Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.
Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.
Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.
yaa çok üzüldüm bu noktaya gelişinize . Basit birşeymiş gibi görünüyordu konu başında
O kadına aşık değil sadece kocasından korkuyor utanmaz rezil o......pu kendi çocuğunu düşünmedi mi elin adamıyla fingirderken yine lafım dayım sen o şerefsiz kadının kocası ve o masum çocuk bu günahı cekmemeli ben senin yerinde olsam ne pahasına olursa olsun bu çirkin ahlaksız olayı ifşa ederdim yuva yıkanın yuvası olmaz olmamalı kendi pisliklerinde boğulsun hayvanlarArkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.
Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
kadinla konusursan büyük ihtimalle davayi cekismeliye cevireceksin, uzayacak diye korkuyor. Bu olay duyularsa esin de o kiz da isinden olabilir. Bunlari goze alamiyor. Bu asamada kadinada dava acma hakkiniz var haberiniz olsun. Ayrica kadinin esininde durumu bilmeye hakki var
O kadına aşık değil sadece kocasından korkuyor utanmaz rezil o......pu kendi çocuğunu düşünmedi mi elin adamıyla fingirderken yine lafım dayım sen o şerefsiz kadının kocası ve o masum çocuk bu günahı cekmemeli ben senin yerinde olsam ne pahasına olursa olsun bu çirkin ahlaksız olayı ifşa ederdim yuva yıkanın yuvası olmaz olmamalı kendi pisliklerinde boğulsun hayvanlar
Yalnız şöyle bişey var dilekçenizi verdikten sonra da ilk davada boşanmıyorum diyebilir eşiniz.. Benim eski eşim öyle yapmıştı daha uzadı anlaşmalıdan çekişmeliye döndüBen benden hemen boşanmazsa rezil edeceğimi söyledim, öyle kabul etti.
Yani birşeyler olmasa iki yazışmayla kime rezil ediyorsan et ben boşanmayacağım diyebilirdi.
Dilekçemiz verilsin ikisini de arayacağım
Canım benim hakkında hayırlısı ne aşkı yaaa kocan tırsmış ucun bir tarafı ona dokunuyor çünkü
hele ki boşanırsanız o kadını gördükçe tiksinecek ondan emin ol.
Yalnız şöyle bişey var dilekçenizi verdikten sonra da ilk davada boşanmıyorum diyebilir eşiniz.. Benim eski eşim öyle yapmıştı daha uzadı anlaşmalıdan çekişmeliye döndü
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaBen boşanmıyorum derse olayı zinaya kadar götüreceğimi tüm çevreye arkadaş ortamına vs duyuracağımı söyledim.
Bunu göze alamıyor.
Namussuz olmayacak hiç kimse bir halt yıyorsa sonucuna katlanacak Allah sana da o adama da o masum çocuğa da sabır versin esin dilekçeyi verdikten sonra rezil ettiğin de caymasin dilekçeyi geri çekemez dimiTeşekkürler, dilekçe verildikten sonra rezil edeceğim kesinlikle.
Bir halt yemişler madem bi anlık gaflet ile ikisi de cezasını çeksin ama şimdi eşime tamam birşey yapmayacağım dedim- uzatmasın diye.
Ben boşanmıyorum derse olayı zinaya kadar götüreceğimi tüm çevreye arkadaş ortamına vs duyuracağımı söyledim.
Bunu göze alamıyor.
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaSadece bişey merak ettim ne diyor eşin? bi yakınlaşmaları falan olmuşmu gerçekten yoksa kız yüz vermemiş mi? Tam olarak ne anlatıyo bu konuda ?
Namussuz olmayacak hiç kimse bir halt yıyorsa sonucuna katlanacak Allah sana da o adama da o masum çocuğa da sabır versin esin dilekçeyi verdikten sonra rezil ettiğin de caymasin dilekçeyi geri çekemez dimi
Teşekkür ederim, destekleriniz için.Yazıkk yaa adamın yaşattıklarına bakk boş ver seni kaybeden üzülsün
sen akıllı kadınsın nerde ne yapacağını bilirsin şansın bol olsun
kadinla konusursan büyük ihtimalle davayi cekismeliye cevireceksin, uzayacak diye korkuyor. Bu olay duyularsa esin de o kiz da isinden olabilir. Bunlari goze alamiyor. Bu asamada kadinada dava acma hakkiniz var haberiniz olsun. Ayrica kadinin esininde durumu bilmeye hakki var
Çok şaşırdım eğer gerçekten o kadarsa bunu kanıtlamak için bişeyler yapmak yerine sus pus oturması da garip.. Kızı birlikte arayalım bile diyebilirdi.. Sadece arkadaşça bi yemek teklifiydi istersen konuş da diyebilirdi.. Gerçekten bişeyler yaşanmış olma ihtimali daha yüksek malesef sanırımHiçbirşey anlatmıyor 2 yazışma diyor ama ben mesela hala görüşmeler telefonda konuşmalar fln dedim öyle birşey yok diye insan bastırmaz mı hiç birşey demiyor.
Soylersen nelere sebep olacagini biliyormusun yazik değil mi ..... Cumlesi herseyin ozeti olmus. Kocanizin ruhununda kalitesininde cifte standartininda cabasininda hatasinin gercekligininde..herseyin ozeti olmus. Sormazlarmi insana bende aradigin merhameti vicdani sen neyle soguttunda girdin bu ise. Kirginliginizin acinizin sizinizin farkinda degil. Sizin yaralanmanizdan cok baskalarinin yasayacagi utanc onun icin onemli olmus. Hakkinizda hayirli olsin karariniz.Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
çokkk üzüldüm gerçekten ..Ben benden hemen boşanmazsa rezil edeceğimi söyledim, öyle kabul etti.
Yani birşeyler olmasa iki yazışmayla kime rezil ediyorsan et ben boşanmayacağım diyebilirdi.
Dilekçemiz verilsin ikisini de arayacağım