- 29 Nisan 2017
- 737
- 1.815
- 43
- 41
- Konu Sahibi Sabrinsonuselamettir
-
Tığniyetsiz adam.bari günahına girmeseydi. Allah’a sığın ne diyelim. İnşalla bir kapı açılır .Severek evlendik,hatta ben yeri geldi nisani atmak istedim o istemedi yalvardi. Bende anlamadim enteresan
Hanımefendi siz safsınız. Parası olmasa diğer kadın bakmaz ona. Belli ki eşiniz size param yok diye yalan söyleyip öteki kadına akıtıyor parayı. Ne yapın edin hakkınızı sökün 1 veya 2 yıl biriktirin ki boşanınca eliniz dolu olsun
Canim bak beni iyi dinle inan bana artik aldatmayan erkek yok denecek kadar az ... bundan ayrilip baskasiyla evlensen inan o da yapacak....o yuzden akilli davran kurcalama biseyini gorme bilme ne halt yiyorsa yesin.....bosanip ailenin evine gidersen hayatin daha iyi mi olacak zannediyorsun....sen orda sefalet cekeceksin o elalemin kadinlariyla yiyip icip gezicek, olan cocuguna olacak.....eger dayak yoksa evine bakiyorsa sakin ama sakin bosanma akilli davran....ben de aldatildim kendimi yedim bitirdim bosanicam vs diye kii benim ailemin durumu cok sukur iyi oldugu halde aaaa simdi hic takmiyorum yiyip icip geziyorum cocugumuz da var....cevrem de herkes eslerini aldatiyor aldatmayanini bulamazsin....simdi sana bosan bosan diye tutturacaklar burdakiler kimseyi takma sakin....2 yildir evliyim bebegim var ve 2. Ye hamileyim ,hamile kalmama imkansiz denilcek kadar korunmama ragmen hamileyim. Lutfen neden hamile kaldin niye cocuk yaptin diye yorumlar yapcaksaniz hic yapmayin.Konuma gelince Esimin beni yaninda calisan kadinla 2 yildir aldattigini ogrendim. Hic tahmin bile etmezdim . telefonundaki program sayesinde hersey ortaya cikti.Hersey cok farkli olucak degiscem ayaklari yapti ve baktim ne yapicak izledim.Kavga hic birsey yapmadim gozlemledim gercekten pisman mi degil mi diye. Ve gordum ki hala onunla gorustugunu cevapsiz aramalarda gordum neden aradigini sorunca is icin dedi falan filqn yalanlar..Bosanmak istiyorum fakat kardesim zihinsel engelli ve babamda normal biri degil annem cok agir psikolojik tedavi goruyor yaklasik 10 yildir,tum gun evde yikanmiyor evi temizlemiyor sadece yatiyor. Yani ailemin yanina donsemde bunlarin sagliksiz ortam diye velayette sikinti cikarcaklari kesin. Ev acmak istesem kendime asgari maasla calissam dogumdan sonra tekrar maddi olarak sorun yasicagim. Cok kotu hallerdeyim. Icimi dokmek icin anlattim...
Akşam akşam çok güldürdünüz beni :) trollsünüz değil mi ?Canim bak beni iyi dinle inan bana artik aldatmayan erkek yok denecek kadar az ... bundan ayrilip baskasiyla evlensen inan o da yapacak....o yuzden akilli davran kurcalama biseyini gorme bilme ne halt yiyorsa yesin.....bosanip ailenin evine gidersen hayatin daha iyi mi olacak zannediyorsun....sen orda sefalet cekeceksin o elalemin kadinlariyla yiyip icip gezicek, olan cocuguna olacak.....eger dayak yoksa evine bakiyorsa sakin ama sakin bosanma akilli davran....ben de aldatildim kendimi yedim bitirdim bosanicam vs diye kii benim ailemin durumu cok sukur iyi oldugu halde aaaa simdi hic takmiyorum yiyip icip geziyorum cocugumuz da var....cevrem de herkes eslerini aldatiyor aldatmayanini bulamazsin....simdi sana bosan bosan diye tutturacaklar burdakiler kimseyi takma sakin....
