- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
Niyeyse cok üzüldünüz bayanın dayak yemesine. Neden acaba?İsim olmadan nasıl bildiricem o yüzden yönetim ilgilensin dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyeyse cok üzüldünüz bayanın dayak yemesine. Neden acaba?İsim olmadan nasıl bildiricem o yüzden yönetim ilgilensin dedim
Sonucta olup biten bisey var ben sadece konusmus falan kendi icimi rahatlatmak icin olayi basite indirgemiyorum en azindan. Boyle birseyin ardindan hicbirsey olmamis gibi devammi ettik saniyosun? Ustunden bir sene gecti ve hangi konulardayim bak anlarsın. Ortalık bir anda süt liman olmuyor malesef. Madem destek olmayacaksınız bi rahat bırakın milleti.
Niyeyse cok üzüldünüz bayanın dayak yemesine. Neden acaba?
Hatalar insanlar icin ben demedimki esim devam ettide ben hala onun yanındayım, Asla! Yanlısından dönmüstü sonucta. Diger kadında isine baksaydı yemezdi dayagı iste bu kadar.
Ben konu sahibine istinaden yazdım fikir olsun diye sonucta benimde yasadıklarim var. Kaba tabirle damdan düsenin halinden damdan düsen anlar. Kadınla muhatap olsunmu olmasınmı bir cok görüs bildirilmisti bende nacizane görüsümü bildirdim. Anladıgı dilden konus dedim.Kadını dövdüm geçti bitti havasında yazarsan anlaşılan bu olur ben yazıştığim herkesin konularını inceleyemem
Amin cümlemize.HaHa işte bunu de, kadın eşime musallat oldu gibi bişey değil çünkü bu, bişey yaşanmış bitmiş iki tarafta suçlu, sonrası için Allah hidayet versin
Hatalar insanlar icin ben demedimki esim devam ettide ben hala onun yanındayım, Asla! Yanlısından dönmüstü sonucta. Diger kadında isine baksaydı yemezdi dayagı iste bu kadar.
Hiçbir terapist şiddete alkış tutmaz atmayın ha gerçekse direk site yönetimini göreve çağırayım ismi bulsunlar sabime yazıcam direk
Sizce ne yapmalıydım ? Aaa ne güzel bizi görmeyemi geldin buyur cay icelimmi diyecektm kadına. Kocam degil o gelmis adresimize.Niye şaşırıyorsun ki ? Ortalık böyle manyak psikolog dolu. İpini koparan doktor oluyor.
Kimse kimsenin ne yasadıgıni anlayamaz. Siz kestirip atmıssınız ben yapmadım yapamadım. Beser sasar sonucta dogruyu buldu kocam. Burası sanal olabilir ama hayatlar gercek yada ben öyle sanıp cok paylastım hayatımı.Yani yine kociş bir hatadır etmiş affedilmiş bütün fatura da karşıdaki kadına kesilmiş. Kocişler yapar böyle hatalar olur biter, yeter ki kocişlere zeval gelmesin. Zaten aldattığı da o tip kadındı di mi ? Size mutluluklar cici kocişle.
Dipnot olarak :
YukarıdaAdAm_OLaCaK_KIZ 'a yaptığınız çirkin imayı da hepimİ anladık. Ona istinaden açıklama yapayım ikinci kadın değilim, aksine ilk evliliğimde aldatıldım. Beni rahatsız eden bu olaylarda kocaların bir anda aklanıp tüm faturanın karşıdakine kesilmesi. Size evlilik akdi ile söz veren o kadın mıydı kocanız mı ? Adilik kocanızda yani kadında değil maaleaef.
Ha ne olacak ? Şimdi yakalanmış açık etmiş, bir dahakine yakalanmayacak.
Sence daha önce kac kere gitti kocan o kadının yanına kaç kere yakınlastılar sence ? Sadece o kadına değil kocanada vurabildin mi peki , masum kocana. Napıyorlarsa ikisi yapıyolar. Kadını bi temiz dövdün , kocanıda döveydin çünki kocanınn da pisliği öyle ne dövmeyle ne sövmeyle hamama götürüp yıkamaylada gecmez.Sizce ne yapmalıydım ? Aaa ne güzel bizi görmeyemi geldin buyur cay icelimmi diyecektm kadına. Kocam degil o gelmis adresimize.
Kadın burada nötr bence. Yani ortada yemek yedin mi diye sorulması dışında bir şey yok. Kocaya bakarsanız yemek daveti var, küçük hanım var, çeşitli cıvık konuşmalar var.burda kadını haklı bulanlar, kadınla empati kurabilenlerdir. kimse kusura bakmasın da her açıdan düşünüyorum ama kadınla empati kuramıyorum. o yüzden kadına suçsuz diyemiyorum.
yast kadının numarasını versene bi de biz arayalım. ben de çok öfkeliyim ş.rfıntıya. bi kaç kelime de ben söylemek istiyorum...
namus iki bacak arasında değildir. yatmamış olması aldatmadığı anlamına gelmiyor.
Benim anladigim sen ilkinde iki tarafa da duzelmeleri icin firsat vermissin ama kadin esinin pesine dusmus tekrar, degil mi? Eline saglik oyleyse. Ben de olsam doverdim inatla bir insani taciz ediyorsan sonucuna katlanirsin.Hatalar insanlar icin ben demedimki esim devam ettide ben hala onun yanındayım, Asla! Yanlısından dönmüstü sonucta. Diger kadında isine baksaydı yemezdi dayagı iste bu kadar.
Aynen oyle. Acaba benmi anlatamiyorum diye supheye düsmüstüm demekki anlayanlar var.Benim anladigim sen ilkinde iki tarafa da duzelmeleri icin firsat vermissin ama kadin esinin pesine dusmus tekrar, degil mi? Eline saglik oyleyse. Ben de olsam doverdim inatla bir insani taciz ediyorsan sonucuna katlanirsin.
Üslubum canımın istediği an canımın istediği gibi canımın istediği kişiye canımın istediği şekilde.Erkek değilim, kapiş fln üslubunuz gerçekten iğreti duruyor. Ya benim ile konuşurken düzgün konuşun ya hiç yorum yapmayın.
Daha önceki konularım mevcut, hayatımı kadınlar klubünde fake konu açarak milleti kandırarak idama ettirmiyorum.
Ayrıca erkekler her an flörtleşmeye hazır ise bu onların sorunu benim değilim. Çekemem.
Özel hayata saygı duyacağım diye arkamdan başka kadınlarla yazışmasına göz yumamadım kusura bakmayın.
Web whatsapp olayını da tam anlamamışsınız daha önceki mesajlarımda anlatmıştım tekrar kopyalamam googledan bakabilirsiniz.