Aldatilmak

Sabrinsonuselamettir

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
14
3
36
35
2 yildir evliyim bebegim var ve 2. Ye hamileyim ,hamile kalmama imkansiz denilcek kadar korunmama ragmen hamileyim. Lutfen neden hamile kaldin niye cocuk yaptin diye yorumlar yapcaksaniz hic yapmayin.Konuma gelince Esimin beni yaninda calisan kadinla 2 yildir aldattigini ogrendim. Hic tahmin bile etmezdim . telefonundaki program sayesinde hersey ortaya cikti.Hersey cok farkli olucak degiscem ayaklari yapti ve baktim ne yapicak izledim.Kavga hic birsey yapmadim gozlemledim gercekten pisman mi degil mi diye. Ve gordum ki hala onunla gorustugunu cevapsiz aramalarda gordum neden aradigini sorunca is icin dedi falan filqn yalanlar..Bosanmak istiyorum fakat kardesim zihinsel engelli ve babamda normal biri degil annem cok agir psikolojik tedavi goruyor yaklasik 10 yildir,tum gun evde yikanmiyor evi temizlemiyor sadece yatiyor. Yani ailemin yanina donsemde bunlarin sagliksiz ortam diye velayette sikinti cikarcaklari kesin. Ev acmak istesem kendime asgari maasla calissam dogumdan sonra tekrar maddi olarak sorun yasicagim. Cok kotu hallerdeyim. Icimi dokmek icin anlattim...

Gecmis olsun, zor bir durumdasin. Cokta alternatif yok gibi...Bence sabir edip onu ev arkadasi olarak idare edip birikim yapmalisin bi sekil. Kendim hic taktik uyguliyamadim, dürüstlükten mi safliktan mi bilemiyorum ama akilli davranman lazim ve duygularina yenilmemen gerek cokta zor olsa. Adamdan her firsatta para kopar, kenara koy. Normal sartta asla etik degil ama baska care yok gibi.

Çok zor bi durum..çalisiyor musunuz şu an..kadin siğimma evine mi gitseniz..ailenizin yani da olmaz gibi bu durumda..

Bu durumda olanlara Allah gerçekten kolaylık versin. Evli kalmak istemiyorsunuz ayrılmış olsanız binbir dert ayakta durmak çok zor bi destek olmadığı sürece

Allah yardımcınız olsun..İlk öğrendiğinde keşke bukadar sakin davranmasaydın seni kaybetme korkusunu hiç tanımıyor bile çaresizliğini keşke bukadar hissetirmeseydin.Söylüyecek bir söz bulamadım hamilesiniz aile durumu uygun anlatmıyorsun ne denir ki Allah yardımcınız olsun

Firtinalar koparsam ne olcak ailem sahip cikabilcek seviyede degil ki ,yine evimde oturup kalicam. Oda tekligimin farkinda hic saymiyor tam gaz devam ahlaksizliklara

Esim ve ailesi her turlu pisligi yapabilcek insanlar. Benim madur olmam onemli degil onlar icin. Tek hissettigim ne kadar degersiz caresiz oldugum

Firtinalar koparsam ne olcak ailem sahip cikabilcek seviyede degil ki ,yine evimde oturup kalicam. Oda tekligimin farkinda hic saymiyor tam gaz devam ahlaksizliklara
Peki Kim bu kadın araştırdınız mı evli mi ?bekar mı Kaç yaşında hiç kadınla konuşmayı düşündünüz mü ?yani kabul edip kabuğunuza çekilin desem kadın Belki de rahat durmayacak Eşinize sizi boşaması için baskı yapacak ,Yani önce bir araştırın derim bir kadını tanıyın onunla görüşün ne bileyim bu kadar Sessiz kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…