• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim hakkında hayırlısı ne aşkı yaaa kocan tırsmış ucun bir tarafı ona dokunuyor çünkü
hele ki boşanırsanız o kadını gördükçe tiksinecek ondan emin ol.

Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.

Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.

Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.

kadinla konusursan büyük ihtimalle davayi cekismeliye cevireceksin, uzayacak diye korkuyor. Bu olay duyularsa esin de o kiz da isinden olabilir. Bunlari goze alamiyor. Bu asamada kadinada dava acma hakkiniz var haberiniz olsun. Ayrica kadinin esininde durumu bilmeye hakki var

Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.

Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.

Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
O kadına aşık değil sadece kocasından korkuyor utanmaz rezil o......pu kendi çocuğunu düşünmedi mi elin adamıyla fingirderken yine lafım dayım sen o şerefsiz kadının kocası ve o masum çocuk bu günahı cekmemeli ben senin yerinde olsam ne pahasına olursa olsun bu çirkin ahlaksız olayı ifşa ederdim yuva yıkanın yuvası olmaz olmamalı kendi pisliklerinde boğulsun hayvanlar

kadinla konusursan büyük ihtimalle davayi cekismeliye cevireceksin, uzayacak diye korkuyor. Bu olay duyularsa esin de o kiz da isinden olabilir. Bunlari goze alamiyor. Bu asamada kadinada dava acma hakkiniz var haberiniz olsun. Ayrica kadinin esininde durumu bilmeye hakki var

Ben benden hemen boşanmazsa rezil edeceğimi söyledim, öyle kabul etti.
Yani birşeyler olmasa iki yazışmayla kime rezil ediyorsan et ben boşanmayacağım diyebilirdi.
Dilekçemiz verilsin ikisini de arayacağım

O kadına aşık değil sadece kocasından korkuyor utanmaz rezil o......pu kendi çocuğunu düşünmedi mi elin adamıyla fingirderken yine lafım dayım sen o şerefsiz kadının kocası ve o masum çocuk bu günahı cekmemeli ben senin yerinde olsam ne pahasına olursa olsun bu çirkin ahlaksız olayı ifşa ederdim yuva yıkanın yuvası olmaz olmamalı kendi pisliklerinde boğulsun hayvanlar

Teşekkürler, dilekçe verildikten sonra rezil edeceğim kesinlikle.
Bir halt yemişler madem bi anlık gaflet ile ikisi de cezasını çeksin ama şimdi eşime tamam birşey yapmayacağım dedim- uzatmasın diye.

Yani birşeyler olmasa iki yazışmayla kime rezil ediyorsan et ben boşanmayacağım diyebilirdi.
Yalnız şöyle bişey var dilekçenizi verdikten sonra da ilk davada boşanmıyorum diyebilir eşiniz.. Benim eski eşim öyle yapmıştı daha uzadı anlaşmalıdan çekişmeliye döndü

Yalnız şöyle bişey var dilekçenizi verdikten sonra da ilk davada boşanmıyorum diyebilir eşiniz.. Benim eski eşim öyle yapmıştı daha uzadı anlaşmalıdan çekişmeliye döndü

Ben boşanmıyorum derse olayı zinaya kadar götüreceğimi tüm çevreye arkadaş ortamına vs duyuracağımı söyledim.
Bunu göze alamıyor.

Ben boşanmıyorum derse olayı zinaya kadar götüreceğimi tüm çevreye arkadaş ortamına vs duyuracağımı söyledim.
Bunu göze alamıyor.
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında :( Sadece bişey merak ettim ne diyor eşin? bi yakınlaşmaları falan olmuşmu gerçekten yoksa kız yüz vermemiş mi? Tam olarak ne anlatıyo bu konuda ?

Teşekkürler, dilekçe verildikten sonra rezil edeceğim kesinlikle.
Bir halt yemişler madem bi anlık gaflet ile ikisi de cezasını çeksin ama şimdi eşime tamam birşey yapmayacağım dedim- uzatmasın diye.
Namussuz olmayacak hiç kimse bir halt yıyorsa sonucuna katlanacak Allah sana da o adama da o masum çocuğa da sabır versin esin dilekçeyi verdikten sonra rezil ettiğin de caymasin dilekçeyi geri çekemez dimi

Bunu göze alamıyor.

Yazıkk yaa adamın yaşattıklarına bakk boş ver seni kaybeden üzülsün
sen akıllı kadınsın nerde ne yapacağını bilirsin şansın bol olsun

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında :KK43: Sadece bişey merak ettim ne diyor eşin? bi yakınlaşmaları falan olmuşmu gerçekten yoksa kız yüz vermemiş mi? Tam olarak ne anlatıyo bu konuda ?

Hiçbirşey anlatmıyor 2 yazışma diyor ama ben mesela hala görüşmeler telefonda konuşmalar fln dedim öyle birşey yok diye insan bastırmaz mı hiç birşey demiyor.

Namussuz olmayacak hiç kimse bir halt yıyorsa sonucuna katlanacak Allah sana da o adama da o masum çocuğa da sabır versin esin dilekçeyi verdikten sonra rezil ettiğin de caymasin dilekçeyi geri çekemez dimi

Dilekçeyi geri çekebilir mi bilmiyorum ama bi defolsun gitsin artık istiyorum en acilinden.

kadına dava açılamaz açılsa da bu deliller kazanilamaz
yanlış bilgi vermeyelim

Hiçbirşey anlatmıyor 2 yazışma diyor ama ben mesela hala görüşmeler telefonda konuşmalar fln dedim öyle birşey yok diye insan bastırmaz mı hiç birşey demiyor.
Çok şaşırdım eğer gerçekten o kadarsa bunu kanıtlamak için bişeyler yapmak yerine sus pus oturması da garip.. Kızı birlikte arayalım bile diyebilirdi.. Sadece arkadaşça bi yemek teklifiydi istersen konuş da diyebilirdi.. Gerçekten bişeyler yaşanmış olma ihtimali daha yüksek malesef sanırım :(

Soylersen nelere sebep olacagini biliyormusun yazik değil mi ..... Cumlesi herseyin ozeti olmus. Kocanizin ruhununda kalitesininde cifte standartininda cabasininda hatasinin gercekligininde..herseyin ozeti olmus. Sormazlarmi insana bende aradigin merhameti vicdani sen neyle soguttunda girdin bu ise. Kirginliginizin acinizin sizinizin farkinda degil. Sizin yaralanmanizdan cok baskalarinin yasayacagi utanc onun icin onemli olmus. Hakkinizda hayirli olsin karariniz.

..

Sevgili yast, geçmiş olsun olayların bu noktaya gelmesi gerçekten üzücü. Güçlü durmak istemenizi anlıyorum ancak bu süreci tek geçirmeyin gerekirse bir psikologdan yardım alın. Güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa onunla da paylaşın. Gerekirse yastıkları yumruklayın evde ama asla içinize atmayın bu öfkenizi.

Ego kırılacak
Beden kırılacak
Kalp kırılacak
Her şey kış ışığı gibi kırılacaktır ki
Yeni bir başlangıç olsun.. Yeni ve güzel başlangıçlarınız olsun.

çokkk üzüldüm gerçekten ..

aynen iki mesajlasma olsaydı bu kadar tedirgin olmazdı. dahası var belli ki.
onun yuvası yılmasın diye kendi yuvasının yıkılmasını göze alıyor . çok acımasızca. kurtulman senin için en hayırlısı olacak.

Back
X