• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadının eşinizle flörtleştiğini düşünmüyorum
hiçbir postta öyle bir yazı yok o sebeple

tipik iş yerinde evli kadınlara sarkan erkek vakası sanırım

kadının eşinizle flörtleştiğini düşünmüyorum
hiçbir postta öyle bir yazı yok o sebeple

tipik iş yerinde evli kadınlara sarkan erkek vakası sanırım

Yani konu başından beri eşimin zaten namus yoksunu olduğundan bahsettim.
FAKAT BANA GÖRE EVLİ ÇOCUKLU BİR KADININ BU TARZ YELTENMEDE BULUNAN BİR ADAMLA MUHABBETTE GİRMESİ, SOSYAL MEDYADA SADECE ONUN OLDUĞU FOTOĞRAFLARI BEĞENMESİ, İLTİFAT EDİLMESİNİ GEÇİRTİRMEYİP KONUŞMAYI DEVAM ETTİRMESİ NET FLÖRTLEŞMEDİR.
YEMEĞE NE CEVAP VERDİ BİLMİYORUM AMA BAŞ BAŞA YEMEK İÇİN YİNE FLÖRTLEŞMEYEN BİR KADIN BÖYLE BİR TEKLİF GELDİĞİNDE ENGELLİ BASIP GEREKİRSE KÜFÜR BİLE EDEBİLİRDİ .

SİZİN İÇİN NORMAL OLABİLİR, BENİM İÇİN DEĞİL.

FAKAT BANA GÖRE EVLİ ÇOCUKLU BİR KADININ BU TARZ YELTENMEDE BULUNAN BİR ADAMLA MUHABBETTE GİRMESİ, SOSYAL MEDYADA SADECE ONUN OLDUĞU FOTOĞRAFLARI BEĞENMESİ, İLTİFAT EDİLMESİNİ GEÇİRTİRMEYİP KONUŞMAYI DEVAM ETTİRMESİ NET FLÖRTLEŞMEDİR.

Eşini evden kovdun dimi canım

Bence ayrilmaniz hic dogru olmaz. Kendini affettirmesine izin verin zaman verin, madem zaten ayni evde yasamaya devam edebiliyorsunuz medenice, biraz zamana birakin suan zaten butun ipler sizin elinizde. Kk kadinlari en cokta size bosanan diye 'baski' yapan kadinlar kim bilir kocalarindan neler cekiyorlar. Ve kendilerinin yapanadiklarini(ayrilmak) sizin yapmaniz icin baski uyguluyorlar. Bu tutumu burada cok goruyorum ve yanlis ve fesatci buluyorum. Arkadaslar yapici yorum yapin, bi yuva kolay kurulmuyor. Esinizde o potansiyeli goruyorsaniz bence biraz zamana birakin. Kanit delilleriniz var, davayi her zaman acabilirsiniz acele etmeyin

Kk kadinlari en cokta size bosanan diye 'baski' yapan kadinlar kim bilir kocalarindan neler cekiyorlar. Ve kendilerinin yapanadiklarini(ayrilmak) sizin yapmaniz icin baski uyguluyorlar. Bu tutumu burada cok goruyorum ve yanlis ve fesatci buluyorum. Arkadaslar yapici yorum yapin, bi yuva kolay kurulmuyor
Yuva kolay kurulmuyor da adam yuvayı iki dakika da yıkarken iyiydi değil mi? Dediklerinizin hiçbirine katılmıyorum boşanmasını isteyen kadınlar ne fesat ne de yapamadıklarını diğerlerine yaptırtmaya çalışıyor. Halbuki kkde daha çok eşinden boşanamayan çocuklarını her seferinde bahane eden özgüvensiz kadınlar mevcut.
Bu dediklerinizden de ben sizin ataerkil yapıyı doğru bulduğunuzu ya da erkektir elinin kiridir kız sen boşver tapu bizde düşüncesine sahip olduğunuzu söyleyebilirim rahatlıkla :)

