- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan arkadasin nasil bi ruh durumunda oldugunu tahmin edebiliyorum burda bazi sacma sapan yorumlara sinirlenip bi de laf yetistirmeye calisiyor o yuzden dedim
Doğrudur ama konu sahibi buna takılmıyor gibi geldi bana da...Suan arkadasin nasil bi ruh durumunda oldugunu tahmin edebiliyorum burda bazi sacma sapan yorumlara sinirlenip bi de laf yetistirmeye calisiyor o yuzden dedim
Suan arkadasin nasil bi ruh durumunda oldugunu tahmin edebiliyorum burda bazi sacma sapan yorumlara sinirlenip bi de laf yetistirmeye calisiyor o yuzden dedim
Ben tamamen suç demiyorum tabi ki ama varsayımlarla da evli çocuklu bir kadın böyle olmuş diyemem yani sonuçta yemeğe bile gitmemiş ne cevap verdiğini de bilmiyoruz bazı şeyler bu kadsr kolay olmamalı bildiğin mahalle dedikodusu gibi şöyle olmuşmuş duydun mu böyle olmuşmuş duydun muBibi cidden kadini nasil suclu bulmadin cok sasirdim boyle dusunmene , mesajlasmalar var ortada demekki birseyler olmus ki kocasi boyle korkup bir anlik gaflette bulundum demis. Bu kadin evli elin adamiyla boyle muhabbeti nasil yapar surekli ayni ortam da olsa bir nebze tamam diyecem de 2 haftada bir goruyormus.
Arada kaydet diyor verileri ben hiç kaydet demiyorum yani silinen şeyler geri gelmez kaç kere format attım hiç öyle birşey olmadı hatta gruplardan da düştümdün ben whatsupp ı sildim geri yükledim, durum şeysi yapmışlar ya silip geri yükleyince o kybolur dediler deneyeyim dedim, o zımbırtı kaybolmadı ama eski yazışmalarım hep silinmiş grup konuşma başlıkları duruyo ama içinde yazı yok, gitmiş hepsi, önceden yazılar çıkıyodu silip yükleyince
Yemek muhabbetinden sonra tekrar konuşma geçmiş aralarında buna ragmen hala konuşmaya devam ediyorsa kadında da suç vardır.Ben tamamen suç demiyorum tabi ki ama varsayımlarla da evli çocuklu bir kadın böyle olmuş diyemem yani sonuçta yemeğe bile gitmemiş ne cevap verdiğini de bilmiyoruz bazı şeyler bu kadsr kolay olmamalı bildiğin mahalle dedikodusu gibi şöyle olmuşmuş duydun mu böyle olmuşmuş duydun mu
Ayrıca ben bana evlenirken söz veren adama bakarım banane kanmasaydı gaflete düşmeseydi elalemin kadınını aramam kocasını aldatıyorsa elbet öğrenir ama ya aldatmıyorsa?![]()
Erkekler o sallanan kuyrugu bizden iyi görür. Ayrıca muhabbetin uzamasini yada kesilmesini kadın belirler. Ha yokmudur taķintili erkek vardir ama evli olup karsidakide evliyse bu ancak iki kisinin rîzasıyla gizlenen birsey olabilir cünkü kadın diledigi an kocasına soyler ve mesele biterBen de kadını suçlayacak birşey bulamadım ama herkes sayfalarca giydirmiş kadına hiç anlamadım birşey valla
Varsayımlarla bak kadını koruyor demek birşey var bak teli kapalı bak şöyle bak böyle diye belki de suçu olmayan bir kadını suçluyorlar.
Cok dogru katılıyorum.. ne yazıkki cocukda olunca birde on yıllık evliligin ardindan bitiremedim malesef ama affettimmi asla kendi deyimimle bogazimda kaldi yutamadim. Evlilige vurulacak en büyük darbe bu. Hadi biz bitiremiyozda annelik ic güdüsüyle bu erkekler neden bitirmeyecegi evliligi böyle yaralar anlamis degilim. Sonucta hayat iki kisiyede zindan oluyor.. ne cok yazdımSen olması gerekeni yaptın. Ben sadece biraz daha sabredip tam nokta atışı yapmanı beklerdim. Ama anladığım kadarıyla bu da nokta atışı olmuş. Böyle şeylere göz yummak kolay değil. Bugün ses etmesen bile işin kötü tarafı bir daha hiç bir zaman güvenemeyeceksin. Öyle de hayat geçmiyor ya. Tecrübeyle sabit. Başını ger yastığa koyduğunda şüpheyle uyuyorsun. İçin içini yiyior. Zor durum. Çok zor hem de. Hele de sevdiğin biri olunca.
Vatsap gece 2de yedekler mesajlari bu bildigim kadariyla butun herkeste boyle ve bu saate kadar olan yazismalar eger yedekleme saatine kadar silindiyse malesef yedeklencek yani kaydedilcek msj olmayinca vatsap sadece olanlari yedekler o saatteArada kaydet diyor verileri ben hiç kaydet demiyorum yani silinen şeyler geri gelmez kaç kere format attım hiç öyle birşey olmadı hatta gruplardan da düştüm![]()
Ben de diyorum ki banane kuyruk sallasın kocam o kuyruğu görmeyecek efenim görmeyecek görüyorsa da suçlu kocam elalemin kadını beni ilgilendirmezErkekler o sallanan kuyrugu bizden iyi görür. Ayrıca muhabbetin uzamasini yada kesilmesini kadın belirler. Ha yokmudur taķintili erkek vardir ama evli olup karsidakide evliyse bu ancak iki kisinin rîzasıyla gizlenen birsey olabilir cünkü kadın diledigi an kocasına soyler ve mesele biter
Kaç sefer telefonuma format attım yeniden kurdum w.upı hiç de mesajlarım geri gelmedi teknolojiyle aram zaten iyidir arada soruyor yedekleme yapılsın mı aylık haftalık falan filan diye ben yok seceneğini seçiyorum mesajları silmesemde format atınca veya kaldırınca herşey kayboluyorVatsap gece 2de yedekler mesajlari bu bildigim kadariyla butun herkeste boyle ve bu saate kadar olan yazismalar eger yedekleme saatine kadar silindiyse malesef yedeklencek yani kaydedilcek msj olmayinca vatsap sadece olanlari yedekler o saatte
Yanlıs anlama benimde basima geldi tabiki ilk once bende kocamı sucladim kadinla hic muhatap olmadım ama üstünden bes ay gectikten sonra kadının hala kocamın isyerinin önünden dolastıgını görünce bi temiz dövdüm. Kadinlar buldukları yemi kolay birakmiyolar bi göz dagı sartBen de diyorum ki banane kuyruk sallasın kocam o kuyruğu görmeyecek efenim görmeyecek görüyorsa da suçlu kocam elalemin kadını beni ilgilendirmez![]()
Yedekle yapmak lazim tabi ayarlardanKaç sefer telefonuma format attım yeniden kurdum w.upı hiç de mesajlarım geri gelmedi teknolojiyle aram zaten iyidir arada soruyor yedekleme yapılsın mı aylık haftalık falan filan diye ben yok seceneğini seçiyorum mesajları silmesemde format atınca veya kaldırınca herşey kayboluyor![]()
Yanlıs anlama benimde basima geldi tabiki ilk once bende kocamı sucladim kadinla hic muhatap olmadım ama üstünden bes ay gectikten sonra kadının hala kocamın isyerinin önünden dolastıgını görünce bi temiz dövdüm. Kadinlar buldukları yemi kolay birakmiyolar bi göz dagı sarterkekler meyilli dogası geregi nefret ediyorum bu laftan ama malesef gercek bu