• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yalanlar atılmasına alıştık artık. Önemli olan bu kadar ayyuka çıkmışken konu sahibesinin boşanmamazlık etmemesi...
Konu sahibinin boşanacağını düşünmüyorum. Çünkü şöyle bir cümlesi oldu, "İkisinin ne yaptığınıda yüzlerine vurucam pişman edicem ki iyice korksunlar bir daha birbirleriyle konuşamasınlar." Tam cümle bu değildi ama bir benzeriydi. Eğer doğru anlamışsam büyük korku verecek. Ama belkide ben yanılıyorumdur. Boşansalar bile kızla bağı kalmasındır amacı.. Bilemiyorum

Yalanlar atılmasına alıştık artık. Önemli olan bu kadar ayyuka çıkmışken konu sahibesinin boşanmamazlık etmemesi...

adamın daha öncede böyle bir vukaatı var, fake face açılmış, fotosuyla.. yakalanınca inkar senfonisi, konu sahibide inanmış..

Kesin full inkar da. Yast kanmasa bari.

nedense kanacağını düşünüyorum, tecrübe yine kendisini gösterecek gibi ..

ilk mesajı okudum ama sanırım gelişmiş olaylar, kızlar bir özet geçebilir misiniz? konu sahibi de ilk mesajına ekleme yapsa keşke

Çok berbat bir durum Allahım kimseye yaşatmasın böylesi bir çirkinliği konu sahibine inanılmaz üzüldüm Rabbim hakkında hayırlısını versin umarım bir muzice olur

Konu sahibinin boşanacağını düşünmüyorum. Çünkü şöyle bir cümlesi oldu, "İkisinin ne yaptığınıda yüzlerine vurucam pişman edicem ki iyice korksunlar bir daha birbirleriyle konuşamasınlar." Tam cümle bu değildi ama bir benzeriydi. Eğer doğru anlamışsam büyük korku verecek. Ama belkide ben yanılıyorumdur. Boşansalar bile kızla bağı kalmasındır amacı.. Bilemiyorum
Yani şimdi hemen boşansın mı abartma diyenler olacaktır ama eski konularına da baktım pek iç açıcı değil. Bilemiyorum ben de artık konu sahibesi gelince göreceğiz :)

Pardonda eşinizin whatsappını nasil bilgisayarınıza yüklediniz ki bu güvensizlik değilmidir ? Benim eşim böyle bir konusma yapsa çıldırmam normal bir konusma derim eşimi bilirim herkesle diyoloğu hemen hemen böyledir ama siz eşinizi daha iyi tanırsınız

Sabah kalktım duşumu aldım işime geldim.
Dün düşündüm belki kız saf genç bulunca konumlu adamı kendini birşey sandı. Ama evli çocuklu ne demektir bu nasıl arsızlıktır. Ben bugün kızdan geçsem yarın başkası ile aynı diyaloga girip bir yuvayı daha yıkacak belki.

Benim ailem bunu yansıtmak istemiyorum ama bulunduğumuz şehirde bilinen güçlü bir aile, benim ailemden duyulmasından korkmadıysa kızın eşinden de korkusu olmasın bence.
Benim daha yeni olan evliliğimi yıkmaktan yüzüme yalandan bakmaya korkmadıysa yaptığı yanına kalmasın bence.

yukarıdaki paragraflar konu sahibine ait..
kız saf diyelim, buldu konumlu adamı,
konumlu adamın hiçmi suçu yok ???
yazdıklarınızın aynısı eşiniz içinde geçerli .
evli bir erkek, siz bugün eşinizi affedin, yarında bakşa kadınlarla yazışmaya, flörte devam edicek.
ortada bir suç varsa, her iki tarafta suçlu bence..
sadece kıza ah tüh kaka demeyin..

Aldatma değil bence,bazı erkekler hayatı flörtvari yaşıyor,yani güzel bulduğu kadına kur yapmayı seviyor,eşinde onlardan biri galiba
Eşim yapsa ne yapardım?ona karşı buz gibi olurdum orası kesin..
Bu arada eşin aldatmaya meyilli..

Kesinlikle bana teklif gelmedi mi hiç, dışarda kızlarla yemekteyken, şirketi arayan gelen müşterilerle vs ne yüz verdim ne iki kelime ettim böyle birşeye yeltenleri sosyal medyadan ekleyip fotolarını da beğenmedim whatsapptan da görüşmedim bunun açıklaması kesinlikle yok.
Şunu sorayım peki arkadaşı olduktan sonra eşinin iş yerinde attığı fotoları mı beğenmiş yoksa eski fotolarınıda mı beğenmiş bu önemli ;)
Mesela artık herkes hergün foto atıyor arkadaşları kim görürse beğenip geçiyor hangimiz yapmıyor ki ha ama dersen ki eski fotolarını bile beğenmiş o başka

