• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak ve vicdan

bluermak

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
9
0
16
Antalya
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım sevgilim vardı 3 senelik onunla aynı şehri kazandık kader birlikte olmamızı istiyor diye düşündüm ama sonra beni aldattığını öğrendim . Hem de bir kere değil . Resmen arkadaşlarına bana kız bulun diye diretiyormuş,yeni facebook hesabı açmış gizli.Zaten bundan önce 4 kere beni aldatmıştı ama ailevi problemleri var diye ihtiyacı var bana diye döndüm sevdiğim için . O da beni seviyordu hep yanımda oldu beraber ağladık beraber güldük ama aynı zamanda başkalarıyla beraber oluyormuş beni aldatıyormuş. Arkadaşlarımızdan bazıları da bunun farkındaymış meğerse . Şimdi ayrıldım konuşmalarını gördüm ve bu seferki gerçekten iğrençti . Tekrar dönmeme kararı aldım ki buna bağlıydım da ama sonra bana tiroid bezi kanseri olduğunu söyledi . Anaplastik yani öyleymiş ... Dönmem gerektiğini düşünüyordum vicdanım rahat etmezdi onu bırakmaya bu durumda çünkü kendisi yalnız biri ve bana ihtiyacı var.Ama dışarı çıkmıştım bir ortak arkadaşımızla konuştum bana "O çocuktan sana fayda yok sakın düşünme barışmayı" dedi. Bilmiyor kanser olduğunu ama söylediğine göre ona da gelmiş kız ayarla falan demiş zamanında "Senin bilmediğin çok şey var" dedi bana ki bu kişi çok güvendiğim biridir. Zaten onu affedemiyordum barışırsak nasıl yapıcam diye çok düşünüyordum araya sıkışmıştım . Sonra ona söyledim istemiyorum dedim bana "Ben senin hep yanındaydım ihtiyacın olduğunda şimdi sen bana yardım etmiyosun. Tedaviyi kabul etmiycem ilaçları kullanmıycam" dedi ve engelledi . Sizce doğru mu yaptım ? Yani yaptıklarını bir de gelip yüzüme vurdu ben onunla olmak zorunda değilim sanki vicdanımı kullanır gibiydi. Ona bir şey olursa kendimi affetmem ama yalanlarla da yaşayamam artık kendi hayatıma bakmalıyım. Sizce doğru bir karar mı verdim ?

bence kendi hayatına bak . adam olsaydı zaten bunları yapmazdı adam olanın yanında olunur . ayrıca hastalığına gelince biraz rahatsızlansın bak nasıl tedavi olmaya gidio anemde troid kanseri ondan biliorum . emin ol duygu sömürüsü yapıo canım

Offffffff inanmayın şunlara ablacım,kandırılmayın artık gözünüzü seveyim....daha çok küçüksün sen yaa offff ,boşver o nu bunu,derslerinle ilgilen.

Canım bırak gıtsın...Sankı turk fılmlerınden alınma sahne gıbı geldı bana...:50:

inanma canımmm dönme okumana bak senn hastalığıda yalan bence geçekten hastamı emin oll o kadar aldatmış seni şimdide el altında tutmak istiyor aldatmalarının devamı gelecek emin ol :50::50::50:

%90 ihtimalle yalan söylüyo hasta falan değil :ssz: bana da oldu benzer bişey, salağın teki peşimden koştu durdu duygu sömürüsü yaptı "hastayım, az ömrüm kaldı, son zamanlarımı seninle mutlu geçirmek istiyorum" vs. vs. 2 yıl geçti hala ölmedi :emir_bebek: iyi ki kabul etmemişim onu, etrafındaki bütün kızlara aynı şeyleri söylemiş şeref yoksunu :ssz: seni defalarca aldatmasına rağmen ona geri dönmeyi düşünüyosan hiç düşünme bile, o seni kaybettiğine üzülsün (ki böyle tipler üzülmez, anında başka kızların yanında alır soluğu) ama yine de sen bilirsin benim düşüncelerim bunlar :ssz:

bu nasıl bi duygu sömürüsüdür Ya Rabbim:53:

sen inandın mı onun kanser olduğuna ki olsa bile burada vicdani açıdan rahatsız olacağın birşey yok..yalnız kalmak istemiyorsa seni aldattığı kızlardan birini arasın ylknız kalmaktan kurtulsun..

