Arkadaşlar ben 18 yaşındayım sevgilim vardı 3 senelik onunla aynı şehri kazandık kader birlikte olmamızı istiyor diye düşündüm ama sonra beni aldattığını öğrendim . Hem de bir kere değil . Resmen arkadaşlarına bana kız bulun diye diretiyormuş,yeni facebook hesabı açmış gizli.Zaten bundan önce 4 kere beni aldatmıştı ama ailevi problemleri var diye ihtiyacı var bana diye döndüm sevdiğim için . O da beni seviyordu hep yanımda oldu beraber ağladık beraber güldük ama aynı zamanda başkalarıyla beraber oluyormuş beni aldatıyormuş. Arkadaşlarımızdan bazıları da bunun farkındaymış meğerse . Şimdi ayrıldım konuşmalarını gördüm ve bu seferki gerçekten iğrençti . Tekrar dönmeme kararı aldım ki buna bağlıydım da ama sonra bana tiroid bezi kanseri olduğunu söyledi . Anaplastik yani öyleymiş ... Dönmem gerektiğini düşünüyordum vicdanım rahat etmezdi onu bırakmaya bu durumda çünkü kendisi yalnız biri ve bana ihtiyacı var.Ama dışarı çıkmıştım bir ortak arkadaşımızla konuştum bana "O çocuktan sana fayda yok sakın düşünme barışmayı" dedi. Bilmiyor kanser olduğunu ama söylediğine göre ona da gelmiş kız ayarla falan demiş zamanında "Senin bilmediğin çok şey var" dedi bana ki bu kişi çok güvendiğim biridir. Zaten onu affedemiyordum barışırsak nasıl yapıcam diye çok düşünüyordum araya sıkışmıştım . Sonra ona söyledim istemiyorum dedim bana "Ben senin hep yanındaydım ihtiyacın olduğunda şimdi sen bana yardım etmiyosun. Tedaviyi kabul etmiycem ilaçları kullanmıycam" dedi ve engelledi . Sizce doğru mu yaptım ? Yani yaptıklarını bir de gelip yüzüme vurdu ben onunla olmak zorunda değilim sanki vicdanımı kullanır gibiydi. Ona bir şey olursa kendimi affetmem ama yalanlarla da yaşayamam artık kendi hayatıma bakmalıyım. Sizce doğru bir karar mı verdim ?