• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sonradan affettiniz mi peki? Su yuzden sordum, ben de aldatildim ve ayni insanla onun pismanligi ve bizi bitirme affet vs leri uzerine yeniden devam ediyorum ve evlilige dogru gidiyor. Konu sahibinin konusunu okuyunca cok kotu oldum gecmisi hatirladim, eski acim geri geldi. Imkanim olsa o whatsap webi ben de yaparim ama uzak sehirlerdeyiz. Supheyle yasamak cok zor.
Seni aldatmış bir insana sevgiliyken hemde ikinci şansı vermek üstelik evlilik yolunda gitmek bile bile lades demek . Buradaki evli kadınların halini görüyorsunuz gözü dışarda olan erkekler yüzünden hicmi ders almiyosunuz anlamıyorum. Dünyada adammi yok senin kıymetini bilip ihanet etmeden sevecek , daha sevgiliyken affediyorsan o adam sana ilerde neler neler yapmaz evlenince . Yazık kendinizi bile bile ateşe atiyorsunuz . Sevgililik nedirki üç gün ağlarsın unutursun başkasıyla olursun , evliyken aldatinca napicaksin bosansam dul damgası yicem , ailem ne der , boşanma buhranlari gerçekten anlamıyorum bunları nasıl göze alabiliyosunz . Akillandi bidaha yapmaz diyorsan emin ol çok ama çok yanılıyorsun..

Durumunuza gerçekten çok üzüldüm. İnsanlar ne hayallerle evleniyor, ailesino geride bırakıyor. Daha bir sene dolmamış yazık verilen emeklere. Umarım affetmezsiniz.

bulamadım aralarda. kız ne yedin dedi ya sonra bişey oldu mu. elimizdekiler sadece küçük hanım , yaşlı değilsin ve ne yedin mi?

Sonradan affettiniz mi peki? Su yuzden sordum, ben de aldatildim ve ayni insanla onun pismanligi ve bizi bitirme affet vs leri uzerine yeniden devam ediyorum ve evlilige dogru gidiyor. Konu sahibinin konusunu okuyunca cok kotu oldum gecmisi hatirladim, eski acim geri geldi. Imkanim olsa o whatsap webi ben de yaparim ama uzak sehirlerdeyiz. Supheyle yasamak cok zor.
Yok edemedim maalesef, her gün aklıma geldi yaptığı. Evet şüpheyle yaşamak çok zor. Sizin ilişkinizin dinamiği nasıldır bilemiyorum tabii. Ben karşımdaki kişiyi çok çok onemserim,sahiplenirim. Tek beklentim insan olup güven vermesi onu bile yapamıyorsa ne denilebilirki. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

eşimde bliyormuş meğer watsup yuklemeyi bilgisayara kendi hesabını yükledi bilgisayara saolsun şimdi. Allah eşin hayırlısını versin yanlışta olanı yolundan cevirsin inşAllah.

Arkadaşlar merhaba en son 30 küsür sayfalarda kalmıştım baya ilerlemiş konu. Okuyamam da acaba konu sahibinin eşi eve geldi mi? Konuştular mı?

Karar senin tabi ki ama deger mi yahu? Supheyle geçirdiğin her ana yazık sana yazik. Nasil guveneceksin ki ileride. Simdi bile güvenmediğin biriyle evlilige doğru gitmek ne kadar mantıklı? Zaten adam ileride aldatacak olsa (ki zaten bi kere gözü disari kaymis oldugunu sanmam büyük ihtimalle karakteri boyle) rahat olur çünkü sevgiliyken bile ayrilmadi evli çocukluyken mi ayrilacak der. Dünyada tek erkek o degil ve aldatmayacak insanlar var. En azindan guvenip sürekli aldatacak mi diye düşünmezsin guvendigin biri olursa.

Sabah kalktım duşumu aldım işime geldim.
Dün düşündüm belki kız saf genç bulunca konumlu adamı kendini birşey sandı. Ama evli çocuklu ne demektir bu nasıl arsızlıktır. Ben bugün kızdan geçsem yarın başkası ile aynı diyaloga girip bir yuvayı daha yıkacak belki.

Benim ailem bunu yansıtmak istemiyorum ama bulunduğumuz şehirde bilinen güçlü bir aile, benim ailemden duyulmasından korkmadıysa kızın eşinden de korkusu olmasın bence.
Benim daha yeni olan evliliğimi yıkmaktan yüzüme yalandan bakmaya korkmadıysa yaptığı yanına kalmasın bence.
Bunların amiri, müdürü bir şeyi yok mu? Yazışmaları ona götürün, iş yerinizde dönen ahlaksızlığa bakın diyin. Iş yerine de rezil olsunlar, kadının eşinin de bir şekilde haberi olmalı kimse böyle alçakca bir şeyi hak etmez, gerçi işten atılırsa haberi olur sanırım.