Evet disaridan nasil gorundugunun farkindayim. Ufacik biseyde ben de surekli hatirliyorum tipki bu konuda oldugu gibi. Ama herkes ikinci bir sansi hakeder diye dusundum ve pismanligina inandim. Ihanet olayi iliskimizin baslarinda oldu, henuz birbirimizi az tanirken. Cok uzucu kalbimdeki yarayla yasiyorum ama ben bir sans vermeyi sectim cunku cok pismandi. Ve bu insanla o kadar iyi anlasiyoruz ki aslinda. O kadar ortak noktamiz var ki. Nasil bunu yapti aklim almiyor.Ama bu yaptigini unutmus gorunsem de acisi icimde. Ve icimdeki kuskular. Suan suphelendigim bisey olmadi ama bisey varsa hemen bilmek istiyorum o zaman sonsuze dek koparip aticam.
İnşallah ilerde daha çok uzulmezsin ne diyeyim . Ben bikere aldatipta ikinciyi yapmayani görmedim. Belki şimdi yapmayacak ama bir iki yıl sonra yada senle en ufak kavgasında boşluğa düştüğünde yine yapacak . Belki çok kötümser görebilirsin bu söylediklerimi ama evli bir bayan olduğum için evliliğin sorumluğu çok ağır . Böyle biseyi evlendiginizde yaparsa atlamazsin . Her insan hata yapar affedilir ama aldatmayi affetmek bana kanser olmuş bir hücre gibi geliyor iyileşti sanıyorsun iki üç yıl sonrada olsa yine tekrarlıyor. Sevgililikte çok kolay unutma imkanın varken affetmissin , evlenince türlü bahanelerle hiç ayrilamayacaksin. Kendi kararların senin hayatın , ama anlatmak istediğim sevgiliyken yolundan dönmek çok daha kolayken evliyken pişman olman için çok geç olabilir. Üzülüyorum genç kızlarımıza , sevgiliyken hiçbir mecburiyeti yokken şiddeti aldatmayi affedip ici yansada devam ediyorlar evlenince degisicek saniyolar ya en çokta o üzücü. Allah utandırmasın yinede ne diyim..

ilk mesajı okudum ama sanırım gelişmiş olaylar, kızlar bir özet geçebilir misiniz? konu sahibi de ilk mesajına ekleme yapsa keşke

Gelisen pek bir sey yok aslında. Kiz daha once konu sahibinin tek olan fotolarini begenmis. Bu arada o da evli ve çocuklu. Bide konu sahibinin esi kiza yemege cikmayi teklif etti ama arada yazismalari silmis, kiz ne cevap yazdi belli degil. Ama esi erkek arkadaşlari ile ciktigi yemekten foto atmis (belki de whatsapp webden adama bildirim gidiyordur esinin takibini anlamistir diyenler oldu). Esi aksam 9da gelecekti konu sahibi de bosanmak istedigini söyleyecekti. Ayrica kızın kocasina da söylemek istiyor. (Kizin kocasina soyle de oldursun toptan kurtulun diyen zeka küpü bir arkadasi hic saymayim).
Bu konuda da en suçlu olan evli adama kuyruk sallayankiz ilan edildi mesajlara cevap verdigi ve tek foto beğendiği için.

Arkadaşlar ben artık çıkıyorum işten herkese çok teşekkür ederim, yani burası olmazsa o kadar yanlız kalırdım ki. Gider ayak son gözyaşlarımı döküyorum aslında.
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. 9 gibi geliyor eşim.
Yarın sabah Allah izin verirse konuyu güncelleyeceğim. Dua istemekten çekinirim hakkım kimsede yok ama lütfen bana dua edin.
Sanırım bazı gelişmeler oldu sayfaları okuyamadım ama, eşiniz hazır evden uzaktayken kaçamak yapayım demiş kendince sanırım.
ben olsam doğru ya da yanlış o noktada bir şey diyemem ama ikisini de rezil rüsva ederdim. Benim canım yanıyorsa onların canını da bin beter yakmadan içim soğumazdı. Kadının kocasına kadar da ulaşırdım. Sonra eşin poposuna tekme.
Allah güç versin ne diyeyim

İlk mesajlaşmadan sonra akşam eşi kadını yemeğe davet etmiş -başbaşa- kadının ne cevap yazdığını göremeden silmiş adam mesajları. Sonra akşam erkeklerle grupcak yemeğe gitmiş adam yani kadın reddetti yemeği. Başka da hiçbir şey Yok . Konu sahibinin eşi bu akşam 9 gibi gelecekti. Konu sahibi en son önce kendi eşiyle konuşup sonra da kadının eşini aramayı planlıyordu gelip ikisini de öldürmesi hiç değilse ağzını yüzünü dağıtması için. Yarın sabah gelişmeleri yazacak.

Boşanacakmış konu sahibi , daha fazla delile ihtiyacım Yok diyor. Anlaşmalı boşanmayı isteyecekmiş eşinden.

Adam neyi nasıl açıklayacak, kendini savunacak mı acaba.

Çok zor bir durum, konu sahibi güçlü kalmayı başarır inşallah.