Evliligimi burada övmek istemiyorum çok şükür diyeyim herkes anlar zaten. Kimse bura da kimseyi tanımıyor yüzeysel konu sahibinin anlattıklarından yola çıkıyoruz o şerefsiz erkek müsveddesi karısı namusuyla evini beklerken namussuzluk yapmış bir adam üstelik evli ve çocuklu bir kadınla biz boşansın yada boşanma demeyiz o hak bizde yok burada empati kurarak yorum yapıyorum yapıyoruz konu sahibinin duruşunu her daim taktir ettim ben ama ben olsaydım boşardım evet hatta en beter rezil rüsva ederdim dünya aleme burada boşama diyen insanlardan var biz onlara saldirmiyoruz onlara ne oluyo anlamadım konu sahibi 15 yaşında ergende değil ki bizim sozumuzle hareket etsin.

YEMEĞE NE CEVAP VERDİ BİLMİYORUM AMA BAŞ BAŞA YEMEK İÇİN YİNE FLÖRTLEŞMEYEN BİR KADIN BÖYLE BİR TEKLİF GELDİĞİNDE ENGELLİ BASIP GEREKİRSE KÜFÜR BİLE EDEBİLİRDİ .

siz kocanızı tanıyorsunuz kocanızın normalde mesafeli biri olduğunu söylüyorsunuz o yuzden adamın davranışlarının garip olduğunu anladınız
kadın sıcakkanlı kadın-erkek ayrımı yapmayan biri herkese öyle davranan biri olabilir o sebeple söyledim

siz kocanızı tanıyorsunuz kocanızın normalde mesafeli biri olduğunu söylüyorsunuz o yuzden adamın davranışlarının garip olduğunu anladınız
kadın sıcakkanlı kadın-erkek ayrımı yapmayan biri herkese öyle davranan biri olabilir o sebeple söyledim

Peki kadın sıcakkanlı namuslu.

Bence ayrilmaniz hic dogru olmaz. Kendini affettirmesine izin verin zaman verin, madem zaten ayni evde yasamaya devam edebiliyorsunuz medenice, biraz zamana birakin suan zaten butun ipler sizin elinizde. Kk kadinlari en cokta size bosanan diye 'baski' yapan kadinlar kim bilir kocalarindan neler cekiyorlar. Ve kendilerinin yapanadiklarini(ayrilmak) sizin yapmaniz icin baski uyguluyorlar. Bu tutumu burada cok goruyorum ve yanlis ve fesatci buluyorum. Arkadaslar yapici yorum yapin, bi yuva kolay kurulmuyor. Esinizde o potansiyeli goruyorsaniz bence biraz zamana birakin. Kanit delilleriniz var, davayi her zaman acabilirsiniz acele etmeyin
Elimde nasılsa kanıt var istediğim zaman dava açarım diye bi şey yok.. zaman aşımı diye bi şey var.. olayın üstünden sanırım 6 ay mı 2 sene mi net hatırlamıyorum süre geçtikten sonra konu sahibi hiçbi şey yapamaz. Davayı açsa da aklın yeni mi başına geldi derler dikkate alınmaz yani affetmiş varsayılır..

evet yuva kolay kurulmuyor ancak taraflardan biri şeref ve namus yoksunuysa olmuyo işte. Üstelik evliliğin ilk yılında daha böyle bi şeye yeltenmiş olan erkek onun devamını getiriyo.. ayakları üstünde duran güçlü bi kadın bu eziyeti reva görmemeli kendine.. öyle pişman olup bidaha yapmamalar milyonda bir ancak olan bi şey..

yast yast siz o ender güçlü kadınlardan birisiniz. Başka bi şey olsa affedilebilirdi ancak ihaneti affetmek sindirmek kolay değil.. yıpranmadan sıyrılmak en güzeli..