Arkadaşlar merhaba en son 30 küsür sayfalarda kalmıştım baya ilerlemiş konu. Okuyamam da acaba konu sahibinin eşi eve geldi mi? Konuştular mı?
Yarın sabah yazacakmış konu sahibi, onun dışında boşanalım deyip mazeret dinlemeyeceğim dedi hatta anlaşmalı boşanmak ve ailelere pek duyurmamak istiyo. Sabah da kızı aramak niyetinde. Ve kızın kocası azerbaycanda çalışıyomuş. Son gelişmeler böyle :)

Seni aldatmış bir insana sevgiliyken hemde ikinci şansı vermek üstelik evlilik yolunda gitmek bile bile lades demek . Buradaki evli kadınların halini görüyorsunuz gözü dışarda olan erkekler yüzünden hicmi ders almiyosunuz anlamıyorum. Dünyada adammi yok senin kıymetini bilip ihanet etmeden sevecek , daha sevgiliyken affediyorsan o adam sana ilerde neler neler yapmaz evlenince . Yazık kendinizi bile bile ateşe atiyorsunuz . Sevgililik nedirki üç gün ağlarsın unutursun başkasıyla olursun , evliyken aldatinca napicaksin bosansam dul damgası yicem , ailem ne der , boşanma buhranlari gerçekten anlamıyorum bunları nasıl göze alabiliyosunz . Akillandi bidaha yapmaz diyorsan emin ol çok ama çok yanılıyorsun..

Evet disaridan nasil gorundugunun farkindayim. Ufacik biseyde ben de surekli hatirliyorum tipki bu konuda oldugu gibi. Ama herkes ikinci bir sansi hakeder diye dusundum ve pismanligina inandim. Ihanet olayi iliskimizin baslarinda oldu, henuz birbirimizi az tanirken. Cok uzucu kalbimdeki yarayla yasiyorum ama ben bir sans vermeyi sectim cunku cok pismandi. Ve bu insanla o kadar iyi anlasiyoruz ki aslinda. O kadar ortak noktamiz var ki. Nasil bunu yapti aklim almiyor.Ama bu yaptigini unutmus gorunsem de acisi icimde. Ve icimdeki kuskular. Suan suphelendigim bisey olmadi ama bisey varsa hemen bilmek istiyorum o zaman sonsuze dek koparip aticam.

Yok edemedim maalesef, her gün aklıma geldi yaptığı. Evet şüpheyle yaşamak çok zor. Sizin ilişkinizin dinamiği nasıldır bilemiyorum tabii. Ben karşımdaki kişiyi çok çok onemserim,sahiplenirim. Tek beklentim insan olup güven vermesi onu bile yapamıyorsa ne denilebilirki. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Anliyorum. En iyisini yapmissiniz. Ben pismanligina inandim ve bir yola ciktim ama ufacik biseyde icimde surekli sorular supheler.. cok zor. Bilmiyorum.

Karar senin tabi ki ama deger mi yahu? Supheyle geçirdiğin her ana yazık sana yazik. Nasil guveneceksin ki ileride. Simdi bile güvenmediğin biriyle evlilige doğru gitmek ne kadar mantıklı? Zaten adam ileride aldatacak olsa (ki zaten bi kere gözü disari kaymis oldugunu sanmam büyük ihtimalle karakteri boyle) rahat olur çünkü sevgiliyken bile ayrilmadi evli çocukluyken mi ayrilacak der. Dünyada tek erkek o degil ve aldatmayacak insanlar var. En azindan guvenip sürekli aldatacak mi diye düşünmezsin guvendigin biri olursa.

Cok pismandi ve inanmayi sectim. Ama mutlulugum hep biraz golgeli. Hep tetikteyim. Cok zor. Bilmiyorum. Arkadasin konusunu da sabotaj etmis gibi oldum derdimle. Ozur diliyorum.

kim bilir ne yalanlar anlatmıştır adam..
sabaha görürüz, aa o ben değildim.
bizim arkadaş yazmış, yersen tabii.
Yalanlar atılmasına alıştık artık. Önemli olan bu kadar ayyuka çıkmışken konu sahibesinin boşanmamazlık etmemesi...

Back
X