Sabah kalktım duşumu aldım işime geldim.
Dün düşündüm belki kız saf genç bulunca konumlu adamı kendini birşey sandı. Ama evli çocuklu ne demektir bu nasıl arsızlıktır. Ben bugün kızdan geçsem yarın başkası ile aynı diyaloga girip bir yuvayı daha yıkacak belki.

Benim ailem bunu yansıtmak istemiyorum ama bulunduğumuz şehirde bilinen güçlü bir aile, benim ailemden duyulmasından korkmadıysa kızın eşinden de korkusu olmasın bence.
Benim daha yeni olan evliliğimi yıkmaktan yüzüme yalandan bakmaya korkmadıysa yaptığı yanına kalmasın bence.

yukarıdaki paragraflar konu sahibine ait..
kız saf diyelim, buldu konumlu adamı,
konumlu adamın hiçmi suçu yok ???
yazdıklarınızın aynısı eşiniz içinde geçerli .
evli bir erkek, siz bugün eşinizi affedin, yarında bakşa kadınlarla yazışmaya, flörte devam edicek.
ortada bir suç varsa, her iki tarafta suçlu bence..
sadece kıza ah tüh kaka demeyin..
Konu sahibi kocasını hiç savunmadı ama, her şeyin yeterince farkında bence; hiçbir şekilde adamı aklama çabası olmadı .

Bu konuda erkek zaten suçlu, acaba kadın da suçlu mu üzerinden tartışmalar döndü. O da üyeler arasında. Konu sahibi kadının da masum olmadığı konusunda oldukça net zaten.

Son düzenleme:
Evet disaridan nasil gorundugunun farkindayim. Ufacik biseyde ben de surekli hatirliyorum tipki bu konuda oldugu gibi. Ama herkes ikinci bir sansi hakeder diye dusundum ve pismanligina inandim. Ihanet olayi iliskimizin baslarinda oldu, henuz birbirimizi az tanirken. Cok uzucu kalbimdeki yarayla yasiyorum ama ben bir sans vermeyi sectim cunku cok pismandi. Ve bu insanla o kadar iyi anlasiyoruz ki aslinda. O kadar ortak noktamiz var ki. Nasil bunu yapti aklim almiyor.Ama bu yaptigini unutmus gorunsem de acisi icimde. Ve icimdeki kuskular. Suan suphelendigim bisey olmadi ama bisey varsa hemen bilmek istiyorum o zaman sonsuze dek koparip aticam.
Sen delirmiş olmalısın.Evliydim affettim ki ne olduğunu tam anlayamamıştım birde evlilik kurtarılmalı ya kafasızlığım çok seviyordum ve şuan 2 çocuğumdan sonra o zamanlar aldatılmış olduğumu net bir şekilde öğrendim.Emin ol çocuklarım olmasa asla bu evliliğe devam etmezdim.Nasıl bir yarım his az çok bilirsin, katlanmak çok zor.

İlk mesajlaşmadan sonra akşam eşi kadını yemeğe davet etmiş -başbaşa- kadının ne cevap yazdığını göremeden silmiş adam mesajları. Sonra akşam erkeklerle grupcak yemeğe gitmiş adam yani kadın reddetti yemeği. Başka da hiçbir şey Yok . Konu sahibinin eşi bu akşam 9 gibi gelecekti. Konu sahibi en son önce kendi eşiyle konuşup sonra da kadının eşini aramayı planlıyordu gelip ikisini de öldürmesi hiç değilse ağzını yüzünü dağıtması için. Yarın sabah gelişmeleri yazacak.

Boşanacakmış konu sahibi , daha fazla delile ihtiyacım Yok diyor. Anlaşmalı boşanmayı isteyecekmiş eşinden.
Ben şu kısmı anlayamadım ama ailem bulunduğu şehirde nüfuslu bir aile olayın duyulmasını bu yüzden ayrıldığımızın bilinmesini istemiyorum dedi. Anlaşmalı boşanıcam dedi. Peki kadının eşi olaya karışınca nasıl duyulmucak bu olay? Eşi boşansa bile bunu yaptığı için anlaşmalı boşanmayı kabul edecek mi?
Bu kısmı düşündün mü yast yast

Adam neyi nasıl açıklayacak, kendini savunacak mı acaba.

Çok zor bir durum, konu sahibi güçlü kalmayı başarır inşallah.
Elde yeterli delil Yok , konu sahibinin ağzını arayacak büyük ihtimalle ne kadarını biliyor diye konu sahibi de ola ki 2 cümleden ibaret olduğunu söylerse bildiğinin adam ölümüne inkar moduna geçer. Sanmıyorum kabul edeceğini. Kim bilir nasıl üste çıkmaya çalışacak.

Ama konu sahibi çok kararlıydı boşanma konusunda , bu kadarı bana yeter dedi. Adam inkar da etse farketmez göreceğimi gördüm dedi. Ben de merakla yarını bekliyorum bakalım ne diyecek eşi..

Back
X