• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzüldüm ya... bu noktaya varacağını tahmin etmemiştim :KK61:

üzgünüm ama durum flörtleşmekten daha ilerideymiş.
susması, inkar etmemesi, kadını korumaya çalışması vesaire durumun uzun zamandır yaşandığını, hatta aşk olabileceğini düşündürdü bana.

Geberesice pis adam sadece o mesaj olsa zaten kesinlikle karşı çıkar ne bu iki mesajı nereye getirdin der cingar çıkarırdı ama tabi sadece bu kadar olmadığı için sesini bile çıkaramıyor bide yüzsüzce boşanmam diyor terbiyesiz sen böyle durdukça o daha çok eziliyor senden aglamani zirlamani isyan etmeni bekliyordu bana nasil yaptın ben seni sevdim demeni bekliyordu ama şimdi sen böyle dimdik durunca afalladı saf kendini bu hale düşürdü yazıkk şimdi çeksin bakalım ama boşanınca herkese söyle kız sende o yapmaktan utanmadı senmi utanacaksın herkese şöyle ifşa et yeri yok böylelerinin pislik Allahindan bulsun

İlk sayfayı okuduğumda bu konunun beni ağlatacağını hiç düşünmezdim. Aldattığına mı üzülelim , ne boyutta olduğunun bilinmemesine mi üzülelim, elin o..sunu korumak için yuvasını bir kalemde silmeye razı bir adamla karşı karşıya geldiğimize mi üzülelim? Üstelik kadının yanına kar kaldı inanmıyorum.

İlk sayfayı okuduğumda bu konunun beni ağlatacağını hiç düşünmezdim. Aldattığına mı üzülelim , ne boyutta olduğunun bilinmemesine mi üzülelim, elin o..sunu korumak için yuvasını bir kalemde silmeye razı bir adamla karşı karşıya geldiğimize mi üzülelim? Üstelik kadının yanına kar kaldı inanmıyorum.
Kalir mi sizce?

Çok üzüldüm yaa:KK61: yanlış anlamayın asla affetmeni beklemiyordum ve desteklemiyordum ama insan bi özür diler be pislik adam.. bu şekilde insanın içi nasıl soğur bilmiyorum, çok zor gerçekten. Bence 2yazışma diyor ya, fiziksel olarak bir şey yapmamış olsalar bile kocan bunun hayalini kurmuş. Zihninde yapacağını yapmış ve sen olayı çözmeseydin de bikaç hafta sonra kızla samimiyeti ilerletip başka boyutlara geçecekti. Yani şüphesiz niyeti buydu o yüzden kendini savunma çabası yok. Gaflet işte diyor. Allah sana güç kuvvet versin yast.

Şuan kalmış gibi görünüyor. Malesef çevremde yuva yıkan kadınların yuvası oldu.Hatta çok iyi oldu ve mutlu oldular. Bol bol çocuk yapıp yaşlandılar.İlahi adalet her zaman dünyada göstermiyor kendini. Biz 30 senedir böyle uzaktan bakıyoruz üçü de güzel güzel yaşayıp gidiyor.

bence birşey olmasa asla boşanmayı böyle kolayca kabul etmezdi. Acayip korkmuş olacaklardan. Rezil olmaktan, kadının rezil olmasından, kadının boşanmasından, işlerinden olmasından.

Ama işin kötüsü şu. Neler olup bittiğini asla öğrenemeyeceksin:(

Dilekçeyi versen bile uzatmalıya çevirebilir. Verdim bitti gitti yok yani.

Her şeyi anlat yoksa bu isin pesini birakmam başına dert açarsın diyin bence esinize. Anlattırın ne varsa

Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.

Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.

Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.
Başına bela alıp iş yerinde rezil olmak istemiyor aşık falan değil bence.Edepsiz adam.Böyle adamların köküne kibrit suyu ya..

Ben o sinirle adama da ulasirdim kadinin is yerine de gidip rezil ederdim ama tabi elime ne gecerdi hicbir sey.O yuzden sogukkanli insalara bayiliyorum.Bosan gitsin psikolojik destek al cok zor geciyor

Çok üzüldüm yast yast , Allah yardımcın olsun, hakkınızda ne hayırlı ise o olsun. Gelişmelerden yine haberdar et bizi olur mu?

çok üzüldüm :( ilk konuyu okuduğumda, yalnış anlaşılma olabileceğini düşünmüştüm.
ne yazıkki, olayın farklı boyutları varmış.
önce boşanmam diyip, sizin tehditlerinizden sonra
tamam boşanacağım ama kızın ailesini arama, vs vs

korkuyor eşiniz, kızın eşi bu olayı duyarsa, eşinizin peşine düşecek..
yaşanabilecekleri varın siz düşünün..

ben ne yaptım demeyin, siz hiç bişi yapmadınız.
kocanız olacak o pis herif miğdesiz çıktı hepsi bu
bu zor zamanları yalnız geçirmeyin, mutlaka biriyle paylaşın.
hakkınızda hayırlısı olsun işlhh :(

Kadının kocası vardı yazıktıda niye evli kadına iş atıyorsun karaktersiz adam. Bu cümleye bende çok kızdım ve bence eşin ar namus kavramı olmayan arsız bi adam. Kesinlikle boşanmalı ve rezil etmelisin.

Kadının kocasını aramaman tataftarıyım hala kötü şeyler olursa sana vicdan azabı bıraktırır sadece çocuğuda varmış. İyi bi sıç ağzına o kadının ve korkut.

Ama eşine gerçekten çok öfkelendim senden de vazgeçmiş o çoktan belli hiç bi çabası yok evliliği kurtarmak için. Bence böyle bi adamdan bir an önce kurtul başkasının namusuna göz diken adam adam değildir karşı taraf ne yaparsa yapsın.

Yıkılan hayallerine üzüldüm ama böyle keçe gibi suratı olan yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyebilecek bi adamdan kurtulduğuna sevindim.

Kocası duyarmış çocuğu varmış yazıkmış sen düdükleyebilseydin ama hiç aklına gelmicekti demi o çocuk pislik

FB_IMG_1489143256889.webp

bence kadının kovasına da söylemelisin . cocugu varsa önceden düsünecekti. ama Allah korusun kimseye zarar gelmesin can olarak . adamada yazık sonucta cocuguda var.hakkında hayırlısı olsun

o kadina yazik yuvasi yikilmasin ama benimki yikilsin oh ne ala memleket alemin enayisi miyim ben adama bak ya yast yast rezil edebildigin kdr et sonrada hayatini kur kardesim calisiyormussun kafan da dagilir

Back
X