• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L Laviniada Her aldatmalı konuya hikayenizi yazmak zorunda mısınız? Yani demek istediğim geçen gün de bir aldatmalı konuya yazmıştınız hatırlıyorum konuları sabote ediyorsunuz. Varsa derdiniz konu açın bence her aldatmalı konuya yazmanız destek ararmışsınız gibi gözüküyor. İkinci eşinizin gerçekten sizi sevdiğine inanmayın. Çapkın adam ne evlenince ne de boşanıp biricik karısını kaybedince akıllanır. Şimdi durulmuş gibi olması sizi kaybettiğinden tekrar evlenin gene sizi aldatır.
Sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz bir fikir olması açısından yazıyorum bütün konuyu kendi üzerine çekip sabote etmeye çalışmıyorum aldatılan her bayan için üzülüyorum iki gündür konu sahibinin konusunu takip ediyorum başından sonuna kadar. Evet derdim var ama konuyu kendi kafamda toparlayıp öyle açmayı düşünüyorum çok zor da kalırsam canım. Ayrıca sadece aldatılma konularına yorum yapmıyorum sen sanırım denk gelmişsin ;)

L Laviniada Her aldatmalı konuya hikayenizi yazmak zorunda mısınız? Yani demek istediğim geçen gün de bir aldatmalı konuya yazmıştınız hatırlıyorum konuları sabote ediyorsunuz. Varsa derdiniz konu açın bence her aldatmalı konuya yazmanız destek ararmışsınız gibi gözüküyor. İkinci eşinizin gerçekten sizi sevdiğine inanmayın. Çapkın adam ne evlenince ne de boşanıp biricik karısını kaybedince akıllanır. Şimdi durulmuş gibi olması sizi kaybettiğinden tekrar evlenin gene sizi aldatır.
Neden kendisinden ornek verenlere sabote gozuyle bakiyosunuz anlamis degilim. Oyle bi kural kaide mi var nedir yahu.

Sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz bir fikir olması açısından yazıyorum bütün konuyu kendi üzerine çekip sabote etmeye çalışmıyorum aldatılan her bayan için üzülüyorum iki gündür konu sahibinin konusunu takip ediyorum başından sonuna kadar. Evet derdim var ama konuyu kendi kafamda toparlayıp öyle açmayı düşünüyorum çok zor da kalırsam canım. Ayrıca sadece aldatılma konularına yorum yapmıyorum sen sanırım denk gelmişsin :KK66:
Sadece iki kere denk geldim açıkçası ama yorumlar akıl verme niteliğinde olmalı konu sahibesi yardım istiyor kim nasıl aldatıldı tarzı değil ondan sabote dedim iki kere de denk gelince konu açma ihtiyacınız olduğunu hissettim. Aldatıldığınızı size hissettirdiği halde (yani şu eve gelip abdest alma mevzusu) boşanmanıza rağmen hala aklınız ikinci eşinizde. Toplum baskısını silip atın kafanızdan üçüncü kez başka biriyle evlenebilirsiniz. Aldatmasına rağmen hala neden o? Bir tarafı altından mı yapılma? :) Bir de ben onun pişmanlığına inanmam yani tanımıyorum ama o pişmanlık da sahtedir beni seviyor da bilmem ne öyle düşünmeyin seven aldatmazdı. Hem aldatan siz olsaydınız o ne yapardı bir düşünün...

Neden kendisinden ornek verenlere sabote gozuyle bakiyosunuz anlamis degilim. Oyle bi kural kaide mi var nedir yahu.
Hayır ama aldatmalı konularda da her seferinde yazılmaz bence. Ki birkaç kere aynı dertlerden muzdarip olup bir konudan devam konu şeklinde yazan başka üyelere uyarı gelmiştir kural var mı yok mu bilemem ben uyarıyorum ;)

Kizla r tüm.sayfalari okuyamam.whatsapin bilgisayara nasil yüklendiği ve nasıl anlayacagimizi söyleyen oldumu

Hayır ama aldatmalı konularda da her seferinde yazılmaz bence. Ki birkaç kere aynı dertlerden muzdarip olup bir konudan devam konu şeklinde yazan başka üyelere uyarı gelmiştir kural var mı yok mu bilemem ben uyarıyorum :KK66:
Him ben yeniyim o kadarini bilmiyorum. :oops:En eysan uye olmak da bunu gerektirir tesekkurler uyari icin :cool:

