- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalir mi sizce?İlk sayfayı okuduğumda bu konunun beni ağlatacağını hiç düşünmezdim. Aldattığına mı üzülelim , ne boyutta olduğunun bilinmemesine mi üzülelim, elin o..sunu korumak için yuvasını bir kalemde silmeye razı bir adamla karşı karşıya geldiğimize mi üzülelim? Üstelik kadının yanına kar kaldı inanmıyorum.
kadına dava açılamaz açılsa da bu deliller kazanilamaz
yanlış bilgi vermeyelim
Kalir mi sizce?
Başına bela alıp iş yerinde rezil olmak istemiyor aşık falan değil bence.Edepsiz adam.Böyle adamların köküne kibrit suyu ya..Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.
Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.
Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.