuyorum acaba arkadaslariyla falan ne konusuyor benim hakkimda bisi diyor mu falan diye ama hayatta beceremem yakalanirim hemenhayır şifre falan istemiyor, sadece 1 kereye mahsus, telefonu pc den watsap webe okutuyorsun ve ne zaman istersen girip bakabiliyorsun.
şifre falan istemiyor..
Benim eşim bunu pc başına geçince hep yapar. Görmek istediğimde ne yapmam gerekiyor?
Varya eşiniz sadece şu mesajınızı okusa afedersiniz köpek gibi pişman olur 3 buçuk atar. Başına geleceği bilmiyor tabi.. Takipte kalın. Umarım kötü sonuçlanmaz.Arkadaşlar ben bunların bilgisayardan ekran görüntüsünü alsam delil olur mu mahkemeye ?
Yoksa suç mu olur ? Bilen var mı ben yine de kayıt altına alıyorum ne olur ne olmaz
Ben de cok istuyorum acaba arkadaslariyla falan ne konusuyor benim hakkimda bisi diyor mu falan diye ama hayatta beceremem yakalanirim hemen
Eşin yapıyorsa çıkarken "çıkış yap" diyordur. Ve bunu biliyorsa watsap webin pcye bağlandığında tlfdaki bir ayarda göründüğünü de biliyordur. Senin eşine yapılamaz yani anlar hemen. Bilmeyene yapılabilir ancakBenim eşim bunu pc başına geçince hep yapar. Görmek istediğimde ne yapmam gerekiyor?