Sadece iki kere denk geldim açıkçası ama yorumlar akıl verme niteliğinde olmalı konu sahibesi yardım istiyor kim nasıl aldatıldı tarzı değil ondan sabote dedim iki kere de denk gelince konu açma ihtiyacınız olduğunu hissettim. Aldatıldığınızı size hissettirdiği halde (yani şu eve gelip abdest alma mevzusu) boşanmanıza rağmen hala aklınız ikinci eşinizde. Toplum baskısını silip atın kafanızdan üçüncü kez başka biriyle evlenebilirsiniz. Aldatmasına rağmen hala neden o? Bir tarafı altından mı yapılma? :) Bir de ben onun pişmanlığına inanmam yani tanımıyorum ama o pişmanlık da sahtedir beni seviyor da bilmem ne öyle düşünmeyin seven aldatmazdı. Hem aldatan siz olsaydınız o ne yapardı bir düşünün...
O abdest mevzusunu yorum yaptığım kişi paylaşmıştı eşinin sadece cünupken gusül abdesti aldığını aldatmış olabileceğini oradan anladığını bende benim eşimin aldattığını ben ZAten emindim ZAten üzerine eve gelip gusül abdesti de aldığında beni aldattığına kesinkez emin olduğumu ama kendisinin eşinden hiçbir şüphesi olmamasına rağmen abdest almasından şüphelendiği için takipte kalmasını söyledim aslında bu da nitekim bir yaşanmışlığa göre örnek vermekti yani sonuçta durduk yere bir adam abdest alıyor diye aldattı sayılmaz. Ama bir konu da haklısınız aklım bazen ikinci eşime kayıyor ister istemez sürekli etrafımda kötülüğümü asla istemez birde 8 yıldır çok iyi tanıyorum kendisini hatta kendinden bile çok desem yeri o kadar zaman asla rol yapamaz ve kadınsız da duramazdı boşandıktan sonra o hep yalvardı bana ama ben çok kötü davrandım yani söylemediğim hakaret etmediğim küfür kalmadı ona rağmen hala özür diliyor zamanında istetemediğim tayinini bile istemiş yani bunlar benim kafamı kurcalıyor :( neyse konuyu sabote etmeyim :) tşk ederim bu arada biraz içimi ferahlattın ;)

Kizla r tüm.sayfalari okuyamam.whatsapin bilgisayara nasil yüklendiği ve nasıl anlayacagimizi söyleyen oldumu
Olmuştur illa ki ama ben yine söyleyeyim. Önce bilgisayarimizdan whatsapp.web sayfasını açıyoruz Karşımıza bir barkod çıkacak, o öyle beklerken adamın telefonu elimize alıyoruz, (şifreli olmasin) whatsapp hesabına giriyoruz sağ üstte ayarlar kısmından whatsapp web ı tıklıyoruz, fotoğraf çekme ekranı gibi bi ekran gelecek, onu pcde ki kodu kare içine alacak şekilde (yani fotoğrafını çeker gibi) pc ekranina tutuyoruz. Vee ta tamm adamın tüm foyalari önümüzde :süslü:

yok kapalıymıs gibi olmuo dusmuo telefon dıt dıt dio kapanıo

Hmm o zaman kapalı degil. Bir programla seni engellemiş. Denemiştim bi kere aynen böyle oluyordu. Baska no'dan ya da numarani gizleyerek deneyebilirsin

Olmuştur illa ki ama ben yine söyleyeyim. Önce bilgisayarimizdan whatsapp.web sayfasını açıyoruz Karşımıza bir barkod çıkacak, o öyle beklerken adamın telefonu elimize alıyoruz, (şifreli olmasin) whatsapp hesabına giriyoruz sağ üstte ayarlar kısmından whatsapp web ı tıklıyoruz, fotoğraf çekme ekranı gibi bi ekran gelecek, onu pcde ki kodu kare içine alacak şekilde (yani fotoğrafını çeker gibi) pc ekranina tutuyoruz. Vee ta tamm adamın tüm foyalari önümüzde :süslü:
Teşekkürler.ben takip etmek için degilde acaba benim yazışmaların okunuyordu diye merak ettim.varsa nasıl anlarız

Hmm o zaman kapalı degil. Bir programla seni engellemiş. Denemiştim bi kere aynen böyle oluyordu. Baska no'dan ya da numarani gizleyerek deneyebilirsin
Bir servis var her hatta var mı bilmiyorum ama bir numara yazıp sonra aramasını istemediğiniz numarayı yazıp arama tuşuna basıyorsunuz o kişi aradığı zaman sürekli kapalı oluyor numara ama o kadın konu sahibine yapmamış onu çünkü konu sahibi başka numaralardan da aramış kapalıymış hepsinde de . Sonuçta bilmediği numaraları da engelleyemez yani kadın telefonu tamamen kapatmış. Sabah uyarmıştık konu sahibini eşin kAdına haber vermeden hızlı davran sen ara diye ama iş yerinde müsait olamamıştı. Ya açmasını bekleyecek açmazsa da yarın iş yerinden ulaşacağını söyledi kendisi.

Bir servis var her hatta var mı bilmiyorum ama bir numara yazıp sonra aramasını istemediğiniz numarayı yazıp arama tuşuna basıyorsunuz o kişi aradığı zaman sürekli kapalı oluyor numara ama o kadın konu sahibine yapmamış onu çünkü konu sahibi başka numaralardan da aramış kapalıymış hepsinde de . Sonuçta bilmediği numaraları da engelleyemez yani kadın telefonu tamamen kapatmış. Sabah uyarmıştık konu sahibini eşin kAdına haber vermeden hızlı davran sen ara diye ama iş yerinde müsait olamamıştı. Ya açmasını bekleyecek açmazsa da yarın iş yerinden ulaşacağını söyledi kendisi.

Hmm ben baska no'dan aradigini okumamistim..

O programlarda kara liste ve beyaz liste oluyor. Izin verdigin kisiler disinda kimse arayamiyor hatta. Belki esi ve yakinlari izinlidir sadece. Yoksa esi de sorar niye kapali diye

Back
X