Canim bak beni iyi dinle inan bana artik aldatmayan erkek yok denecek kadar az ... bundan ayrilip baskasiyla evlensen inan o da yapacak....o yuzden akilli davran kurcalama biseyini gorme bilme ne halt yiyorsa yesin.....bosanip ailenin evine gidersen hayatin daha iyi mi olacak zannediyorsun....sen orda sefalet cekeceksin o elalemin kadinlariyla yiyip icip gezicek, olan cocuguna olacak.....eger dayak yoksa evine bakiyorsa sakin ama sakin bosanma akilli davran....ben de aldatildim kendimi yedim bitirdim bosanicam vs diye kii benim ailemin durumu cok sukur iyi oldugu halde aaaa simdi hic takmiyorum yiyip icip geziyorum cocugumuz da var....cevrem de herkes eslerini aldatiyor aldatmayanini bulamazsin....simdi sana bosan bosan diye tutturacaklar burdakiler kimseyi takma sakin....
Konularına bir bakın:) kendi kocası aldatıyor diye herkes aldatıyor sanıyor heralde ...Akıl akıyor her cümleden.. Noktalardan bile..
Canim bak beni iyi dinle inan bana artik aldatmayan erkek yok denecek kadar az ... bundan ayrilip baskasiyla evlensen inan o da yapacak....o yuzden akilli davran kurcalama biseyini gorme bilme ne halt yiyorsa yesin.....bosanip ailenin evine gidersen hayatin daha iyi mi olacak zannediyorsun....sen orda sefalet cekeceksin o elalemin kadinlariyla yiyip icip gezicek, olan cocuguna olacak.....eger dayak yoksa evine bakiyorsa sakin ama sakin bosanma akilli davran....ben de aldatildim kendimi yedim bitirdim bosanicam vs diye kii benim ailemin durumu cok sukur iyi oldugu halde aaaa simdi hic takmiyorum yiyip icip geziyorum cocugumuz da var....cevrem de herkes eslerini aldatiyor aldatmayanini bulamazsin....simdi sana bosan bosan diye tutturacaklar burdakiler kimseyi takma sakin....
Bosan demek en kolayi aslinda.. ama kimseyle mecburiyet icinde evli kalinmaz. Aileni bir kenara koy sen birgun baskasiyla evleniceksin oda aldatti ayrilicakmisin? Yani asil dusunmen gereken bu adamla bir omur istiyormusun istemiyormusun? Esinin nabzinu olc ayrilcam de bitti de bosancam de gozunu korkut bence baktin esin gercekten umursamiyor saliyor yakani istemiyor seni devlete bas vur. Soylemesi cok kolay yaa yasanmasi cok zordur gercekten caresizlik cok kotu bsy ama ezik durma dik dur erkekler ezik kadini dahada ezer sen ben sensiz naparim moduna girersen oda kafasina gore yasar.2 yildir evliyim bebegim var ve 2. Ye hamileyim ,hamile kalmama imkansiz denilcek kadar korunmama ragmen hamileyim. Lutfen neden hamile kaldin niye cocuk yaptin diye yorumlar yapcaksaniz hic yapmayin.Konuma gelince Esimin beni yaninda calisan kadinla 2 yildir aldattigini ogrendim. Hic tahmin bile etmezdim . telefonundaki program sayesinde hersey ortaya cikti.Hersey cok farkli olucak degiscem ayaklari yapti ve baktim ne yapicak izledim.Kavga hic birsey yapmadim gozlemledim gercekten pisman mi degil mi diye. Ve gordum ki hala onunla gorustugunu cevapsiz aramalarda gordum neden aradigini sorunca is icin dedi falan filqn yalanlar..Bosanmak istiyorum fakat kardesim zihinsel engelli ve babamda normal biri degil annem cok agir psikolojik tedavi goruyor yaklasik 10 yildir,tum gun evde yikanmiyor evi temizlemiyor sadece yatiyor. Yani ailemin yanina donsemde bunlarin sagliksiz ortam diye velayette sikinti cikarcaklari kesin. Ev acmak istesem kendime asgari maasla calissam dogumdan sonra tekrar maddi olarak sorun yasicagim. Cok kotu hallerdeyim. Icimi dokmek icin anlattim...
