- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadının eşinizle flörtleştiğini düşünmüyorum
hiçbir postta öyle bir yazı yok o sebeple
tipik iş yerinde evli kadınlara sarkan erkek vakası sanırım
Eşini evden kovdun dimi canımYani konu başından beri eşimin zaten namus yoksunu olduğundan bahsettim.
FAKAT BANA GÖRE EVLİ ÇOCUKLU BİR KADININ BU TARZ YELTENMEDE BULUNAN BİR ADAMLA MUHABBETTE GİRMESİ, SOSYAL MEDYADA SADECE ONUN OLDUĞU FOTOĞRAFLARI BEĞENMESİ, İLTİFAT EDİLMESİNİ GEÇİRTİRMEYİP KONUŞMAYI DEVAM ETTİRMESİ NET FLÖRTLEŞMEDİR.
SİZİN İÇİN NORMAL OLABİLİR, BENİM İÇİN DEĞİL.
Eşini evden kovdun dimi canım
Size ne? Insanlarin mutsuz olmasi kocalarindan ayrilmasi insanlari nekadar mutlu ediyor.Eşini evden kovdun dimi canım
Kocan seni aldattiginda sen pamuklara sarıp saklarsın umarım benimle tartışmaya girme muhatap olma.Size ne? Insanlarin mutsuz olmasi kocalarindan ayrilmasi insanlari nekadar mutlu ediyor.
Yuva kolay kurulmuyor da adam yuvayı iki dakika da yıkarken iyiydi değil mi? Dediklerinizin hiçbirine katılmıyorum boşanmasını isteyen kadınlar ne fesat ne de yapamadıklarını diğerlerine yaptırtmaya çalışıyor. Halbuki kkde daha çok eşinden boşanamayan çocuklarını her seferinde bahane eden özgüvensiz kadınlar mevcut.Kk kadinlari en cokta size bosanan diye 'baski' yapan kadinlar kim bilir kocalarindan neler cekiyorlar. Ve kendilerinin yapanadiklarini(ayrilmak) sizin yapmaniz icin baski uyguluyorlar. Bu tutumu burada cok goruyorum ve yanlis ve fesatci buluyorum. Arkadaslar yapici yorum yapin, bi yuva kolay kurulmuyor
siz kocanızı tanıyorsunuz kocanızın normalde mesafeli biri olduğunu söylüyorsunuz o yuzden adamın davranışlarının garip olduğunu anladınızYani konu başından beri eşimin zaten namus yoksunu olduğundan bahsettim.
FAKAT BANA GÖRE EVLİ ÇOCUKLU BİR KADININ BU TARZ YELTENMEDE BULUNAN BİR ADAMLA MUHABBETTE GİRMESİ, SOSYAL MEDYADA SADECE ONUN OLDUĞU FOTOĞRAFLARI BEĞENMESİ, İLTİFAT EDİLMESİNİ GEÇİRTİRMEYİP KONUŞMAYI DEVAM ETTİRMESİ NET FLÖRTLEŞMEDİR.
YEMEĞE NE CEVAP VERDİ BİLMİYORUM AMA BAŞ BAŞA YEMEK İÇİN YİNE FLÖRTLEŞMEYEN BİR KADIN BÖYLE BİR TEKLİF GELDİĞİNDE ENGELLİ BASIP GEREKİRSE KÜFÜR BİLE EDEBİLİRDİ .
SİZİN İÇİN NORMAL OLABİLİR, BENİM İÇİN DEĞİL.
siz kocanızı tanıyorsunuz kocanızın normalde mesafeli biri olduğunu söylüyorsunuz o yuzden adamın davranışlarının garip olduğunu anladınız
kadın sıcakkanlı kadın-erkek ayrımı yapmayan biri herkese öyle davranan biri olabilir o sebeple söyledim
Elimde nasılsa kanıt var istediğim zaman dava açarım diye bi şey yok.. zaman aşımı diye bi şey var.. olayın üstünden sanırım 6 ay mı 2 sene mi net hatırlamıyorum süre geçtikten sonra konu sahibi hiçbi şey yapamaz. Davayı açsa da aklın yeni mi başına geldi derler dikkate alınmaz yani affetmiş varsayılır..Bence ayrilmaniz hic dogru olmaz. Kendini affettirmesine izin verin zaman verin, madem zaten ayni evde yasamaya devam edebiliyorsunuz medenice, biraz zamana birakin suan zaten butun ipler sizin elinizde. Kk kadinlari en cokta size bosanan diye 'baski' yapan kadinlar kim bilir kocalarindan neler cekiyorlar. Ve kendilerinin yapanadiklarini(ayrilmak) sizin yapmaniz icin baski uyguluyorlar. Bu tutumu burada cok goruyorum ve yanlis ve fesatci buluyorum. Arkadaslar yapici yorum yapin, bi yuva kolay kurulmuyor. Esinizde o potansiyeli goruyorsaniz bence biraz zamana birakin. Kanit delilleriniz var, davayi her zaman acabilirsiniz acele etmeyin
Her defasında söylüyor senin duygularını önemsiyorum ayrılmak isteyebilirsin vs. Ama evet bunlarıda söyledi.Hiç anlamamda bilmiyorum belki de dediğiniz gibi doğru bir adres değil zaten ondan yanada şansım olsa şaşarım.Bundan önce tavsiye ile gittiğim aile danışmanı(bu psikolog değildi) bu olaylar ortaya çıkmadan gitmiştik beni eşimin yanında azarladı sen ona nerdesin diye sormayacaksın,senin özgüvenin yok ben evin içinde iki erkek istemiyorum dedi.Allahım göğsüme öküz oturdu ertesi gün aradım randevuyu iptal edelim size gelmek istemiyorum dedim.Benim özgüvenim yok hatta takıntılarım var eşimin yanında beni böyle ezerek mi özgüvenimi güçlendireceksiniz dedim.
Eşim eski sevgilisini bana çok anlatmıştı ama gerçekten anlamsız birşekilde.Yalanlar yakalıyınca, ilgisizliğide olunca bu olay beni çok yaralamıştı.Bana aynen şöyle dedi.Ben senin eşine söyledim sen ahmak mısın neden anlatıyorsun.Senin gibi bir kadına anlatılmaz benim gibi bir kadına anlatılır dedi.Şok geçirmiştim.bu kadında inci yeşilyurt.Ama şuan gittiğim bir psikolog.
kardeşim olabilir dedimPeki kadın sıcakkanlı namuslu.
Şimdi tamamını okudum gerek kalmamış. Kusura bakmayın.Konu sahibi bütün sayfaları okumadım ama böyle bir şey varmış. Bilmiyorum denediniz mi?
- Mesajları geri almanız mümkündür.
- Önce, WhatsApp'ı silip tekrar yükleyin.
- Mesaj geçmişinizi yüklemek için, sorulduğunda Geri yükle'yi seçin.
- Kayıp sohbetleriniz artık WhatsApp'ta belirecektir!