• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Suan arkadasin nasil bi ruh durumunda oldugunu tahmin edebiliyorum burda bazi sacma sapan yorumlara sinirlenip bi de laf yetistirmeye calisiyor o yuzden dedim
Doğrudur ama konu sahibi buna takılmıyor gibi geldi bana da...

Suan arkadasin nasil bi ruh durumunda oldugunu tahmin edebiliyorum burda bazi sacma sapan yorumlara sinirlenip bi de laf yetistirmeye calisiyor o yuzden dedim

Konum kapanabilir, problem değil.
Ben anlayış gösterenlere konuyu aydınlatmak için güncelledim.
Laf yetiştirme tabirini doğru bulmuyorum.
Konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ve yorumlamak ne yazık ki çoğu insanın sorunu.
Az önce arkadaşta yalan söylediğim iması olduğu için (web whatsapp uygulaması ile ilgili) doğrusunu öğrensin diye açıklama gereği hissettim.

Bu saatten sonra adam nerden öğrendiğini bilse ne bilmese ne.Anlasaydı da adı güvensizlik olsa ne olmasa ne.
Şu eşler arasında "özel hayata saygı" ya da "gövönmödöysön nödön övlöndöm cönöm" minvalinde masallara hasta oluyorum.Ne özel hayatı olacak karı kocanın arasında Allah aşkına.
Güvenmek başka birşey gözünü kulağını kapatıp teslim olmak başka bişey.Ortaya bir pislik çıkarsa da ben boşanmam diyen tabiki eşini takip etmesin.Dayanamam ben çekerim miktiri diyen istediği kadar istediği yolla denetler.
Büyük sözümü affetsin Allah ama kafamı kuma gömeceğime keser atarım daha iyi.
Az hikaye var sanki burda aldatılmak üzerine.

Bibi cidden kadini nasil suclu bulmadin cok sasirdim boyle dusunmene , mesajlasmalar var ortada demekki birseyler olmus ki kocasi boyle korkup bir anlik gaflette bulundum demis. Bu kadin evli elin adamiyla boyle muhabbeti nasil yapar surekli ayni ortam da olsa bir nebze tamam diyecem de 2 haftada bir goruyormus.
Ben tamamen suç demiyorum tabi ki ama varsayımlarla da evli çocuklu bir kadın böyle olmuş diyemem yani sonuçta yemeğe bile gitmemiş ne cevap verdiğini de bilmiyoruz bazı şeyler bu kadsr kolay olmamalı bildiğin mahalle dedikodusu gibi şöyle olmuşmuş duydun mu böyle olmuşmuş duydun mu :110:
Ayrıca ben bana evlenirken söz veren adama bakarım banane kanmasaydı gaflete düşmeseydi elalemin kadınını aramam kocasını aldatıyorsa elbet öğrenir ama ya aldatmıyorsa? :KK51:

dün ben whatsupp ı sildim geri yükledim, durum şeysi yapmışlar ya silip geri yükleyince o kybolur dediler deneyeyim dedim, o zımbırtı kaybolmadı ama eski yazışmalarım hep silinmiş grup konuşma başlıkları duruyo ama içinde yazı yok, gitmiş hepsi, önceden yazılar çıkıyodu silip yükleyince
Arada kaydet diyor verileri ben hiç kaydet demiyorum yani silinen şeyler geri gelmez kaç kere format attım hiç öyle birşey olmadı hatta gruplardan da düştüm ;)

Ben tamamen suç demiyorum tabi ki ama varsayımlarla da evli çocuklu bir kadın böyle olmuş diyemem yani sonuçta yemeğe bile gitmemiş ne cevap verdiğini de bilmiyoruz bazı şeyler bu kadsr kolay olmamalı bildiğin mahalle dedikodusu gibi şöyle olmuşmuş duydun mu böyle olmuşmuş duydun mu :110:
Ayrıca ben bana evlenirken söz veren adama bakarım banane kanmasaydı gaflete düşmeseydi elalemin kadınını aramam kocasını aldatıyorsa elbet öğrenir ama ya aldatmıyorsa? :KK51:
Yemek muhabbetinden sonra tekrar konuşma geçmiş aralarında buna ragmen hala konuşmaya devam ediyorsa kadında da suç vardır.
Kadını aramasını bende doğru bulmuyorum kocasıyla halletmeli zaten sorununu daha öncesinde de yapmış zaten bir şeyler bu ilk değilmiş herhalde. Tek takıldığım kadının suçlu bulunmamasıydı.

Ya aslında benim de baştan beri aklıma geldi ama bi şey demedim. Mesela benim de PC'ye yüklü WhatsApp Web olarak. Ordan kullanıyorum WhatsAppı. Fakat telefon uzağa gittiği an kendiliğinden çıkıyor, mesajları görmek için geri okutmak lazım. Ben de bunu anlamadım açıkçası biraz. Belki ben yanlış biliyorum ama kendim kullanıyorum ve öyle.

