• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sonucta olup biten bisey var ben sadece konusmus falan kendi icimi rahatlatmak icin olayi basite indirgemiyorum en azindan. Boyle birseyin ardindan hicbirsey olmamis gibi devammi ettik saniyosun? Ustunden bir sene gecti ve hangi konulardayim bak anlarsın. Ortalık bir anda süt liman olmuyor malesef. Madem destek olmayacaksınız bi rahat bırakın milleti.

Kadını dövdüm geçti bitti havasında yazarsan anlaşılan bu olur ben yazıştığim herkesin konularını inceleyemem

Hatalar insanlar icin ben demedimki esim devam ettide ben hala onun yanındayım, Asla! Yanlısından dönmüstü sonucta. Diger kadında isine baksaydı yemezdi dayagı iste bu kadar.

Hatalar insanlar icin ben demedimki esim devam ettide ben hala onun yanındayım, Asla! Yanlısından dönmüstü sonucta. Diger kadında isine baksaydı yemezdi dayagı iste bu kadar.

HaHa işte bunu de, kadın eşime musallat oldu gibi bişey değil çünkü bu, bişey yaşanmış bitmiş iki tarafta suçlu, sonrası için Allah hidayet versin

Kadını dövdüm geçti bitti havasında yazarsan anlaşılan bu olur ben yazıştığim herkesin konularını inceleyemem
Ben konu sahibine istinaden yazdım fikir olsun diye sonucta benimde yasadıklarim var. Kaba tabirle damdan düsenin halinden damdan düsen anlar. Kadınla muhatap olsunmu olmasınmı bir cok görüs bildirilmisti bende nacizane görüsümü bildirdim. Anladıgı dilden konus dedim.

Yani yine kociş bir hatadır etmiş affedilmiş bütün fatura da karşıdaki kadına kesilmiş. Kocişler yapar böyle hatalar olur biter, yeter ki kocişlere zeval gelmesin. Zaten aldattığı da o tip kadındı di mi ? Size mutluluklar cici kocişle.

Dipnot olarak :

Yukarıda AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ 'a yaptığınız çirkin imayı da hepimİ anladık. Ona istinaden açıklama yapayım ikinci kadın değilim, aksine ilk evliliğimde aldatıldım. Beni rahatsız eden bu olaylarda kocaların bir anda aklanıp tüm faturanın karşıdakine kesilmesi. Size evlilik akdi ile söz veren o kadın mıydı kocanız mı ? Adilik kocanızda yani kadında değil maaleaef.

Ha ne olacak ? Şimdi yakalanmış açık etmiş, bir dahakine yakalanmayacak.

Hiçbir terapist şiddete alkış tutmaz atmayın ha gerçekse direk site yönetimini göreve çağırayım ismi bulsunlar sabime yazıcam direk

Niye şaşırıyorsun ki ? Ortalık böyle manyak psikolog dolu. İpini koparan doktor oluyor.

Niye şaşırıyorsun ki ? Ortalık böyle manyak psikolog dolu. İpini koparan doktor oluyor.
Sizce ne yapmalıydım ? Aaa ne güzel bizi görmeyemi geldin buyur cay icelimmi diyecektm kadına. Kocam degil o gelmis adresimize.

Yani yine kociş bir hatadır etmiş affedilmiş bütün fatura da karşıdaki kadına kesilmiş. Kocişler yapar böyle hatalar olur biter, yeter ki kocişlere zeval gelmesin. Zaten aldattığı da o tip kadındı di mi ? Size mutluluklar cici kocişle.

Dipnot olarak :

Yukarıda AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ 'a yaptığınız çirkin imayı da hepimİ anladık. Ona istinaden açıklama yapayım ikinci kadın değilim, aksine ilk evliliğimde aldatıldım. Beni rahatsız eden bu olaylarda kocaların bir anda aklanıp tüm faturanın karşıdakine kesilmesi. Size evlilik akdi ile söz veren o kadın mıydı kocanız mı ? Adilik kocanızda yani kadında değil maaleaef.

Ha ne olacak ? Şimdi yakalanmış açık etmiş, bir dahakine yakalanmayacak.
Kimse kimsenin ne yasadıgıni anlayamaz. Siz kestirip atmıssınız ben yapmadım yapamadım. Beser sasar sonucta dogruyu buldu kocam. Burası sanal olabilir ama hayatlar gercek yada ben öyle sanıp cok paylastım hayatımı.