Her defasında söylüyor senin duygularını önemsiyorum ayrılmak isteyebilirsin vs. Ama evet bunlarıda söyledi.Hiç anlamamda bilmiyorum belki de dediğiniz gibi doğru bir adres değil zaten ondan yanada şansım olsa şaşarım.Bundan önce tavsiye ile gittiğim aile danışmanı(bu psikolog değildi) bu olaylar ortaya çıkmadan gitmiştik beni eşimin yanında azarladı sen ona nerdesin diye sormayacaksın,senin özgüvenin yok ben evin içinde iki erkek istemiyorum dedi.Allahım göğsüme öküz oturdu ertesi gün aradım randevuyu iptal edelim size gelmek istemiyorum dedim.Benim özgüvenim yok hatta takıntılarım var eşimin yanında beni böyle ezerek mi özgüvenimi güçlendireceksiniz dedim.
Eşim eski sevgilisini bana çok anlatmıştı ama gerçekten anlamsız birşekilde.Yalanlar yakalıyınca, ilgisizliğide olunca bu olay beni çok yaralamıştı.Bana aynen şöyle dedi.Ben senin eşine söyledim sen ahmak mısın neden anlatıyorsun.Senin gibi bir kadına anlatılmaz benim gibi bir kadına anlatılır dedi.Şok geçirmiştim.bu kadında inci yeşilyurt.Ama şuan gittiğim bir psikolog.
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
keşke hemen şikayet etseymişsiniz

yazdıklarım, çaresizlik içindeki hemcinslerim için geçerli değildir!
bazı hemcinslerimi anlamam mümkün değil
yani öyle bir zihniyetteler ki kendine güvenen bir kadın gördüler mi kesinlikle reddedip, yok canım olamaz, mutlaka problemleri vardır burada güçlüyü oynuyordur, kendi evliliğindeki problemler yüzünden burada konu sahiplerine baskı yapıyordur yaftası yapıştırıyorlar hemen.

bir kere bir konuda, kadınların eşlerine yaptıkları baskılarla ilgili bir konuda, bunu doğru bulmadığımı, öyle davranmadığımı yazmıştım
altına bir üye "hiç bir kadın kendine bu kadar güvenemez, kesin sorunlarınız var burada atıp tutuyorsunuz" yazmıştı

20 senedir eşimle beraberim, hala da ona deliler gibi aşığım
bugün böyle bir olay yaşasam, yani eşim biriyle telefonda hafiften flörtleşip onu yemeğe davet etse anında terkederim
aldatmadır, değildir bilemem
önemli olan bir kadınla başbaşa yemek yemek istemiş olmasıdır
niyetidir...

kaç kere yazdım yine yazacağım
kadınlar bunlara göz yumduğu sürece erkekler değişmez
erkekleri böyle yapan bu zihniyetteki kadınlardır

Konu sahibi bütün sayfaları okumadım ama böyle bir şey varmış. Bilmiyorum denediniz mi?
  • Mesajları geri almanız mümkündür.
  • Önce, WhatsApp'ı silip tekrar yükleyin.
  • Mesaj geçmişinizi yüklemek için, sorulduğunda Geri yükle'yi seçin.
  • Kayıp sohbetleriniz artık WhatsApp'ta belirecektir!

Konu sahibi bütün sayfaları okumadım ama böyle bir şey varmış. Bilmiyorum denediniz mi?
  • Mesajları geri almanız mümkündür.
  • Önce, WhatsApp'ı silip tekrar yükleyin.
  • Mesaj geçmişinizi yüklemek için, sorulduğunda Geri yükle'yi seçin.
  • Kayıp sohbetleriniz artık WhatsApp'ta belirecektir!
Şimdi tamamını okudum gerek kalmamış. Kusura bakmayın.

Birşey sorucam kadının suçlu olduğu kesinleşti mi ben öyle birşey okumadım da :KK64:

Back
X