G
gebb07
Ziyaretçi
- Konu Sahibi didemce
-
Aldatılmak üçe ayrılır...
1) sevgilin tarafından aldatılmak... bi şekilde hayat içinde geçer gider
2) çocuğunun olmadığı kocan tarafından aldatılmak.. acıdır ama hayat içinde boşandıktan sonra yeni sayfalar açılır geçeBİLİR...
3) çocuğunun olduğu kocan tarafından aldatılmak... en acısı budur. Atsan atamazsın satsan satamazsın.. ilk anladığında dünyan başına yıkılır elin ayağın titrer, oturduğun yerde kalırsın.. günler geceler ve yıllar geçer atamazsın..
MABEDİN YIKILMASIDIR ALDATILMAK
Kor ateşin çıkmamasıdır aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak...
Gülün yapraklarının solması bile değil dökülmesidir aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak.. haksızlıktır..... HAKSIZLIK!
merhaba kızlar..umarım konumu yanlış bir bölüme acmamışımdır..burdaki konuları okurken aklıma geldi..ALDATILMAK NASIL BİR DUYGU...ben hiç sevmemişim sanırım kimseyi böle kıskanmadım yada birinin telefonuna bakmadım ilişkilerim oldu ama hiç telefonlarına bakmadım belkide aldatıldım...ama hiç bir erkekgide bir kızla görmedim ve yakalamadım...çok merak ediyorum encokda evlki kadınlar eşiniz sizi aldattında ne hissediyorsunuz nasıl bir duygu..inş benim ve bu saatten sonra hiç bir bayan aldatılmaz umarım....
bütün kadınlar dalından kopmamış taze bir çiçeksiniz..hepiniz mutlu olun ve hiç üzülmeyin istiyorum...a.s.:enbuyukkk:
Aldatan nie aldattı?
Aldatılan neden aldatıldı?
önce bunlara cevap aramak gerek aslında..
amaaaa....
aldatılmak kişi için büyük bir hayal kırıklığı olmalı...
tıpkı bir gökdelenin üzerine çökmesi gibi, enkaz bir durum olsa gerek!ve bu enkaz da en hasarla kurtulmaya çalışmak gerek...
Aaaa evet bi de kendimizi sorguluyoruz aldatıldığımızda.. yok ya bi de kendimi sorgulayacağım?!? Adam zaten kendini sorgulaman için herşeyi yapıyor, suçu senin üstüne yıkacak kendini sıyıracak ya, veryansın ediyor yükleniyor sana.. Bana ne demişti biliyormusunuz "keşke biraz daha kadın gibi kadın olsaydın"!!! yıllarca bunla başetmeye çalıştım. ben dedim neydimki nasıl kadın değildimki bu beni aldattı.. Şimdi üstünden bir buçuk yıl geçince diyorumki : hadi ordan, sen bu kadına kurban olcaktın.. gör bakalım hayat sana daha iyilerini çıkartacakmı.. sakın ha sakın kendinizi suçlamayın.. Erkeklik güdüsü bu. Başka hiçbirşey değil... yazık olan sadece yuvaya ve aileyi hakeden çocuklara oluyor.. o çocukları da yazık etmemek sizin elinizde arkadaşlar. bizler sadece eşlerinin karıları değiliz onların çocuklarımızın anneleriyiz, biz ayakta durmalıyız biz hala fedakarlık göstermeliyizki gül gibi çocuklarımızı yetiştirmeye devam edelim.. Evliliğimin bitmesi benim için hayatta başıma gelen en kötü şeydi hala da öyle, ama eski eşim hayatta başıma gelen en iyi şey değildi benim çocuğumdur hayatta başıma gelen en güzel şey.. Ve ben onu güzel olarak devam ettireceğim.. ve bunun için de herşeyi yapıyorum.. Onu götürdüğüm psikologlar oğlunuzda hiçbirşey yok onu çok güzel korumuşsunuz dedikçe deli gibi havalara uçuyorum. BEN EŞİME GÖRE KADIN GİBİ KADIN OLAMAMIŞ OLABİLİRİM AMA OĞLUMA GÖRE DÜNYANIN EN İYİ ANNESİYİM... BU BANA YAŞAMA GÜCÜ VEREN TEK ŞEY...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?