D
didemce
Ziyaretçi
- Konu Sahibi didemce
-
Aldatan nie aldattı?
Aldatılan neden aldatıldı?
önce bunlara cevap aramak gerek aslında..
amaaaa....
aldatılmak kişi için büyük bir hayal kırıklığı olmalı...
tıpkı bir gökdelenin üzerine çökmesi gibi, enkaz bir durum olsa gerek!ve bu enkaz da en hasarla kurtulmaya çalışmak gerek...
canlı canlı ciğerlerini sökerler..
öyle bir duygu..
dilerim yaşamazsın.
ya insanlar nie aldatır omnu anlamak gercekten cok zor egolarını mı tatmin ederler ayrıl konus istedini yap amac ne ahhh aahhhh [/QUOT olurmu hayatim neden ayrilsinlar kadin evde nasilsa o saglam ona ait sonucta yani sira macera deyisiklik demekki onlari mutlu ediyor soyu kuruyasicalar.. tabi sadece aldatan erkeklerin
Aldatılmak üçe ayrılır...
1) sevgilin tarafından aldatılmak... bi şekilde hayat içinde geçer gider
2) çocuğunun olmadığı kocan tarafından aldatılmak.. acıdır ama hayat içinde boşandıktan sonra yeni sayfalar açılır geçeBİLİR...
3) çocuğunun olduğu kocan tarafından aldatılmak... en acısı budur. Atsan atamazsın satsan satamazsın.. ilk anladığında dünyan başına yıkılır elin ayağın titrer, oturduğun yerde kalırsın.. günler geceler ve yıllar geçer atamazsın..
MABEDİN YIKILMASIDIR ALDATILMAK
Kor ateşin çıkmamasıdır aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak...
Gülün yapraklarının solması bile değil dökülmesidir aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak.. haksızlıktır..... HAKSIZLIK!
Aldatılmak üçe ayrılır...
1) sevgilin tarafından aldatılmak... bi şekilde hayat içinde geçer gider
2) çocuğunun olmadığı kocan tarafından aldatılmak.. acıdır ama hayat içinde boşandıktan sonra yeni sayfalar açılır geçeBİLİR...
3) çocuğunun olduğu kocan tarafından aldatılmak... en acısı budur. Atsan atamazsın satsan satamazsın.. ilk anladığında dünyan başına yıkılır elin ayağın titrer, oturduğun yerde kalırsın.. günler geceler ve yıllar geçer atamazsın..
MABEDİN YIKILMASIDIR ALDATILMAK
Kor ateşin çıkmamasıdır aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak...
Gülün yapraklarının solması bile değil dökülmesidir aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak.. haksızlıktır..... HAKSIZLIK!
aldatilan ve esi tarafindan cok sevildigini sanan bir bayan olarak sana cevap vereyim esim bana beni aldattigini ögrenmeden önce tabi seni cok seviyorum sen bu dunyada benim icin birtanesin seninle evli oldugum icin cok mutluyum derdi,, tabi birgün esimin beni aldattigini duydugumda önce kalbim inananilmayacak sekilde hizli carpmaya basladi ellerimi ve ayaklarimi kontrol edemedim sinirden titriyolardi ne yapicagimi sasirdim iyicene agladim midem bulandi sanki yasam bitti sandim ve anlatilmasi mumkun olmayan :çok üzgünüm:duygular hayatim iste böyle duygular benim yasadiklarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?