canım aç gözünü adam seni garantiye almış ne yaparsam yapayım terk etmez etse de geri döner mantığında gününü gün ediyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumlarınız için ben de dönmeyeceğimi söyledim vicdanım rahat olsun o zaman . Yalan değil annesini de tanıyorum ama bu benim vicdanımı kullanmadığı anlamına gelmez . Artık önüme bakmak istiyorum dediğiniz gibi derslerimle ilgilenmek,kendi geleceğimi düşünmek onun için çektiğim dertler yeter :)

Kanser insan kadın,kız peşinde gezmez kendi derdine düşer.

Salağa bak adilikte sınır tanımıyor. Kendi hayatına bak tabiki..

bi de "ben hep senin yanındaydım şimdi sen beni yalnız bırakıyosun" demiş terbiyesiz, karşılık bekleyerek mi yapmış yani pislik :47: ay sinirlendim bi an, neyse sakinim :9: en iyisi tatlım, yeni başlıyosun üniversiteye hem orda ne çıtır delikanlılar var bi bilsen :23: :9:

Haha evet :D zaten ben ilişkimiz boyunca ona hep sadıktım şimdi sıra bende :D katılıyorum karşılık bekleyerek yapmış sanki bana bu yaptıklarını söylemesi,sanki ben de yapmak zorundaymışım gibi davranması ayrı bir konu soğuttu kendinden zaten yeterince ...

Haha evet :D zaten ben ilişkimiz boyunca ona hep sadıktım şimdi sıra bende :D katılıyorum karşılık bekleyerek yapmış sanki bana bu yaptıklarını söylemesi,sanki ben de yapmak zorundaymışım gibi davranması ayrı bir konu soğuttu kendinden zaten yeterince ...

kız dur onun sana yaptıklarını sen de gariban oğlanlara yapma da :9: şaka bi yana, erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu :63:

sen henuz hayatını yenı kuruyorsun bu ılıskı sorunları her yasta basına gelıcek her seferınde hıc bu kadar uzulmemıstım bıle dıyeceksın ama sen konsantre olman gereken sey kendı gelecegın. ılerde buna benzer bısey yasadıgında "hop" dıyebılecek yere tasımalısın kendını.

Yok ben yaşadığını yaşatmak olayına inanırım.Acımaya da gerek yok ama neticede ;)

hiç acıma sana ettiğinin kat kat fazlasını çektir ona :19: hazır aynı üniversiteyi de kazanmışken onun gözünün önünde yakışıklı çıtır oğlanlarla takıl kudursun :9:

dikkat! karsinizda kisilik bozuklugu olan bir insan var. vicdan yapmaniza gerek yok. o derece hasta olan insan sevgili falan dusunmez kendi caniyla ugrasmaktan. sizin kendi hayatiniz, elalemin yalanci insanlari icin vaktinizi mi harciyacaksiniz. bosverin gitsin.

Seninle beraberken beyni ile başka organı yerdeğiştiği için defalarca aldatan,İyileşince yine aynı haltları yiyecek bir insanın yanında olman senin vicdanını ilerde daha fazla sızlatıcak.keşke bukadar alçatmasaydım kendimi diyeceksin.aynı şeylerin tekrar olacağından adım kadar eminim.sonrasında pişman olursun.Allah şifanı versin arkadaşım deyip yoluna bakacaksın..kendine aynada bi bak.seni bukadar değersin gören adam için zaten yeterince ve fazlasıyla uğraşmışsın.aklını başına al.neyapıyorum ben diye sor kendine bi....

Back
X