2 yıldır evlisin ve 2 yıldır da aldatiliyosun! 2. Çocuğa hamilesin. Tüm kapılar üstüne kapanmış desek yanlış olmaz. Evdeki kötü ortamdan kaçıp evlendin sanırım yağmurdan kaçarken doluya tutuldun. Cok taligsizmissin. Böyle karaktersiz şekilsiz erkekler kendini hemen belli eder aslında. Yanında kadın varken gözleri hep fellik fellik etrafı tarar. Hep diyorum şu hayatta hep iyi niyetliler kaybeder diye. Azcık uyanık olun canım ya. Şimdi bu kocayı boşasan nolur bosamasan nolur, beyefendinin canına minnet. Daha sana koca da olmaz ondan. Ne diyim şaşırdım, Allah yardım etsin, çocuklarla ortalarda sefil olmaya değmez. Kapıyı vurup gitsen de el mahkum geri döneceksin. Çok üzüldüm gerçekten2 yildir evliyim bebegim var ve 2. Ye hamileyim ,hamile kalmama imkansiz denilcek kadar korunmama ragmen hamileyim. Lutfen neden hamile kaldin niye cocuk yaptin diye yorumlar yapcaksaniz hic yapmayin.Konuma gelince Esimin beni yaninda calisan kadinla 2 yildir aldattigini ogrendim. Hic tahmin bile etmezdim . telefonundaki program sayesinde hersey ortaya cikti.Hersey cok farkli olucak degiscem ayaklari yapti ve baktim ne yapicak izledim.Kavga hic birsey yapmadim gozlemledim gercekten pisman mi degil mi diye. Ve gordum ki hala onunla gorustugunu cevapsiz aramalarda gordum neden aradigini sorunca is icin dedi falan filqn yalanlar..Bosanmak istiyorum fakat kardesim zihinsel engelli ve babamda normal biri degil annem cok agir psikolojik tedavi goruyor yaklasik 10 yildir,tum gun evde yikanmiyor evi temizlemiyor sadece yatiyor. Yani ailemin yanina donsemde bunlarin sagliksiz ortam diye velayette sikinti cikarcaklari kesin. Ev acmak istesem kendime asgari maasla calissam dogumdan sonra tekrar maddi olarak sorun yasicagim. Cok kotu hallerdeyim. Icimi dokmek icin anlattim...
Aynen Benimde aynı geçiçek mi bunlar bilmiyorum ama Çok zor yaşayan bilir Allah seninde yardımcın olsunBu konuları okudukça hayattan nefret ediyorumAynılarını ben de yaşadım. Bir gün ansizin canım dediğimiz adamın telefonundan pc den aldatildigimizi öğreniyoruz. Ben boşandım ve şimdi ikinci evliliğim öyle bir travma ki eşimin tlf nu calsa getirir misin dese yemin ederim arayan kişiye bakmıyorum Lanet olsun bize bunlara yasatanlara
Çok gurur kırıcı bir yaşam tarzını benımsiyorsunuz. Acı olan ise bu şekilde çook kadın var maalesef.aldatıldığını bile bile devam eden ve koca parası yiyen . İğrençCanim bak beni iyi dinle inan bana artik aldatmayan erkek yok denecek kadar az ... bundan ayrilip baskasiyla evlensen inan o da yapacak....o yuzden akilli davran kurcalama biseyini gorme bilme ne halt yiyorsa yesin.....bosanip ailenin evine gidersen hayatin daha iyi mi olacak zannediyorsun....sen orda sefalet cekeceksin o elalemin kadinlariyla yiyip icip gezicek, olan cocuguna olacak.....eger dayak yoksa evine bakiyorsa sakin ama sakin bosanma akilli davran....ben de aldatildim kendimi yedim bitirdim bosanicam vs diye kii benim ailemin durumu cok sukur iyi oldugu halde aaaa simdi hic takmiyorum yiyip icip geziyorum cocugumuz da var....cevrem de herkes eslerini aldatiyor aldatmayanini bulamazsin....simdi sana bosan bosan diye tutturacaklar burdakiler kimseyi takma sakin....
Çok gurur kırıcı bir yaşam tarzını benımsiyorsunuz. Acı olan ise bu şekilde çook kadın var maalesef.aldatıldığını bile bile devam eden ve koca parası yiyen . İğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?