Ben de kadını suçlayacak birşey bulamadım ama herkes sayfalarca giydirmiş kadına hiç anlamadım birşey valla :KK64:
Varsayımlarla bak kadını koruyor demek birşey var bak teli kapalı bak şöyle bak böyle diye belki de suçu olmayan bir kadını suçluyorlar.
Erkekler o sallanan kuyrugu bizden iyi görür. Ayrıca muhabbetin uzamasini yada kesilmesini kadın belirler. Ha yokmudur taķintili erkek vardir ama evli olup karsidakide evliyse bu ancak iki kisinin rîzasıyla gizlenen birsey olabilir cünkü kadın diledigi an kocasına soyler ve mesele biter

Sen olması gerekeni yaptın. Ben sadece biraz daha sabredip tam nokta atışı yapmanı beklerdim. Ama anladığım kadarıyla bu da nokta atışı olmuş. Böyle şeylere göz yummak kolay değil. Bugün ses etmesen bile işin kötü tarafı bir daha hiç bir zaman güvenemeyeceksin. Öyle de hayat geçmiyor ya. Tecrübeyle sabit. Başını ger yastığa koyduğunda şüpheyle uyuyorsun. İçin içini yiyior. Zor durum. Çok zor hem de. Hele de sevdiğin biri olunca.
Cok dogru katılıyorum.. ne yazıkki cocukda olunca birde on yıllık evliligin ardindan bitiremedim malesef ama affettimmi asla kendi deyimimle bogazimda kaldi yutamadim. Evlilige vurulacak en büyük darbe bu. Hadi biz bitiremiyozda annelik ic güdüsüyle bu erkekler neden bitirmeyecegi evliligi böyle yaralar anlamis degilim. Sonucta hayat iki kisiyede zindan oluyor.. ne cok yazdım:eek:

Arada kaydet diyor verileri ben hiç kaydet demiyorum yani silinen şeyler geri gelmez kaç kere format attım hiç öyle birşey olmadı hatta gruplardan da düştüm :KK66:
Vatsap gece 2de yedekler mesajlari bu bildigim kadariyla butun herkeste boyle ve bu saate kadar olan yazismalar eger yedekleme saatine kadar silindiyse malesef yedeklencek yani kaydedilcek msj olmayinca vatsap sadece olanlari yedekler o saatte

Erkekler o sallanan kuyrugu bizden iyi görür. Ayrıca muhabbetin uzamasini yada kesilmesini kadın belirler. Ha yokmudur taķintili erkek vardir ama evli olup karsidakide evliyse bu ancak iki kisinin rîzasıyla gizlenen birsey olabilir cünkü kadın diledigi an kocasına soyler ve mesele biter
Ben de diyorum ki banane kuyruk sallasın kocam o kuyruğu görmeyecek efenim görmeyecek görüyorsa da suçlu kocam elalemin kadını beni ilgilendirmez ;)

Vatsap gece 2de yedekler mesajlari bu bildigim kadariyla butun herkeste boyle ve bu saate kadar olan yazismalar eger yedekleme saatine kadar silindiyse malesef yedeklencek yani kaydedilcek msj olmayinca vatsap sadece olanlari yedekler o saatte
Kaç sefer telefonuma format attım yeniden kurdum w.upı hiç de mesajlarım geri gelmedi teknolojiyle aram zaten iyidir arada soruyor yedekleme yapılsın mı aylık haftalık falan filan diye ben yok seceneğini seçiyorum mesajları silmesemde format atınca veya kaldırınca herşey kayboluyor ;)

Ben de diyorum ki banane kuyruk sallasın kocam o kuyruğu görmeyecek efenim görmeyecek görüyorsa da suçlu kocam elalemin kadını beni ilgilendirmez :KK66:
Yanlıs anlama benimde basima geldi tabiki ilk once bende kocamı sucladim kadinla hic muhatap olmadım ama üstünden bes ay gectikten sonra kadının hala kocamın isyerinin önünden dolastıgını görünce bi temiz dövdüm. Kadinlar buldukları yemi kolay birakmiyolar bi göz dagı sart:KK66: erkekler meyilli dogası geregi nefret ediyorum bu laftan ama malesef gercek bu

Kaç sefer telefonuma format attım yeniden kurdum w.upı hiç de mesajlarım geri gelmedi teknolojiyle aram zaten iyidir arada soruyor yedekleme yapılsın mı aylık haftalık falan filan diye ben yok seceneğini seçiyorum mesajları silmesemde format atınca veya kaldırınca herşey kayboluyor :KK66:
Yedekle yapmak lazim tabi ayarlardan

Yanlıs anlama benimde basima geldi tabiki ilk once bende kocamı sucladim kadinla hic muhatap olmadım ama üstünden bes ay gectikten sonra kadının hala kocamın isyerinin önünden dolastıgını görünce bi temiz dövdüm. Kadinlar buldukları yemi kolay birakmiyolar bi göz dagı sart:KK66: erkekler meyilli dogası geregi nefret ediyorum bu laftan ama malesef gercek bu

Aldatılanlara göre diyelim biz gene ;)

Back
X