Sizce ne yapmalıydım ? Aaa ne güzel bizi görmeyemi geldin buyur cay icelimmi diyecektm kadına. Kocam degil o gelmis adresimize.
Sence daha önce kac kere gitti kocan o kadının yanına kaç kere yakınlastılar sence ? Sadece o kadına değil kocanada vurabildin mi peki , masum kocana. Napıyorlarsa ikisi yapıyolar. Kadını bi temiz dövdün , kocanıda döveydin çünki kocanınn da pisliği öyle ne dövmeyle ne sövmeyle hamama götürüp yıkamaylada gecmez.
Muhtemeln kocanı affetmişsindir.
O yuzden cok daha fazlasını konusup yada sana ima edip , kocana karşı seni kinlendirmek istemem.
Ama yapılan şey tek başına yapılmıyo onu bil de.

burda kadını haklı bulanlar, kadınla empati kurabilenlerdir. kimse kusura bakmasın da her açıdan düşünüyorum ama kadınla empati kuramıyorum. o yüzden kadına suçsuz diyemiyorum.

yast kadının numarasını versene bi de biz arayalım. ben de çok öfkeliyim ş.rfıntıya. bi kaç kelime de ben söylemek istiyorum...

namus iki bacak arasında değildir. yatmamış olması aldatmadığı anlamına gelmiyor.
Kadın burada nötr bence. Yani ortada yemek yedin mi diye sorulması dışında bir şey yok. Kocaya bakarsanız yemek daveti var, küçük hanım var, çeşitli cıvık konuşmalar var.
Yemek yedin mi sorusu eminim benim eşime oldukça sık soruluyordur hatta yalnız yememek için yemediysen yiyelim bile deniyordur. Şahsen tanıyorum hepsini, kimi boşanmış kimi evli kimi bekar kimi anne yaşında ama hiçbiri tehdit olmadı benim için.
Önemli olan erkeğin tavrıdır, karşıdaki bir şey dedi diye hemen umutlanıp flört moduna giriyorsa erkek dünyadaki bütün kadınları yok edelim o zaman. Ya da hiç bir evli erkek başka kadınlarla konuşmasın.

Benim anladigim sen ilkinde iki tarafa da duzelmeleri icin firsat vermissin ama kadin esinin pesine dusmus tekrar, degil mi? Eline saglik oyleyse. Ben de olsam doverdim inatla bir insani taciz ediyorsan sonucuna katlanirsin.

Benim anladigim sen ilkinde iki tarafa da duzelmeleri icin firsat vermissin ama kadin esinin pesine dusmus tekrar, degil mi? Eline saglik oyleyse. Ben de olsam doverdim inatla bir insani taciz ediyorsan sonucuna katlanirsin.
Aynen oyle. Acaba benmi anlatamiyorum diye supheye düsmüstüm demekki anlayanlar var.

Kızlar hani forumda kahve kokulu kadın diye bir üye vardı. O da aldatılmış ti hatırlıyor musunuz...o bayana ne oldu? Onu çok merak ediyorum ve konuyu bulamadım

Erkek değilim, kapiş fln üslubunuz gerçekten iğreti duruyor. Ya benim ile konuşurken düzgün konuşun ya hiç yorum yapmayın.
Daha önceki konularım mevcut, hayatımı kadınlar klubünde fake konu açarak milleti kandırarak idama ettirmiyorum.
Ayrıca erkekler her an flörtleşmeye hazır ise bu onların sorunu benim değilim. Çekemem.
Üslubum canımın istediği an canımın istediği gibi canımın istediği kişiye canımın istediği şekilde.
Seni şuh, erotik profil resmin ve topik konun dışında tanımam. Cevabım da o erotik profil resimli " bi koca böyle bi flörtleşmede aldatılıp intikam alınır mı acaba " diye gizli özneyle yazılmış konuya. Bunu merak eden acaba başıma ne gelir diyen erkek mi, yoksa ben kocamdan nasıl intikam alayım diyen kadın mı ister istemez düşünüyor insan.
Başka sayfalarda konularının olması senden erkek mi acaba diye şüphelenmeme engel değil ayrıca. Bunu belirtmekte de gayet özgürüm. KK umumi bir site. Canımızın istediğini okuyup yazmak istediğimiz için var. Umuma konu açtığın an " bana yazın, yok yok yok yazmayın" deme hakkın kayboluyor.
Çekemem diye atarlanarak bitirmişsin. Yanlış tarafa söylüyorsun. Madem erkek olan değilsin, kadın olan eşsin. Kocan evde " çekemem" diyeceğin kişi o.
Bu tuhaf halinle o sana " acaba ben seni nasıl çekeyim" der mi? Bak işte orasını da biz bilemeyiz.

Özel hayata saygı duyacağım diye arkamdan başka kadınlarla yazışmasına göz yumamadım kusura bakmayın.
Web whatsapp olayını da tam anlamamışsınız daha önceki mesajlarımda anlatmıştım tekrar kopyalamam googledan bakabilirsiniz.

Sürekli goggle diye bi site var, googleden bak, googleden öğrenebilirsin, google yararlı bi site oradan bak gibi şeyler yazıp durmuşsun. Google hayatını idame ettirdiğin yer heralde. Neden aldatıldığını anlamak için googleye baktın mı diyeceğim ağır olacak. Ama hani haketmiyor da değilsin.
Önce her fikre açık topik yapıp sonra bu tavırla beğenmediğin fikirlere tepki verme tutarsızlığına ve gösterdiğin absürd tepkilerine rağmen diyorum ki " hiç bir eş diğerini aldatma hakkına sahip değildir."
"Kadın" veya "Erkek" farketmez birinin diğerini aldatması insan olamamaktır.

Back
X